Rapid'i umarım yenersin
Rapid'i umarım yenersin
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bakıcaz Tolga çıkabilcekmiyim
Tabi bayılcaksın ben ne kadar aradım onları haberin var mı
Ne yapim duygusal davranıyorum veriyorum maçları
Valla aldı topu içeri yaa çok moralim bozuldu son anda
Yendim bile Taylan
ŞL H Grubu 3.maç
Deplasmanda üstün oynadığım maçta kontra ataktan bir gol yedim daha da atamayınca 1 puan aldım.Olsun deplasmanda 1 puan da iyidir
9.maç
Antep ligde bana ters gelen takımlardan biri.Genelde zorlanıyorum maçlarda.Ama yine de öne geçip berabere kalmak kötü
FTK C Grubu 1.maç
Zayıf rakibimiz karşısında golü son anlarda bulduk
10.maç
Kadıköy'de yine seyir zevki yüksek bir karşılaşma oldu.Yine öne geçtikten sonra durum eşitlendi berabere kaldım
ŞL H Grubu 4.maç
Bu maç tam bir gol duellosu oldu.Öne geçtiler 2-1 yaptım 2-2 yaptılar sonra 3-2 yaptım ve bitti.Maçtan alcağımız 3 puan çok önemliydi.Sampdoria'da Manu'ya yenildi grupta büyük avantaj yakaladık
11.maç
Yine kazmalığımız tuttu bir de hatalı gol yedik tam oldu
FTK C Grubu 2.maç
Yorum yapmıyorum bu maça.Diğer 2 maçı kazanmam şart
12.maç
Trabzon'a karşı rahat bir futbol oynadık ve net bir skorla galip geldik
13.maç
Lider Kayseri'den çok önemli bir 3 puan aldık şimdi işler iyice kızıştı
14.maç
Bu maçı da kazanarak peşpeşe 3.maçımızı kazanmış olduk ve şampiyonluk yarışında iddaamızı sürdürüyoruz
Ligde puan durumu şöyle
Bu sene düşündüğüm gibi şampiyon olmak çok zor.Her takım çok iyi gidiyor.Kendi aramızda yaptığımız maçlar şampiyonu belirler gibime geliyor
Şl'de ise çok avantajlı durumdayım
ilk 4 maçta 7 puanım var 2.yim
Sampdoria'nın 1 Rapid'in 2 puanı var
Deplasmanda Sampdoria ve evimde Manu ile oynicam 1 puan 2.çıkmama yeter