Uğur İnceman var ya work rate 17Forvetlerin teamwork work rate düşük olsa nolcak
fiyatı 1 mn olsun satarım para kazanırımonları takıma koyamam zaten çünkü altyapıdan 3 tane forvet geliyor onlardan umutluyum
Şimdikilere bak sen
Monde Mbele
220 k'ya aldım bu oyuncuyu.Buna da laf edin de göreyim
Semih Aslan
110 k'da buna verdim.Bak Oğuz teamwork work rate ikisi de var teknik de iyi biraz gelişsin çok faydalı olur
Magnus Troest
Anderson'un yanına Livorno'da satılık listesinde olan Magnus'u aldım.1.9 mn pound ödedim.Defansım şimdi çok sağlam oldu
Sergio Mota
Bir çok oyuncuyla görüştüm ama maaş konusunda anlaşamadık.Ben de hem genç olsun hem de uygun olsun diye Sergio Mota'ya teklif götürdüm.Klüp 3.6 mn pound'u kabul etti.Sergio takımın yıldızı olacak.Kerem bunu da beğenme de görim
Oyuncumuz Raggio Garibaldi 3.5 mn pound karşılığında Lecce'ye transfer olmuştur
Genel transfeler
Anderson Martins ve Sergio Mota transferlerini taksitle ödüyorum
ŞL 2.Ön Eleme Turu 1.maç
ŞL 2.Ön Eleme Turu 2.maç
Rakip zayıf olduğu için zorlanmadık 2.maça da yedek ağırlıklı çıktım ve 3.tura yükseldim.3.turda rakip Slovan Liberec
ŞL 3.Ön Eleme Turu 1.maç
Çok atak yaptım ama kazmalığımın sonunda bir kontra atakda golü yedim.82.dk da De Martino atmasaydı işler zora girecekti
Süper Kupa Finali
Geçen seni beni FTK'da finalde yenen G.birliği'nden rövanşı Süper Kupa'da alıyoruz
1.maç
Beklediğim gibi bir maç olmadı açıkcası.Yeni gelenler takıma tam uyamadı.Ya da taktik değiştirebilirim.Ligin büyük takımları arasına girdiğime göre Porto gibi oynicam
Sezona iyi başladım böyle giderse yine şampiyonluğa oynarım
Devamı geliyor...