Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

3 14.29%
  • Fenerbahçe

18 85.71%
  • Beraberlik

0 0%
1 ile 30 arası toplam 151 sonuç

Konu: Konyaspor - Fenerbahçe [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ama benim anlmadığım, Denizlispor maçında sayılmayan iki golümüz, geçen hafta verilmeyen bir penaltımızda buradaki Beşiktaşlı ve Galatasaray'lı arkadaşlar Konyaspor'un savundukları gibi Fenerbahçe'yi niye savunmadılar. Lütfen objektif olalım... Eşit davranalım...

Dirseğe felan değmiyor. Zaten dirseğe felan değmiyor. Kaç defa izledim, adamın koltuk altına değiyor orasıda omuzdur. Omuzda serbestir.
    Siz o maçları kazanmanıza rağmen sayfalarca hakem hatasını tartıştınız.Bir de maçları kazanamasanız neler olurdu düşünmek bile istemiyorum.Zaten herkes da kabul etmişti.Şimdi rakip aleyhine yapılan bariz hatayı kabul etmiyorsunuz.Bence siz objektif olmalısınız.

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Yahu arkadaşlar nedir amaç söyleseniz ya?

Fenerbahçe'nin Galibiyetine gölge düşürmek mi yoksa?

Uzun zamandan sonra Lider olduk diye mi bu çırpınmalar?

Gol mü .? Gol Ağlara değdimi Fenerbahçe hanesine 1 - 0 diye geçtimi geçti?

daha neyin savaşını veriyorsunuz?

rica ediyorum germeyin artık bir kerede.
    Yahu ben de diyorum ki , "Gol mü? Gol." demekle oluyorsa neden haftalardır şu şöyle oldu şu böyle oldu diyip ağlıyorsunuz.Bir hakemi hatası olduğunda yazmayacak mıyız?

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    El diyenler 2 hafta önce verilmeyen golün yerine saysinlar... hep bizim aleyhimize mi hata yapilacak ?
    Keşke dediğin gibi hakemler eşitlese aleyhte yapılan hataları da biraz da biz faydalansak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Eller kollar da devreye girmeye başladı artık.

Geçen hafta 650 metre ofsayttan yediğimiz golle Liderlikten indik.

Bu hafta elle atılan bir gol ile Fenerbahçe Lider.

Sadri Şener doğru diyor Zirvede Balans Ayarı yaptılar.
    siz böyle düşündükçe maçlarınızda yapılan ilk hatalı faulde oyuna küsüp oyunu bırakırsınız sonrada bizi şampiyon yapmadaılar dersiniz.Büyük kulüp olmak her türlü olumsuzluğu yenebilmektir.Biz 100.Yılımızda şampiyon olduğumuzda bir sezon penaltı atmamıştık.Bırak penaltıyı hakemler bariz frikikleri bile vermiyordu bazen.

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Keşke dediğin gibi hakemler eşitlese aleyhte yapılan hataları da biraz da biz faydalansak
    Hataya hatayla karşılık versinler yani bunu istiyorsun öyle mi?

Ayrıca olaya hiç geçen sene hakemlerin aleyhinizde yaptığı hatalardan önce ki bir kaç sezonda leyhinize yapılan büyük maçların hatalrının acısı çıksın dedin mi?(ÖRN:FB-BJK 2006 FTK Finali,BJK-Erciyes 2007 FTK finali,FB-BJK 2007 FTK yarı Final 2.maçı)

Maça gelecek olursak.55-60.dk ya kadar radyodan dinledim ve beklediğim gibi tatsız tuzsuz bir maç oldu.Pozisyon kıtlığı vardı.Önder'in tartışmalı bir golü vardı bana göre top koltuk alıtna geldi ki oda kendi iradesinde oluşmadı.Kaleci topu yumrukladı ve top Önder'in koltuk altına çarptı gol oldu.Hakemde maçtan sonra yardımcı hakemle sadece ofsayt pozisyonunu tartıştığını söylüyor.Eli e'si bile geçmiyor konuşmasında.

Neyse ilk yarıyı tarihimizin en kötü senelerinden birini yaşamış olsak bile en kötü ihtimalle liderin 2 puan gerisinde en iyi ihtimalle de lider olarak tamamladık.Ortalamanın üzerinde bir sezon yaşasaydık ligin tozunu atmıştık heralde

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Hataya hatayla karşılık versinler yani bunu istiyorsun öyle mi?

Ayrıca olaya hiç geçen sene hakemlerin aleyhinizde yaptığı hatalardan önce ki bir kaç sezonda leyhinize yapılan büyük maçların hatalrının acısı çıksın dedin mi?(ÖRN:FB-BJK 2006 FTK Finali,BJK-Erciyes 2007 FTK finali,FB-BJK 2007 FTK yarı Final 2.maçı)
    Sen o cümledeki ironiyi anlayamadıysan ben bişey demiyorum.

Hakem hatalarına girdin 3 tane lehimize hata buldun.Tebrik ederim seni , çok mu düşündün? Burda s.d.k yarıştıracak değiliz.Benim de fener lehine yapılan hataları saymamı mı bekliyorsun? Günümüzden bahsederken geçmiş konuları açman gereksiz olmuş...İlla tartışalım dersen o da olur yani

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Sen o cümledeki ironiyi anlayamadıysan ben bişey demiyorum.

Hakem hatalarına girdin 3 tane lehimize hata buldun.Tebrik ederim seni , çok mu düşündün? Burda s.d.k yarıştıracak değiliz.Benim de fener lehine yapılan hataları saymamı mı bekliyorsun? Günümüzden bahsederken geçmiş konuları açman gereksiz olmuş...İlla tartışalım dersen o da olur yani
    sen benim demek istediğimi anlamamışsın.Sen diyorsun ki bizim alyhimize yapılan hatalarında geri dönüşü olacakmı bende diyorum ki sen bunu yazarken geçmişte size iki tane kupa getiren hakem hatalarından sonra bizim leyhimize hatalarıı var yarın aleyhimize yapılsında durum dengelensin dedin mi?

Ben bunu diyorum...

Mesaj Yetkileri