Originally Posted by
ridvanv
bu ca lara katilmam mumkun degil. bana gore lucescu ile zico nun ca lari ayni olmamali lucescu degilmi inter de calisan. lucescu degilmi galatasarayi ve besiktasi sampiyon yapip da galatasarayi sampiyonlar liginde besiktasi ise uefada ceyrek finale cikaran. zico birtek fenerbahcede basarili oldu bu da yeterli degil bana gore lucescu ile ayni kapasiteye sahip demek icin.
birde mustafa denizli nin ertugrul saglamdan ersun yanaldan ve skibbeden dusuk almasini da dogru bulmuyorum. skibbe nin gecmisi denizliye gore daha alt seviyededir . denilzinin ertugrul saglamin ve yanalin altina dusmesi komik bana gore. ertugrul saglam daha 4-5 senelik teknik direktor . yanal ise 1-2 takimda ki basarisi disinda bir basarisi yok. bulent uygun keza oyle. mustafa denizli nin basarilarini alta yazicam bence bir kez daha dusunun.
gs yi ilk kez avrupada ceyrek final oynatan adam.
gs ile turkiye ligi sampiyonlugu,
fenerbahcenin tarihindeki tek yerli sampiyon yapan td.
turkiye teknik direktorluguyle dunya kupasindaki basarinin zeminini fatih terim ile hazirlayan ve turkiyeye euro 2000 de ceyrek final oynatan adam.
turkiyede bircok kisiye gore fatih terim ile birlikte gelmis gecmis en basarili teknik direktorden biri.
Aynısı Fenerbahçe'de Zico'nun yaptıkları.
Zico'nun Japonya Milli Takım deneyimi var, Dünya Kupası'na taşıdı o takımı.
Japonya Milli Takımı ile Asya Kupası'nı aldı.
Küçümsemeden önce biraz kariyerine de göz atmak lazım.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı