Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

3 14.29%
  • Fenerbahçe

18 85.71%
  • Beraberlik

0 0%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 151 sonuç

Konu: Konyaspor - Fenerbahçe [ TSL 16. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Yahu arkadaşlar nedir amaç söyleseniz ya?

Fenerbahçe'nin Galibiyetine gölge düşürmek mi yoksa?

Uzun zamandan sonra Lider olduk diye mi bu çırpınmalar?

Gol mü .? Gol Ağlara değdimi Fenerbahçe hanesine 1 - 0 diye geçtimi geçti?

daha neyin savaşını veriyorsunuz?

rica ediyorum germeyin artık bir kerede.
    Tüm bu skor hanesine geçen , lider olmalar filan hatalı bir gol sayesinde oldu , insanlarda bunun savaşını veriyor , gol olmuştur ama ofsayt mıdır el midir bu daha önemli bence.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Golde el var. - ki Önder bile golden sonra gol degil diyor. Hakem ofsayt diye ilk başta vermedi yan hakem orta sahaya koşup ofsayt degil dediği için vazgeçti golü verdi.

her ne kadar iyi oynamasada kazanmasını bildi Fenerbahçe bu sezon ilk defa liderliğe yükseldi belkide 1 günlüğünede olsa tebrik ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ama benim anlmadığım, Denizlispor maçında sayılmayan iki golümüz, geçen hafta verilmeyen bir penaltımızda buradaki Beşiktaşlı ve Galatasaray'lı arkadaşlar Konyaspor'un savundukları gibi Fenerbahçe'yi niye savunmadılar. Lütfen objektif olalım... Eşit davranalım...

Dirseğe felan değmiyor. Zaten dirseğe felan değmiyor. Kaç defa izledim, adamın koltuk altına değiyor orasıda omuzdur. Omuzda serbestir.
    Anltayadaki maça herkes penaltı dedi , Denizlideki çizgiyi geçen topa herkes gol dedi.Degil mi ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Önder'e sordular maç sonunda gol için temiz gol diyebilir misin diye. Şu cevabı verdi : Çok yakın bir mesafeydi kasten bir hareket yapmak istemedim ama mesafe çok yakındı.

Kendisi bile attığı gol için temiz gol diyemiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Ya kim ortamı geriyor :s Batuhan el dediginiz budur falan demek ne oluyor? Biz salak mıyız elin ne oldugunu bilmiyoruz? Bir de resim koymuş hadi canım ! Yarın da böbrek nedir, safra kesesi nedir bunun cevabını bekliyoruz... El dedigin oysa top koluna carpınca da oyun kesilmesin. Bariz bir sekilde görülüyor neyin ne oldugu. Asagıdaki resme iyi bakın bakalım. Topun o anda kola carpmadan sizin tabirinizle direk göğüse değmesi fizik kuralları cercevesinde mi ?
    verdiğin bu resimde daha top değmemiş bile kolun gölgesi var topta...
    Siz hakem olsaydınız, o anda. Golü verir miydiniz peki Gsli arkadaşlarım? basit bir soru
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Golde el var. - ki Önder bile golden sonra gol degil diyor. Hakem ofsayt diye ilk başta vermedi yan hakem orta sahaya koşup ofsayt degil dediği için vazgeçti golü verdi.

her ne kadar iyi oynamasada kazanmasını bildi Fenerbahçe bu sezon ilk defa liderliğe yükseldi belkide 1 günlüğünede olsa tebrik ederim.
    Önder az önce Televizyon'a konuştu gol dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aynı kişiyi izlediğimize emin misin ? (:

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Elle gol nasıl olur size hatırlatayım. GS- TS Yer: ALi samiyen gol: Servet. Orda kaleciden gelen topta 1 metre bile yok. Kaldıki top ele değil, Koltuk altına doğru geliyo. Yani orda topu Önder yönlendirmiyo kaleciden gelen top çarpıp gol oluyo.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Az da olsa ağız okuma gibi bir huyum vardır. Golden sonra gol degil diyor iyi bakarsan görürsün kardesim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

o pozisyon da Servet ne yapsın Elleri açık mıydı degildi top geldi çarptı.Burda Önder ucuyor resme.Ayrıca elin ne oldugunu hatırlatmama gerek yok herhalde

Konya-fb maçı yer:Konya Elin Adı:Anelka

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Az da olsa ağız okuma gibi bir huyum vardır. Golden sonra gol degil diyor iyi bakarsan görürsün kardesim.
    Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 2-1 yendiği maçta, Sarı lacivertli takımın ilk golünü atan Önder Turacı, "Bence hakem doğru kararı verdi" dedi.

Önder Turacı sözlerini şöyle sürdürdü " Öncelikle gol pozisyonu çok hızlı gelişti, ben kasti birşey yapmadım, top göğsümle omzumun arasına çarptı. Hakem gol kararında haklıydı. İlk önce sevinmedim çünkü hakemin ne karar verdiğini anlayamadım" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Elle gol nasıl olur size hatırlatayım. GS- TS Yer: ALi samiyen gol: Servet. Orda kaleciden gelen topta 1 metre bile yok. Kaldıki top ele değil, Koltuk altına doğru geliyo. Yani orda topu Önder yönlendirmiyo kaleciden gelen top çarpıp gol oluyo.
    Abi bence orda el var ve benim bildiğim elle temas topun yönünü değiştiriyorsa serbest vuruş verilmesi lazım.

Nesil
    2006

Önder orada ofsayt olduğunu sanmış olabilir o yüzden... Sonuçta o anda ne düşündüğünü bilemeyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ama benim anlmadığım, Denizlispor maçında sayılmayan iki golümüz, geçen hafta verilmeyen bir penaltımızda buradaki Beşiktaşlı ve Galatasaray'lı arkadaşlar Konyaspor'un savundukları gibi Fenerbahçe'yi niye savunmadılar. Lütfen objektif olalım... Eşit davranalım...

Dirseğe felan değmiyor. Zaten dirseğe felan değmiyor. Kaç defa izledim, adamın koltuk altına değiyor orasıda omuzdur. Omuzda serbestir.
    Siz o maçları kazanmanıza rağmen sayfalarca hakem hatasını tartıştınız.Bir de maçları kazanamasanız neler olurdu düşünmek bile istemiyorum.Zaten herkes da kabul etmişti.Şimdi rakip aleyhine yapılan bariz hatayı kabul etmiyorsunuz.Bence siz objektif olmalısınız.

Yahu arkadaşlar nedir amaç söyleseniz ya?

Fenerbahçe'nin Galibiyetine gölge düşürmek mi yoksa?

Uzun zamandan sonra Lider olduk diye mi bu çırpınmalar?

Gol mü .? Gol Ağlara değdimi Fenerbahçe hanesine 1 - 0 diye geçtimi geçti?

daha neyin savaşını veriyorsunuz?

rica ediyorum germeyin artık bir kerede.
    Yahu ben de diyorum ki , "Gol mü? Gol." demekle oluyorsa neden haftalardır şu şöyle oldu şu böyle oldu diyip ağlıyorsunuz.Bir hakemi hatası olduğunda yazmayacak mıyız?

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    El diyenler 2 hafta önce verilmeyen golün yerine saysinlar... hep bizim aleyhimize mi hata yapilacak ?
    Keşke dediğin gibi hakemler eşitlese aleyhte yapılan hataları da biraz da biz faydalansak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

edittttt.

yaaa bu kadar saçma mesajları atmayın ALLAH aşkına yaa bu posizyona mı el diyorsunuz.

abi adamın burada hiç bir suçu yokki istem dışı geliyor top adam ne yapsın..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Batuhan çırpınışların boşa bence, Önder bile kabul etmiş gol olduğunu işte...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1-2 kişi var sinir oldum şu anda. amaçları ortamı germek başka birşey değil.

Kural nedir bilmiyorum ama top o pozisyonda pazu ile omuz arası bir yere çarptı. Zaten Kiev maçında Volkan'ın uçuşunun aynısını gerçekleştiren Önder top ona gelirken ellerini kaldırması iyi niyet olarak nitelendirilebilir. Voleybol oynamıyor ya!

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

tamama kardeşim sende haklısın biliyorum..

şimdi biz golü saymıyoruz, yoksa sayarsak mızıkçılık olur

yahu anlamadığım else el değilse değil 10larca elden gol atılıyor, sadece bu mu kaldı tartışılacak

Not; Liderlik yakıştı
    Valla ben bu forumda her elle , ofsaytla atılan gol tartışılıyor diye biliyorum , elle atılan bir gol sonucu ne oldu bir takım lider oldu , bu gibi büyük hatalarda doğurabiliyor bugün lider yapar yarın şampiyon..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 2-1 yendiği maçta, Sarı lacivertli takımın ilk golünü atan Önder Turacı, "Bence hakem doğru kararı verdi" dedi.

Önder Turacı sözlerini şöyle sürdürdü " Öncelikle gol pozisyonu çok hızlı gelişti, ben kasti birşey yapmadım, top göğsümle omzumun arasına çarptı. Hakem gol kararında haklıydı. İlk önce sevinmedim çünkü hakemin ne karar verdiğini anlayamadım" dedi.
    Eren ben maçtan sonra yaptığı açıklamayı demiyorum. Gol olduktan sonra Önderin ne dediğine iyi bak istersen resmen '' Gol değil '' diyor. Maçtan sonrada çıkıp elle attım Konyaspor'un hakkı yenildi gol degildi diyecek hali yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Batuhan çırpınışların boşa bence, Önder bile kabul etmiş gol olduğunu işte...

Nesil
    2006

Tamam siz hala el olup olmadığını düşünün.

Biz Tatildeyiz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    1-2 kişi var sinir oldum şu anda. amaçları ortamı germek başka birşey değil.

Kural nedir bilmiyorum ama top o pozisyonda pazu ile omuz arası bir yere çarptı. Zaten Kiev maçında Volkan'ın uçuşunun aynısını gerçekleştiren Önder top ona gelirken ellerini kaldırması iyi niyet olarak nitelendirilebilir. Voleybol oynamıyor ya!
    Bak Musti de diyor Pazuya captı. Eses macında Barosun tpu Pazu diye tabir edilen yer ile düzeltip golü atması gibi. Pazu da el diye geciyor zaten. Bunu kabul etmek bu kadar zor olmasa gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Takılın 1 gün orada Batuhan.O resme ve o mesaja böyle cevap gerekli sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bak Musti de diyor Pazuya captı. Eses macında Barosun tpu Pazu diye tabir edilen yer ile düzeltip golü atması gibi. Pazu da el diye geciyor zaten. Bunu kabul etmek bu kadar zor olmasa gerek.
    Fakat arada fark var.Baros düzeltiyor fakat Önder'in öyle bir şansı yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pazu ile omuz arası bi yer dedim olm. QTM gibisin sende işine geleni seçiyosun arasından

Gerçi öyle bi demişimki ikisinin arası 1metre sanki

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Valla ben bu forumda her elle , ofsaytla atılan gol tartışılıyor diye biliyorum , elle atılan bir gol sonucu ne oldu bir takım lider oldu , bu gibi büyük hatalarda doğurabiliyor bugün lider yapar yarın şampiyon..

Güzel kardeşim, herkesle aynı konuyu tartışacak halim yok sonuçta Konyaspor - Fenerbahçe maçında olan herşeyi burda konuşurum kimsede bir şey diyemez sonuçta kendi takımım iyi düşüncelerim var. !

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Güzel kardeşim, herkesle aynı konuyu tartışacak halim yok sonuçta Konyaspor - Fenerbahçe maçında olan herşeyi burda konuşurum kimsede bir şey diyemez sonuçta kendi takımım iyi düşüncelerim var. !
    Tamam abi , ama iyi düşünce başka objektif olmak başka , tamam biz de belki bazı yerlerde objektif olamıyoruz ama öyle olmaya özen gösteriyoruz .

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Fakat arada fark var.Baros düzeltiyor fakat Önder'in öyle bir şansı yok..
    Zaten top Önder'in eline çarpsa gol olmaz. Çünkü; eli çarpan yerden 15 cm yukarıda. El ince olduğundan dolayı top hız kaybedecek ve kaleye bile gitmeden top yere düşecek. Yani fiziken düşünürsekde topun sert bir yere çarpıp hızlarak kaleye gittiği ortada...

Bu arada bir arkadaşımız el ile gol attı takım lider oldu demiş. Evet hatalara dikkatli bakılmalı. Geçen hafta ofsayttan yediği gol ile Trabzonspor liderliğini kaybetti. Hatta Maradona el ile attığı gol ile Dünya Kupasını kazandırdı. Ama şu varki bu pozisyonda ele değmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Tamam abi , ama iyi düşünce başka objektif olmak başka , tamam biz de belki bazı yerlerde objektif olamıyoruz ama öyle olmaya özen gösteriyoruz .
    EyvALLAH böyle ol canım iste gözüm yaa.

ama posizyona gelirsek, önderin hiç bir kötü niyeti yokki zaten herşey istem dışı oluyor ki zaten kaleci uzaklaştırırken onun koltuk altına birazda dirseğine çarpıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Eller kollar da devreye girmeye başladı artık.

Geçen hafta 650 metre ofsayttan yediğimiz golle Liderlikten indik.

Bu hafta elle atılan bir gol ile Fenerbahçe Lider.

Sadri Şener doğru diyor Zirvede Balans Ayarı yaptılar.

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri