Willians Santana (Vitoria)
Keirisson(Coritba) Geleceğin Ronaldinho'su
mutlaka deneyin.
Keirisson coritibada oynayan adamın profildeki degeri 1.700.000 Milyon Euro ama adamı almaya kaltım 57 M Euro istedi okadar para veremedim tabi vaz geçtim![]()
santana gerçekten iyi. amr aml ml mr mc amc fc oynatabilirsiniz. ve mc hariç her bölgede tam verim alabilirsiniz
Arsen Tlekhugov su an takımımın kaptanı ama. o kadar büyük iş yapmıyo ben urfayı üst lige zaten tasıdım su an amacım süper lig emin adımlarla yürüyorum ama. benim pinti baskan sezon basında 22k bütce verdi olmazki ama. free oyuncu baska önerilerin varsa sevinirim.![]()
Regen değil değil mi bu adam![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
ulaşamadan satarsın herhalde![]()
Sentugo.
gomis
valadoid kalecisi asenjo
ichwu
santana
Bunlar harika oyuncular değerini 3 e katlıyolar(gomis harici)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray'a sağ bek önerilerinizi bekliyorum...
^^TşKküRLr^^
Last edited by mpaker66 : 17.Aralık.2008 at 17:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Trabelsi, Zebina(kiralık)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
sağ bek önerisi
fas fransız melezi
11 milyona aldım ama hakediyor
bindirmeli ben oynatıyorsan hele süper
chretien
Güiza'dan bir türlü yarar sağlayamıyorum. Gol atmayı bırakın pozisyona giremiyor. Adamı nasıl verimli hale getirebilirim. Çift forvet oynatıyorum. Yanında ya Semih ya da Roland Linz oynuyor. Taktiğim 4-3-1-2
Öncelik olarak yaratıcılıktan kısabilirsin abi.Sonra long shots u mixed yapabilirsin.Sanırım long shots özelliği 14 idi. Yanındaki oyuncu ile swap position yapmak da bir fayda olabilir.
Taktiginle alakalı yavas tempoda oynuyorsan ve Guiza'nın mentality fazla attacking ise aynen gercek fenerbahce takımında oldugu gibi cok fazla markaj altında kalacaktır.Sana onerim 4-1-2-1-2 oynamak,geniş alanda ve cabuk oynamak.Ayrıca guiza oyunda 2.forvet oyuncusu olarak daha iyi oynuyor.Yani Semihe yardımcı olarak, gol atamamasını o kadar onemseme assist cok yapıyor.Semih cok gol atıyor.
Marquinhos kesinlikle öneriyorum kac paraya alırsanız alın anında değeri artıyo ve brazilya a milli takımına gidiyo 1989 dogumlu ayrıca![]()
şu 4-1-2-1-2 tatkliği hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz acaba
hatta hem taktik hemde posizyon şeklinin fotoğrafını koyarsanız daha iyi olur.
taktikler bolumune ekliyorum
Tamam, deneyeceğim ama; yaratıcılık kısmak benim gibi yaratıcı bir takıma ters tepki yapabilir. Özel yeteneği kuvetli olan bir takımım.
Oyunda hızlı ve atak oynayan bir kişiyim. Zaten markaj altında kaldığından Semih veya yerine oynattığım kişi mutlaka çok fazla gol pozisyonuna giriyor. Çünkü; defans oyuncularının ilgisi Güiza'ya kayıyor ama; bir oynattığım bir forvet oyuncusunun gol atamaması beni üzüyor. Güiza'nın varlığı diğer forvetlere yarıyor. Önerin için sağ ol.![]()
ben düz 4-4-2 oynatıyorum semih oynuyor yanında da genelde her sene 30un üstünde gol atıyor kanatlardan u.boral ve mehmet topuz iyi top getiriyor ayrıca penaltıları da ona kullandır gol sayısı artsın zaten piyasası var isteyeni bol satar istediğin gibi genç wonderkidleri katarsın takımına
fenerbahçeyle oynayan arkadaşlar!! hepimiz 2 sezon sonra carlosun ne olacağını çok iyi biliyoruz ve yerine güzel bir wbl arıyoruz ben süper bi adam buldum
23 yaşında sırp aleksandar kolarov bu adamı alın pişman olmıycaksınız fiyatı 6,5m € civarında