Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

3 14.29%
  • Fenerbahçe

18 85.71%
  • Beraberlik

0 0%
1 ile 30 arası toplam 151 sonuç

Konu: Konyaspor - Fenerbahçe [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Golde el var. - ki Önder bile golden sonra gol degil diyor. Hakem ofsayt diye ilk başta vermedi yan hakem orta sahaya koşup ofsayt degil dediği için vazgeçti golü verdi.

her ne kadar iyi oynamasada kazanmasını bildi Fenerbahçe bu sezon ilk defa liderliğe yükseldi belkide 1 günlüğünede olsa tebrik ederim.
    Önder az önce Televizyon'a konuştu gol dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Aynı kişiyi izlediğimize emin misin ? (:

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Az da olsa ağız okuma gibi bir huyum vardır. Golden sonra gol degil diyor iyi bakarsan görürsün kardesim.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Az da olsa ağız okuma gibi bir huyum vardır. Golden sonra gol degil diyor iyi bakarsan görürsün kardesim.
    Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 2-1 yendiği maçta, Sarı lacivertli takımın ilk golünü atan Önder Turacı, "Bence hakem doğru kararı verdi" dedi.

Önder Turacı sözlerini şöyle sürdürdü " Öncelikle gol pozisyonu çok hızlı gelişti, ben kasti birşey yapmadım, top göğsümle omzumun arasına çarptı. Hakem gol kararında haklıydı. İlk önce sevinmedim çünkü hakemin ne karar verdiğini anlayamadım" dedi.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 2-1 yendiği maçta, Sarı lacivertli takımın ilk golünü atan Önder Turacı, "Bence hakem doğru kararı verdi" dedi.

Önder Turacı sözlerini şöyle sürdürdü " Öncelikle gol pozisyonu çok hızlı gelişti, ben kasti birşey yapmadım, top göğsümle omzumun arasına çarptı. Hakem gol kararında haklıydı. İlk önce sevinmedim çünkü hakemin ne karar verdiğini anlayamadım" dedi.
    Eren ben maçtan sonra yaptığı açıklamayı demiyorum. Gol olduktan sonra Önderin ne dediğine iyi bak istersen resmen '' Gol değil '' diyor. Maçtan sonrada çıkıp elle attım Konyaspor'un hakkı yenildi gol degildi diyecek hali yok.

Mesaj Yetkileri