Quote Originally Posted by Oghuse View Post
Nerde bu adamların Work Rate'leri Teamwork'leri Ferdi anlayışın dışında transfer yapmaya başlamışsın..
Uğur İnceman var ya work rate 17Forvetlerin teamwork work rate düşük olsa nolcak

Quote Originally Posted by juanov View Post
bedavaya aldığın oyuncular bence yeterli değiller potansiyelleri yüksekse ayrı ama bende öle bir his uyandırmadı örn: Gustavo 20 yaşında off the ball ve finishing 10 diğer özellikleri de çok yerinde deil bir forvete göre.menejerlik becerinle yine şampiyon olabilirsin ama bu gençler fazla yeterli gözükmedi bana ilerisi için başarılar
fiyatı 1 mn olsun satarım para kazanırımonları takıma koyamam zaten çünkü altyapıdan 3 tane forvet geliyor onlardan umutluyum

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
Transferler dandik
Şimdikilere bak sen

Monde Mbele

220 k'ya aldım bu oyuncuyu.Buna da laf edin de göreyim

Semih Aslan

110 k'da buna verdim.Bak Oğuz teamwork work rate ikisi de var teknik de iyi biraz gelişsin çok faydalı olur

Magnus Troest

Anderson'un yanına Livorno'da satılık listesinde olan Magnus'u aldım.1.9 mn pound ödedim.Defansım şimdi çok sağlam oldu

Sergio Mota

Bir çok oyuncuyla görüştüm ama maaş konusunda anlaşamadık.Ben de hem genç olsun hem de uygun olsun diye Sergio Mota'ya teklif götürdüm.Klüp 3.6 mn pound'u kabul etti.Sergio takımın yıldızı olacak.Kerem bunu da beğenme de görim

Oyuncumuz Raggio Garibaldi 3.5 mn pound karşılığında Lecce'ye transfer olmuştur

Genel transfeler

Anderson Martins ve Sergio Mota transferlerini taksitle ödüyorum

ŞL 2.Ön Eleme Turu 1.maç

ŞL 2.Ön Eleme Turu 2.maç

Rakip zayıf olduğu için zorlanmadık 2.maça da yedek ağırlıklı çıktım ve 3.tura yükseldim.3.turda rakip Slovan Liberec

ŞL 3.Ön Eleme Turu 1.maç

Çok atak yaptım ama kazmalığımın sonunda bir kontra atakda golü yedim.82.dk da De Martino atmasaydı işler zora girecekti

Süper Kupa Finali

Geçen seni beni FTK'da finalde yenen G.birliği'nden rövanşı Süper Kupa'da alıyoruz

1.maç

Beklediğim gibi bir maç olmadı açıkcası.Yeni gelenler takıma tam uyamadı.Ya da taktik değiştirebilirim.Ligin büyük takımları arasına girdiğime göre Porto gibi oynicam

Sezona iyi başladım böyle giderse yine şampiyonluğa oynarım

Devamı geliyor...