Konyaspor
Fenerbahçe
Beraberlik
Golde el var. - ki Önder bile golden sonra gol degil diyor. Hakem ofsayt diye ilk başta vermedi yan hakem orta sahaya koşup ofsayt degil dediği için vazgeçti golü verdi.
her ne kadar iyi oynamasada kazanmasını bildi Fenerbahçe bu sezon ilk defa liderliğe yükseldi belkide 1 günlüğünede olsatebrik ederim.
Önder'e sordular maç sonunda gol için temiz gol diyebilir misin diye. Şu cevabı verdi : Çok yakın bir mesafeydi kasten bir hareket yapmak istemedim ama mesafe çok yakındı.
Kendisi bile attığı gol için temiz gol diyemiyor.
o pozisyon da Servet ne yapsın Elleri açık mıydı degildi top geldi çarptı.Burda Önder ucuyor resme.Ayrıca elin ne oldugunu hatırlatmama gerek yok herhalde
Konya-fb maçı yer:Konya Elin Adı:Anelka![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 2-1 yendiği maçta, Sarı lacivertli takımın ilk golünü atan Önder Turacı, "Bence hakem doğru kararı verdi" dedi.
Önder Turacı sözlerini şöyle sürdürdü " Öncelikle gol pozisyonu çok hızlı gelişti, ben kasti birşey yapmadım, top göğsümle omzumun arasına çarptı. Hakem gol kararında haklıydı. İlk önce sevinmedim çünkü hakemin ne karar verdiğini anlayamadım" dedi.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Önder orada ofsayt olduğunu sanmış olabilir o yüzden... Sonuçta o anda ne düşündüğünü bilemeyiz.
Siz o maçları kazanmanıza rağmen sayfalarca hakem hatasını tartıştınız.Bir de maçları kazanamasanız neler olurdu düşünmek bile istemiyorum.Zaten herkes da kabul etmişti.Şimdi rakip aleyhine yapılan bariz hatayı kabul etmiyorsunuz.Bence siz objektif olmalısınız.
Yahu ben de diyorum ki , "Gol mü? Gol." demekle oluyorsa neden haftalardır şu şöyle oldu şu böyle oldu diyip ağlıyorsunuz.Bir hakemi hatası olduğunda yazmayacak mıyız?
Keşke dediğin gibi hakemler eşitlese aleyhte yapılan hataları da biraz da biz faydalansak![]()
edittttt.
yaaa bu kadar saçma mesajları atmayın ALLAH aşkına yaa bu posizyona mı el diyorsunuz.
abi adamın burada hiç bir suçu yokki istem dışı geliyor top adam ne yapsın..
Batuhan çırpınışların boşa bence, Önder bile kabul etmiş gol olduğunu işte...
1-2 kişi var sinir oldum şu anda. amaçları ortamı germek başka birşey değil.
Kural nedir bilmiyorum ama top o pozisyonda pazu ile omuz arası bir yere çarptı. Zaten Kiev maçında Volkan'ın uçuşunun aynısını gerçekleştiren Önder top ona gelirken ellerini kaldırması iyi niyet olarak nitelendirilebilir. Voleybol oynamıyor ya!
Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 2-1 yendiği maçta, Sarı lacivertli takımın ilk golünü atan Önder Turacı, "Bence hakem doğru kararı verdi" dedi.
Önder Turacı sözlerini şöyle sürdürdü " Öncelikle gol pozisyonu çok hızlı gelişti, ben kasti birşey yapmadım, top göğsümle omzumun arasına çarptı. Hakem gol kararında haklıydı. İlk önce sevinmedim çünkü hakemin ne karar verdiğini anlayamadım" dedi.
![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Tamam siz hala el olup olmadığını düşünün.
Biz Tatildeyiz...
Takılın 1 gün orada Batuhan.O resme ve o mesaja böyle cevap gerekli sanırım![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Pazu ile omuz arası bi yer dedim olm. QTM gibisin sende işine geleni seçiyosun arasından![]()
Gerçi öyle bi demişimkiikisinin arası 1metre sanki
![]()
Zaten top Önder'in eline çarpsa gol olmaz. Çünkü; eli çarpan yerden 15 cm yukarıda. El ince olduğundan dolayı top hız kaybedecek ve kaleye bile gitmeden top yere düşecek. Yani fiziken düşünürsekde topun sert bir yere çarpıp hızlarak kaleye gittiği ortada...
Bu arada bir arkadaşımız el ile gol attı takım lider oldu demiş. Evet hatalara dikkatli bakılmalı. Geçen hafta ofsayttan yediği gol ile Trabzonspor liderliğini kaybetti. Hatta Maradona el ile attığı gol ile Dünya Kupasını kazandırdı. Ama şu varki bu pozisyonda ele değmiyor.![]()
Eller kollar da devreye girmeye başladı artık.
Geçen hafta 650 metre ofsayttan yediğimiz golle Liderlikten indik.
Bu hafta elle atılan bir gol ile Fenerbahçe Lider.
Sadri Şener doğru diyor Zirvede Balans Ayarı yaptılar.