Sayfa 9 / 23 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 679 sonuç

Konu: Beşiktaş JK

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Not: Su anda Hertha macini yabanci televizyondan izliyorum (Setanta). Az once "Galatasaray ile Fenerbahce'nin ayni sayida sampiyonlugu var ancak Galatasaray'in toplam kupa sayisi cok daha fazla ve bu nedenle hala Turkiye'nin en buyuk takimi, UEFA kupasi ve Super Kupa'yi kazanmalari da tabii bu kupalar arasinda yer aliyor" denildi.
    Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    ne guzel sevindim ordaki spikerin onlari hala bilmesine ama sunuda unutmayin ertem sener de evra nin kac tane kardesi oldugunu ne is yaptigini bile biliyor
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu tip gayri ciddi spikerler kullanilmadigi icin zaten yabanci kanallardan maclari izlemeyi tercih ediyorum. Benim yazdigim ufak bir anekdot idi. Disaridan nasil gorundugunu gosteren. Tabii Galatasaray'dan ve Fenerbahce'den bahsedilip, Besiktas'in agiza alinmamasi da zaman darligindan dolayi degildi.

Öncelikle Ömer abinin yansittigi tabloya katiliyorum, her maddesine.

Disarida takimlarimizin tanirligi hakkinda birkac düsüncemi yazmak istiyorum. Ben Isvec´de yasiyorum ve cevremdeki bircok kisi futbolu yakindan takip ediyor. Tanirlik acisindan burda Galatasaray ve Fenerbahce acik ara önde diyebilirim. Buna hem takimlarin Avrupa´daki aldigi sonuclarin, hem yaptiklari transferlerin etkisi büyük. Ne yazik ki Besiktas´i burdaki insanlar telafuz etmeyi bile ögrenemediler daha. Cocuklugumdan hatirliyorum aynisi GS icin de gecerliydi, 2000´lerden önce. Mac spikerleri bile dogru telafuz edemiyorlardi ozaman.

Türkiye´nin en büyük takimlarini say desem, ya GS ya Fener diye baslarlar. Hatirladigim kadariyla burda bir gazetenin ve ayrica bir futbol dergisinin yaptigi derbi siralamasinda GS-FB derbileri hep GS-BJK ve FB-BJK´nin üstendeydi. Türk takimlarinin oynadigi maclarda, veya takimlarimizla ilgili yazilarda, yorumlarda burdaki isvecli spikerler ve yazarlar bir konuda Besiktas hakkinda bahsediceklerse birkac kere gözüme carpti, söyle diyorlar: "Istanbul´un 3. takimi"..ama simdiye kadar hicbir zaman Istanbul´un 1. ve 2. takimi kim duymadim ve okumadim burda.

Laf baya uzadi ama kisaca burda ve bence tüm Avrupa´da, merak ediyorsaniz Galatasaray ve Fenerbahce tanirlik acisindan Besiktas´in cok önünde.

Bende Finlandiya'dan katildigim icin burdaki durumu anlatabilirim.Daha birkac yil önce burda Türkiyenin en büyügü diye Galatasaray taniniyordu. R.Carlos'u alana kadar cogu kisi Fenerbahcen'in ne oldugunu bile bilmiyordu,ama bir baktim bizim takimdaki arkadaslar bile Fenerbahcenin formasini giymis! ve buna birde Sampiyonlar Ligin'deki performansini eklenince insanlar Fenerbahce gayet taninmis oldu burada.

Ama Besiktas'la ilgili bir kere bile haber cikmadi fin gazetelerinde.

Daha bügün yine Galatasaray ile ilgili haber cikti,
    "Baros laukoi Galatasarayn jatkoon Uefa-cupissa"
    http://www.mtv3.fi/urheilu/futis/uut...2008/12/759078
    Bir siralama yaparsak:
    1.Galatasaray
    2.Fenerbahce
    3.Besiktas
    diye geliyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizde aksini iddaa etmiyoruz ki. Beşiktaş ın 3. oLduğunu herkes biLir. BeşiktaşLıLarda bunu kabuL eder. Aksini kim ediyorsa, sıkıntıLı bir yapısı var demektir.

Bu tanınmışLıkLar oyunda hikaye bence. Ben aLırım takımımı adam gibi yönetirsem ikinci, üçüncü yıL sonunda yıLdızLarı getiririm, marka da oLurum, tanınmışLıkta GS ve FB yi de geçerim. Herşey bizim eLimizde değiLmi ?

Bana kaLırsa oyunda GS ve FB nin arkasında başLaması Beşiktaş ın tanınmışLık oLarak etkiLemiyor. Ben ikisine daha iLk sezonda 15 puan fark attım. Avrupa da onLardan daha büyük başarı yaptım ve neredeyse eşit seviyeye geLdik. Şimdi ikinci sezonda kesin geçicem. FB ve GS sıradan oyuncuLara yöneLirken ben ELano BLumer iLe fLört ediyorum.

Yani oyunda bunun akışını sağLamamız bize bağLı. Bu kadar takıLınmamaLı bu oLaya.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bizde aksini iddaa etmiyoruz ki. Beşiktaş ın 3. oLduğunu herkes biLir. BeşiktaşLıLarda bunu kabuL eder. Aksini kim ediyorsa, sıkıntıLı bir yapısı var demektir.

Bu tanınmışLıkLar oyunda hikaye bence. Ben aLırım takımımı adam gibi yönetirsem ikinci, üçüncü yıL sonunda yıLdızLarı getiririm, marka da oLurum, tanınmışLıkta GS ve FB yi de geçerim. Herşey bizim eLimizde değiLmi ?

Bana kaLırsa oyunda GS ve FB nin arkasında başLaması Beşiktaş ın tanınmışLık oLarak etkiLemiyor. Ben ikisine daha iLk sezonda 15 puan fark attım. Avrupa da onLardan daha büyük başarı yaptım ve neredeyse eşit seviyeye geLdik. Şimdi ikinci sezonda kesin geçicem. FB ve GS sıradan oyuncuLara yöneLirken ben ELano BLumer iLe fLört ediyorum.

Yani oyunda bunun akışını sağLamamız bize bağLı. Bu kadar takıLınmamaLı bu oLaya.
    Aynen. Iste bunun icin oyun yapildi ya

Reputation tartışmasında araştırma ekibini haklı çıkarıcak bir yazı bu linkte:

http://www.sporx.com/futbol/genel/135477/

Gördüğünüz gibi herkes GS, FB'yi tanırken Beşiktaş'ın esamesi bile okunmuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhandemirel View Post
    Reputation tartışmasında araştırma ekibini haklı çıkarıcak bir yazı bu linkte:

http://www.sporx.com/futbol/genel/135477/

Gördüğünüz gibi herkes GS, FB'yi tanırken Beşiktaş'ın esamesi bile okunmuyor.
    Şimdi o yazıyı okudum ve eklemeye geldim. benden önce davranmışsın İşte bu yüzden GS ve FB'nin Reputation'ları BJK den yüksek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Koray abi Sivok ve Zapotocny ile ilgili görüşlerin ve izlenimlerin nelerdir.Ne gibi değişiklikler düşünüyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zapo ve Sivok'un top teknikleri ortalamanın üstünde, özellikle Sivok'un topla arası iyi.

Sivok, Zapo'ya göre daha agresif daha sert görünüyor, Zapo ise daha ne yaptığını bilen bir yapıda, bir noktaya bir şeyi yapmak için gidiyor ve yapıyor, adam markajında başarılı.

Tackling anlamında şuana kadar ki izlenimlerim çok iyi değil, Zapo tackling denemelerinde geç kalıyor, Sivok ise daha çok faul yapıyor.

Hava toplarında çok yüksekten top alamasalar bile (boyları kısa sayılabileceği için) alabildikleri toplara iyi vuruyorlar. Hem savunmada hem de hücumda ( Zapo'nun Trabzon'a, Sivok'un Eskişehir'e attıkları zor kafa golleri)

Anticipation olarak ikisini de iyi buluyorum.

Fiziksel olarak çok hantal oyuncular değiller ama çabuk oyuncular da değiller, yani o boylarda yada o fizikte oyuncuların daha çabuk olması beklenilebilir ama değiller.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar zaten bir takım değişiklikler yaptık artık bundan sonraki çalışmaya kadar daha fazla izleyip, daha çok bilgi sahibi olup daha yerinde değişiklikler yaparız.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum.Dün sormuştum bu soruyu.Koray abi cevap vermiş mi diye bakayım dedim şimdi,vermediyse ben bu oyuncular hakkındaki düşüncelerimi yazayım dedim en azından.Ve baktım yazmışsın,bu iki oyuncu hakkında ne düşünyorsam birebir aynısı.Okurken sanki ben söylemişim sen yazmışsın gibi oldum valla...

Bu arada Sivok'un diz çökerek göğüsle top indirmesine verilecel özel bir tanım yok mu yaaAdam her maç 3-4 defa böyle top indiriyor,çokta hoş duruyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ekrem Dağ'da hiç değişiklik yapılacak mı?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Determination ve Ambition 15 olmalı eğer 15 ise iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ekrem Dağ'ın profili şuan için gayet yerinde gözüküyor ama tabi değişikliğe gidilebilir, Sivok için 11 olan dirtiness ve 14 olan aggression özelliklerinin ikisini de 18 çıkartmıştım, gayet yerinde olduğu bugün tekrar gözüktü, adam testere gibi mübarek
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006

bana gore zapo sizin dediginiz gibi agir bir oyuncu ve cok cabuk degil ama sivok oyle degil bana gore. oyundaki ceviklik , hizlanma hiz haketmedigi bir deger olmus.

ekrem dag da bence buyuk gelisim gosterdi artik kolay kolay yedege dusecegini dusunmuyorum. umarim ondada bir yukselme olur. mesela work rate, dribbling , team work , determination degerleri olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Bu Ekrem Dag Avusturya milli takimini mi secmis harbiden? Umit Milli falan mi oldu yoksa bi ara ole bi deklarasyon da mi bulundu? Merak ettim ondan soruyorum.

Nesil
    2006

avusturya milli takiminda oynamisti daha onceden cagrilmisti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

“Ben Avusturya’da oynarken oradaki yetkililer beni milli takımda oynatmak istediler. Bunun için bana Avusturya pasaportu verdiler. Şu anda Avusturya vatandaşıyım. Vatandaşlığa geçtikten 3 ay sonra Gaziantepspor’a transfer oldum. Şimdi bana Türk ve Avusturya milli takımlarından teklif gelebilir. Avusturya milli takımında oynamadığım için şimdi her iki takımda da oynama şansım var. İki takımdan da teklif gelirse tercihim kesinlikle Ay-Yıldızlı formadır.”

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by anilton View Post
    “Ben Avusturya’da oynarken oradaki yetkililer beni milli takımda oynatmak istediler. Bunun için bana Avusturya pasaportu verdiler. Şu anda Avusturya vatandaşıyım. Vatandaşlığa geçtikten 3 ay sonra Gaziantepspor’a transfer oldum. Şimdi bana Türk ve Avusturya milli takımlarından teklif gelebilir. Avusturya milli takımında oynamadığım için şimdi her iki takımda da oynama şansım var. İki takımdan da teklif gelirse tercihim kesinlikle Ay-Yıldızlı formadır.”
    Eger bu gercek ise ve Avusturya milli takiminda oynamadiysa Turkiye icin declared olmali Ekrem. Zaten su anda oyunda Avusturya milli takimi icin oynamis gozukmuyor yani basdan Avusturya icin declared yapilmasi hata.

Nesil
    2006

ben oynadi diye biliyorum ekremi avusturya milli takiminda yaniliyorum heralde

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar bu yazı Ekrem'in 2 hafta önce verdiği röportajdan alınmıştır.Kendisi oynamadım ve ilk tercihim Ay-Yıldızlı formadır diyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Editttttt.
    Last edited by Bekq : 13.Aralık.2008 at 18:07

Quote Originally Posted by ibob View Post
    İnanılmaz torpilli bir Beşiktaş ile karşılaştım.Bobo'su,Tello'su,Holosko'su,Cisse'si,H akan Arıkan'ı ve daha sayamadığım niceleri.Eğer araştırma ekibinin başında olsaydım anında kovardım Beşiktaş araştırmacılarını.Çünkü diğer araştırmacıların yanına sizler yakışmıyorsunuz.
    Bence sen ne yaptığının farkında değilsin veya alkollüsün. Fazla olduğunu düşündüğün özellikleri söyle tartışalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit...............

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Harbiden Berkay,biraz tuhaflık var.

Koray bizim en cimri araştırmacılarımızın başında gelir Bunu kendisi de itiraf eder ancak sen ne hikmetse en torpilli takım olarak ilan etmişsin Beşiktaş'ı.Ben yorum yapamıyorum

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit................

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş'ın kadrosu gerçekte kötüymüş gibi konuşuyorsun.Beşiktaş zaten yönetimin başarısızlıkları,futbolcuların istikrarsızlıkları ve oturmuş bir taktiğinin olmaması yüzünden başarılı olamıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by ibob View Post
    İnanılmaz torpilli bir Beşiktaş ile karşılaştım.Bobo'su,Tello'su,Holosko'su,Cisse'si,H akan Arıkan'ı ve daha sayamadığım niceleri.Eğer araştırma ekibinin başında olsaydım anında kovardım Beşiktaş araştırmacılarını.Çünkü diğer araştırmacıların yanına sizler yakışmıyorsunuz.
    Uç git ya kafan mı güzel senin.

Ne içtiysen bana da söyle

beşiktaş la oynayanlar takımın güçsüzlüğünden bahsediyorlar. ama diğer takımlarla oynayınca beşiktaş önüne geleni yeniyor.her sene ilk 2 ye giriyor ve ligin açık ara farkla en çok gol atan takımı oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Editttttt.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Evet,En çok gol atan takım oluyor ama şöyle birşey var gerçektede ofansta çok güçlü Beşiktaş...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edittttttttt.

Sayfa 9 / 23 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri