Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

3 14.29%
  • Fenerbahçe

18 85.71%
  • Beraberlik

0 0%
1 ile 30 arası toplam 151 sonuç

Konu: Konyaspor - Fenerbahçe [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1-2 kişi var sinir oldum şu anda. amaçları ortamı germek başka birşey değil.

Kural nedir bilmiyorum ama top o pozisyonda pazu ile omuz arası bir yere çarptı. Zaten Kiev maçında Volkan'ın uçuşunun aynısını gerçekleştiren Önder top ona gelirken ellerini kaldırması iyi niyet olarak nitelendirilebilir. Voleybol oynamıyor ya!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    1-2 kişi var sinir oldum şu anda. amaçları ortamı germek başka birşey değil.

Kural nedir bilmiyorum ama top o pozisyonda pazu ile omuz arası bir yere çarptı. Zaten Kiev maçında Volkan'ın uçuşunun aynısını gerçekleştiren Önder top ona gelirken ellerini kaldırması iyi niyet olarak nitelendirilebilir. Voleybol oynamıyor ya!
    Bak Musti de diyor Pazuya captı. Eses macında Barosun tpu Pazu diye tabir edilen yer ile düzeltip golü atması gibi. Pazu da el diye geciyor zaten. Bunu kabul etmek bu kadar zor olmasa gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bak Musti de diyor Pazuya captı. Eses macında Barosun tpu Pazu diye tabir edilen yer ile düzeltip golü atması gibi. Pazu da el diye geciyor zaten. Bunu kabul etmek bu kadar zor olmasa gerek.
    Fakat arada fark var.Baros düzeltiyor fakat Önder'in öyle bir şansı yok..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Fakat arada fark var.Baros düzeltiyor fakat Önder'in öyle bir şansı yok..
    Zaten top Önder'in eline çarpsa gol olmaz. Çünkü; eli çarpan yerden 15 cm yukarıda. El ince olduğundan dolayı top hız kaybedecek ve kaleye bile gitmeden top yere düşecek. Yani fiziken düşünürsekde topun sert bir yere çarpıp hızlarak kaleye gittiği ortada...

Bu arada bir arkadaşımız el ile gol attı takım lider oldu demiş. Evet hatalara dikkatli bakılmalı. Geçen hafta ofsayttan yediği gol ile Trabzonspor liderliğini kaybetti. Hatta Maradona el ile attığı gol ile Dünya Kupasını kazandırdı. Ama şu varki bu pozisyonda ele değmiyor.

Mesaj Yetkileri