Hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar
Tarih yazmaya yeni başlıyorum Baran
Daha neler gelcek bu sezon abi takipde kal bombalar geliyor
Biabiany ve Dica'yı kesin yolluyorum.Garibaldi'de gidebilir.Toldo'yu takımda tutcam ama kadroya almıcam koç olarak devam ettircem
Zaten takımda yaşı 30'un üstünde sadece Toldo vardı onun dışında en yaşlı Ömer Aysan 27 yaşındaydı gerisi hep 20 civarı.Bu sene de daha iyi oyuncular alcam mesela İnter'de satılık listesinde olan Kerlon'la ilgileniyorum
Yeni sezonda transfer dönemine hızlı bir şekilde girdim.Öncelikle sözleşmesi biten oyuncularla anlaştım
İşte bu oyuncular
Hayrettin Yapıcı
Kadroyu geniş tutmak ve yedekte bekletmek için bu adamı transfer ettim.Bonservis ödemedim nasıl olsa
Muzaffer Demir
Kalede Volkan'ın yedeği olur bu da.Eğer kendisini geliştirebilirse Volkan'ın yerini alabilir ama şuan Volkan 1 adım önde.Transfer için ücret ödemedim
Gustavo Re
Baktım sözleşmesi bitiyor flair'i yüksek diye aldım şov yaparKendini geliştirmesi için hemen kiraladım çünkü bu haliyle kadroda boşa yer kaplar
Christopher Piorunek
Bu oyuncu da bedavaya geldi.Fiziği genç yaşına rağmen çok iyi.Bu adamı da gelişsin diye hemen kiraya verdim
Gökhan Töre
Leverkusen'li Türk futbolcuya bonservis bedeli ödemedik.Oyundaki geleceği en parlak Türk futbolculardan biri.İlk 11 de değişmeli olarak oynatmayı düşünüyorum.İlerleyen yıllar için ondan beklentim büyük
Uğur İnceman
Orta sahadan Garibaldi'yi satmak için Uğur'u aldım.Tecrübesi ile takımımıza katkısı olacaktır.Bonservisine 1 mn pound ödedim
Anderson Martins
Bir defansın sahip olması gereken bütün özelliklere sahip.Fiziği çok iyi.Hırçın bir yapısı var.Forvetlerin korkulu rüyası olacakBonservisi 5 mn pound tuttuğu için taksitle aldım
Hazırlık maçları
Hazırlık kampı iyi geçti diyebilirim.Şuan ki transferlerim takıma oturdu.Bundan sonra da 2-3 adam alcam onların takıma uyması biraz zaman alır heraldeBir defans ofansif orta saha ve forvet almayı düşünüyorum
Şuan Gyan Asamoah,Kerlon,Nilmar,Alex var bonserviste hepsiyle anlaştık maaşda da anlaşabilirsem 2 tanesini alcam.Yanında bir de dc arıyorum.Ordu'da transfer bitmez
Devamı geliyor...