Quote Originally Posted by webcagri View Post
Datolo diyorum başka bişey demiyorum
Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
Şampiyonluk süper...
Quote Originally Posted by juanov View Post
tebrikler çok güzel bir sezon geçirmişsin yeni transferleri bekliyoruz
Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
şampiyonluk süper abi tebrikler
Quote Originally Posted by Togiii View Post
Süpersin Ferdi.Tebrikler
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Tebrikler Ferdi,resmen tarih yazmissin.

Diakite,Wyatt´in özellikleri süpermis...
Tarih yazmaya yeni başlıyorum Baran

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
Tebrikler Ferdicim çok iyi işlere imza atmışsın yine birsürü bilinmedik yabancılar bulmuşsun yıldız yapmışsın.

Şampiyonlukla da taçlanmış bu kariyer
Daha neler gelcek bu sezon abi takipde kal bombalar geliyor

Quote Originally Posted by juanov View Post
başarılar kadroyu gençleştirmen lazım bence eski İnterliler pek götürmez seni
Biabiany ve Dica'yı kesin yolluyorum.Garibaldi'de gidebilir.Toldo'yu takımda tutcam ama kadroya almıcam koç olarak devam ettircem

Zaten takımda yaşı 30'un üstünde sadece Toldo vardı onun dışında en yaşlı Ömer Aysan 27 yaşındaydı gerisi hep 20 civarı.Bu sene de daha iyi oyuncular alcam mesela İnter'de satılık listesinde olan Kerlon'la ilgileniyorum

Yeni sezonda transfer dönemine hızlı bir şekilde girdim.Öncelikle sözleşmesi biten oyuncularla anlaştım

İşte bu oyuncular

Hayrettin Yapıcı

Kadroyu geniş tutmak ve yedekte bekletmek için bu adamı transfer ettim.Bonservis ödemedim nasıl olsa

Muzaffer Demir

Kalede Volkan'ın yedeği olur bu da.Eğer kendisini geliştirebilirse Volkan'ın yerini alabilir ama şuan Volkan 1 adım önde.Transfer için ücret ödemedim

Gustavo Re

Baktım sözleşmesi bitiyor flair'i yüksek diye aldım şov yaparKendini geliştirmesi için hemen kiraladım çünkü bu haliyle kadroda boşa yer kaplar

Christopher Piorunek

Bu oyuncu da bedavaya geldi.Fiziği genç yaşına rağmen çok iyi.Bu adamı da gelişsin diye hemen kiraya verdim

Gökhan Töre

Leverkusen'li Türk futbolcuya bonservis bedeli ödemedik.Oyundaki geleceği en parlak Türk futbolculardan biri.İlk 11 de değişmeli olarak oynatmayı düşünüyorum.İlerleyen yıllar için ondan beklentim büyük

Uğur İnceman

Orta sahadan Garibaldi'yi satmak için Uğur'u aldım.Tecrübesi ile takımımıza katkısı olacaktır.Bonservisine 1 mn pound ödedim

Anderson Martins

Bir defansın sahip olması gereken bütün özelliklere sahip.Fiziği çok iyi.Hırçın bir yapısı var.Forvetlerin korkulu rüyası olacakBonservisi 5 mn pound tuttuğu için taksitle aldım

Hazırlık maçları

Hazırlık kampı iyi geçti diyebilirim.Şuan ki transferlerim takıma oturdu.Bundan sonra da 2-3 adam alcam onların takıma uyması biraz zaman alır heraldeBir defans ofansif orta saha ve forvet almayı düşünüyorum

Şuan Gyan Asamoah,Kerlon,Nilmar,Alex var bonserviste hepsiyle anlaştık maaşda da anlaşabilirsem 2 tanesini alcam.Yanında bir de dc arıyorum.Ordu'da transfer bitmez

Devamı geliyor...