Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 46.67%
  • Eskişehirspor

3 20.00%
  • Beraberlik

5 33.33%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 126 sonuç

Konu: Trabzonspor - Eskişehirspor [ TSL 16. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

shamur1 üzerinden 1 hafta geçmiş hala olduğun yerde sayıyorsun. ne ofsaytmış 151512 kere dile getirdin tebrik ederim seni.

Gelelim bu maça, alakasız verilen bir penaltı. colman'a kırmızı kart cıkartmaya korkan hakem - ki çıkartsa Fenerbahçe maçında cezalı duruma düşecek. hakem o kadar etki altında kalmış ki Trabzonsporlu oyunculara kart çıkarmaya çekinirken Eskişehirli oyuncuya alakasız bir kart verip oyundan ihraç edebiliyor. Sende kalkmış diyorsun ki maça etki eden birşey yok. doğrudur maça etki eden şey yok belki fakat sezona etki eden cok şey var. Fenerbahçe maçında colman cıkıp 2 gol sallasa 1 de asist yapsa Fenere bakalım o zamanda bunları diyebilecekmisin. Senin anlamadığın konu sadece senin takımına kasti olarak hatalar yapılmıyor, rakip takımada yapılıyormuş demek bugün bunu gördük. Kendi takımın lehine hata olunca iyimser, rakip takımın lehine hata olunca kötümser olup kıyameti koparıyorsun geçen haftadan biliyoruz hepsini. ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol. yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Zaten dediğin gibi istanbul takımlarının başkanlarının, yöneticilerinin yaptığı açıklamar yüzünden her maçta olay çıkıyor. her maç öncesi hakem tartışılıyor. o ayrı bir dünya.

benim demek istediğim, eğer trabzon da yönetim olarak böyle toplara girecekse, sonrasında gelecek olan lafları da hazmetmelidir.

nasıl geçen hafta senin deyiminle 615 metre ofsayt için demediklerini bırakmayan, yöneticiyle, taraftarıyla bütün olmuş bir trabzonspor varsa, bu sefer de bu kararlardan sonra eskişehirsporu savunanların olması kadar doğal birşey yok.

yani bu forumda bana göre en tarafsız yorum yapabilen kişi olan Ömer abiye bile yanlı dedin. neden geçen hafta yazmadın dedin onun için. isteyen istediği gibi yazabilir. buna karışmaya hakkın olduğunu zannetmiyorum. ayrıca yine karışmaya hakkın olmadığı halde -ki ben de dahil kimsenin buna hakkı yok- senin yazdıklarından alıntı yaparak bazı kişilerin artık cevap vermemesini istemişsin. bu forumda herkes, bir başkasının fikrini yargılayabilir. Turksportal destek merkezi forumumuzu bu yüzden açtık. bu forumdaki herkesin fikirleri yargılanabilsin, tartışılabilsin, doğru yol bulunsun diye. yani bu forumda kimse kimseyi kısıtlayamaz.

paylaşım forumunun ne olduğunu unutmayalım. derdimizi düzgün anlatabildiğimiz sürece ve bu tartışmaların iki insanın arasını bozacak kadar değerli olmadığını unutmadığımız sürece bu forumdaki seviye düşmez.

bu seviyeyi şu zamana kadar düşürmediğiniz için teşekkür ederim ayrıca.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Aslanlarım benim be

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kazandik mutluyuz. 1 ay kadar zamanimiz var, transfer sart. Ikinci yariya hatta 17 ci hafta ve ikinci yariya daha iyi hazirlanip sampionluk icin mucalede vercez ins.

Hakemler hakinda bisey demeye gerek yok bu ligin standartini tasicak adamlar degil hepsi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

resimler çok güzel..

keşke futbolcular kadar yorumlarımızda parlak olsa.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Edmınım sizi buralarda görmek ne güzel. Aynı duyarlılığı geçen hafta Bursa maçında 90+1 de 1.05 cm lik ofsayttan yediğimiz gol sonucu Liderlikten indiğimizde de 1-2 yorumunuzu görebilseydik keşke.
    Ofsayt iste, bunun yorumu mu olur? Siz kendinizi iyi hissedin diye mi yorum yapmam gerekirdi? Ofsayt oldugunu bilmeniz, rahatlika gormeniz yeterli degil mi?

Gecen hafta ofsayt olan pozisyon verilse mac buyuk ihtimalle 1-1 bitecek, Trabzonspor 1 puan alacak.

Bu hafta olanlar gorulse mac en iyi ihtimalle berabere bitecek ve Trabzonspor 1 puan alacak.

Ama ne oldu.. iki haftada toplam Trabzonspor puani 3..

Yani en iyimser ihtimalle 1 puan, kotumser ihtimalle ise 2 puan fazlasi var.

Guya hakem adalet dagitti. Bu aglayan Trabzonspor taraftarinin agizina bal calmaktan baska bir sey degil. Kandiriliyorsunuz, dolandiriliyorsunuz..

Ayrıca şu maçta 3 puanı bize getiren gollerde hakemin ne katkısı var allahaşkına ? Elle mi attık ? 1.5 metre ofsayttan gol mü attık ? E sizler böyle yaparsanız diğer üyeler de saldırmaya yer arar.

Hakemin verdiği penaltı penaltı değil dedik üstelik ilk yarının sonucunda. Geçen hafta %100 ofsayttan gol yedik burda ağlamayın dediler bize üstelik çoğu kişi de helal olsun Bursa , gol goldür ofsayt mofsayt beni ilgilendirmez gibisinden laflar etti tabi yine sizleri göremedik.

Neyse buranın admini bile Bursa'da kaybedilen 1 puan , Trabzonspor'a 3 puan olarak döndü diyebiliyorsa daha yazmaya gerek yok.

Yürüyüşler düzenlendiği için fln fln diyorsun da 3-4 sene önce 25 bin kişi yürüdü de noldu , hiç.. Tff ya da Mhk Bursa maçı sonrası evet Trabzonspor maçında hakem hatası vardır diyerek açıklama yapmadı , yapmamakla kalmayarak Sadri Şener dsiplin kuruluna sevk edildi , üstelik hiçbir tehdit içeren msj da vermedi.

Attığımız 2 gol Gökhan'ın kişisel becerisi ve buna rağmen 3 puanı verdiler diyorsunuz ya hepinize helal olsun.

Geçen hafta o kadar karalayıcı yorumlarla uraşdım ama yok artık sizin gibi bir adminin bile bu tarz yorumundan sonra ne foruma girerim ne de artık bişeyler yazarım. Ha benim yazıp yazmamam da çok önemli değil bunu da diyebilirsiniz.

Herşey gönlünüzce olsun artık.
    Gecen hafta maci Trabzonspor kongre uyesi olan bir dostum ile beraber izledim. Senin kadar yaygara yapmadi mac konusunda. Yazik oldu dedi cikti isin icinden.

Macta hata olabilir. Beni deli eden macta olmus hatayi temizleme ihtiyaci. Adalet dagitma ihtiyaci. Gecen hafta olanin tek bir adaleti olur. Hatayi yapan yardimci hakemin hakemlik hayati biter. Trabzonspor'a da bir adet ozur mektubu yollanir, kaybedilen bir puanin ustune Trabzonspor soguk su icer. Yeni haftaya, sifirdan, onceki haftalarda olanlari dusunmeden sahaya cikmasi istenen bir hakem atanir. Olan hatayi duzeltmek amaci ile maca cikilmaz.

Ama bunun yerine hayati kayacak olan Firat Aydinus, ve haksiz 1 veya 2 puan alan Trabzonspor.. Tabii bir de Eskisehirspor'dan calinan puanlar.

Bu mu adalet?

Diger uyeler mi? Ben saygisizlik mi ettim? Insanlarin gozunu bir seye acmaya mi calistim? Lehimizde durumsa one cikart. Aleyhimizde durumsa halinin altina supur mu olmali?

TFF hakem hatasidir diye aciklama yapmadi diye, bu macta olanlar hakli mi oldu? Bir onceki macta olanlar olmasa, bu maci da gecer giderdim. Hakem hazir degilmis, hata yapmis olabilir derdim. Ama dun hakem maalesef hata yapmadi. Hakem hata yapmaya zorlandi. Butun sistem tarafindan zorlandi. Iste bu nedenle ilk yazdigim cumle Turkiye'de futbol sadece futbol degil diyor. Anlayana.
    Last edited by perpetua : 21.Aralık.2008 at 08:07

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Maçı futbolcu oyunları değil, hakem oyunları değil, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in yapmış olduğu açıklamalar almıştır. Ama ne olursa olsun Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Emrah abi istersen ben sana bir kaç pozisyon söyliyim. Colman'ın müthiş sol direği, Cale'nin sarı kartı varken kendisine yapılan bir hareketten sonra faul verilmemesi sonucu yerleri yumruklaması fakat sarı kart görmemesi, buna benzer bir pozisyonda Tayfun'a verilen kart... Bu pozisyonlar maçın kırılma anlarında oldu hep...Trabzonspor'u tekrar tebrik ediyorum...

Maçı biz kazansaydık hakettik demeyecektim çünkü tamamen yanlış bir anlayışla çıktık maça. Böyle olmasında 4 as defans oyuncumuzun yokluğunun payı çok büyüktü. Fakat bu kadro ile bu kadar oldu. Anderson yine golünü attı. Maçı TV'den izlerken 1-0 öne geçtiğimizde yaslanmayın diye bağırdım belki sesimi duyarlar diye. Ama olmuyor bizim takım bunu beceremiyor. Bu Galatasaray maçındada böyle, Trabzonspor maçındada böyle. Rıza Hoca oyunculara çıkın diyor oyuncular çıkmıyor. Nasıl iş anlamadım...
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 21.Aralık.2008 at 11:46
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Trabzonu Kutlarım Her Ne Olursa Kazandılar Ama Umarım Liderliği Vermiyeceğiz
    Last edited by bugra 1905 : 21.Aralık.2008 at 17:08

Nesil
    2006

Benim anlamadığım, Trabzon taraftarı Fenerbahçe'ye yüklenmiş. Sanki Denizlispor maçında sayılmayan iki golümüz ve Antalyaspor maçında verilmeyen penaltımız hemen unutuluyor keşke onun içinde pankart açsalardı Trabzon taraftarıda bizim hakkımızıda savunsaydı. Konyaspor'un hakkını savunmayı biliyorlar...

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Senaryon da baya güzelmiş. Oysa ki yukarıdaki ilk yorumundan sonra heleşükür tarafsız birini görebildik demiştim. Yanılmışım.
    İki yorumumda arkasındayım. İlk yorumda Trabzonlu oyuncuların isteğinden v hakemin yaptığı yanlıştan bahsettim. İkinci yorumumda ise gene hakem hatasından bahsettim. Türkiye'de böyle hakemler olduğu sürece insanın aklına ne yazıkki ki ikinci yorum gelebiliyor. Ama şu var arada Türkiye Kupası maçları olduğundan kart görselerdi Fenerbahçe maçında cezalı olmayacaklardı. Bu nedenle yanlış yorumdan dolayı özür dilerim.

EWET tff teşşekürler 1 hata yaptınız diye Trabzona maçı verdiniz böyle sıyrıldınız es esi yediniz şimdi bizim ayağa kalkma zamanı geldi HAYDİ ES ES UYUMA HAKKINI ARA!

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Trabzonu Kutlarım Her Ne Olursa Kazandılar Ama Umarım Liderliği Vermiyeceğiz
    Vermedik Liderliği Sivassporum Puan Kaybetmedi Ama Gençler İyi Oynadı Sonuçta TS İlk Yarıyı 2.Sırada Kapattı Anadolu Takımları Bu Sene Zirve Ortakları Oldu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Teksasvega16 View Post
    EWET tff teşşekürler 1 hata yaptınız diye Trabzona maçı verdiniz böyle sıyrıldınız es esi yediniz şimdi bizim ayağa kalkma zamanı geldi HAYDİ ES ES UYUMA HAKKINI ARA!

Sanki ESES cok super bi futbol oynadi. Iyikide o penalti iceri girmedi, pozisyon penalti degildi. Biz maci aldik, cunku bizim hakimizdi. Es Es i ezdik, kendi yari sahalarina kapatik.

Alkışlar Kalearkası'na!

Türkiye'de yöneticisi, futbolcusu, taraftarı ve hatta amigo spor yazarları neredeyse daima, işlerine gelmeyen hakem hatalarında kıyameti koparır, ama işlerine gelen hatalarda süt dökmüş kediye dönerler... Hemen hemen hiç kimse çıkıp da "Bugün hakem hatasıyla kazandık" diyemez.

Ama istisnalar da var tibii ki. Bazen taraftar grupları, bazen de aklı başında yöneticiler leyhlerine yapılan hakem hatalarını da kabul edip eleştirirler...

Bunlara yeni bir örnek de bugün eklendi.

Son haftalarda hakem hatalarından yaşadığı puan kayıpları sonrası, geçtiğimiz hafta için camia olarak çok sert bir tepki ortaya koyan Trabzonspor camiası, dünkü Eskişehirspor maçında Fırat Aydınus'un Trabzonspor lehine yaptığı hatalar sonrası zor durumda kalmıştı. İşte bu durumdan duyulan rahatsızlığı, bordo mavili camianın önde gelen gruplarından "Çılgınlar" net biçimde ortaya koydu.

Grubun internet sitesinden yapılan açıklamada dünkü maçın bir "Gaz alma" operasyonu odlduğu vurgulandı. "Çılgınlar"ın internet sitesi www.kalearkasi.net adresinde yapılan açıklama
    geçen hafta ortaya konan tepkinin adalet talebi olduğu, Trabzonspor'a özel muamele istenmediği vurgulandı.

Tepkiler sonrası en çok korktukları şeyin Eskişehirspor maçında gerçekleştiğinin vurgulandığı açıklamada "Trabzonspor - Eskişehirspor maçı herkesin gözünü çevireceği önemli bir müsabakaydı. Üç seçenek vardı. Ya gerçekten adaletli yönetim gösterilecekti, ya da Trabzonspor camiası gerilmeye devam edecekti. Esas beklenen ve bizlerin de en çok korktuğu son seçenekti. Birileri yine başkanımızın deyimiyle "balans ayarı" için sahnede olacak, hafta içinde büyük hata ve haksızlıklar sonucu patlama noktasına gelen camiamızın gazı alınacaktı. Bakın Trabzonsporlular; "sizin lehinize de hata oluyor" denilecek, yukarıda da vurguladığımız gibi "gazımız alınacaktı." ifadelerine yer verildi.

Maçtan önce Trabzonspor taraftarlarında hazırlanan ama açılmasına izin verilmeyen "EYYAMCILIK YAPMAYIN, ES-ES'İ HARCAMAYIN, SADECE ADALET İSTİYORUZ" pankartının da hatırlatıldığı açıklamada herkes için adalet istendiği belirtilerek "Eskişehirspor'a, taraftarlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bundan sonraki haftalarda başarılar diliyoruz." denildi.

tabi bize dokunmayan yılan bin yaşasın hesabına yatıyor trabzon 1 ofsayt oldu 1 hafta anlatıldı hakemler sıyrılmak için 1 k.kart 1 de penaltı verdi umarım ES ES ten 2.yarı trabzon rahat çıkar bu haksız maça rağmen ne kadar kötü oynansada hakkı yenmiş bir takım var ortada ama Eskişehir taraftarı uyumaz bunu hepimiz biliyoruz 2.yarı görüşmek üzere

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

tabi bize dokunmayan yılan bin yaşasın hesabına yatıyor trabzon 1 ofsayt oldu 1 hafta anlatıldı hakemler sıyrılmak için 1 k.kart 1 de penaltı verdi umarım ES ES ten 2.yarı trabzon rahat çıkar bu haksız maça rağmen ne kadar kötü oynansada hakkı yenmiş bir takım var ortada ama Eskişehir taraftarı uyumaz bunu hepimiz biliyoruz 2.yarı görüşmek üzere
    Bunu siz yapiyonuz biz hakimizi istedik. 3 hafta hakemler bizim maclarimizda degisik kararlar verdi, kac puan ondeyken ne olduk. Ligin ikinci yarisinda Bursa ya Trabzonda en az 3 tane atacaz

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=50123

Bu arada futbolcular arasinda en guzel oynayan kim ?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Bunu siz yapiyonuz biz hakimizi istedik. 3 hafta hakemler bizim maclarimizda degisik kararlar verdi, kac puan ondeyken ne olduk. Ligin ikinci yarisinda Bursa ya Trabzonda en az 3 tane atacaz

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=50123

Bu arada futbolcular arasinda en guzel oynayan kim ?
    Bence Büyük Lokma Ye Ama Büyük Laf Söyleme Futbol Bu Bursa Avniakerde 3 Gol Atarsa Bu Sayfa Senin İçin Kötü Bir Anı Olur Bence Gökhan Hem Maçta Hem Kolbastıda Güzel Oynadı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Bence Büyük Lokma Ye Ama Büyük Laf Söyleme Futbol Bu Bursa Avniakerde 3 Gol Atarsa Bu Sayfa Senin İçin Kötü Bir Anı Olur Bence Gökhan Hem Maçta Hem Kolbastıda Güzel Oynadı
    Tamam senin icin degistirim . 3 gol atmaktan beter etcez. Ben Bursayi kendimize asla rakip gormuyorum. Kesinlikle 3 puan alinmasi gereken bi mac.

Simdiden konusulmasi gereksiz bi konu ama.

1 ay tatil var, bu hakemlerimizi bi kampa alip duzene sokmalilar. Seminerler yapiliyor sezon basinda acaba burda ne ogretiyolar bunlarada boyle maclar cikartiolar

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Tamam senin icin degistirim . 3 gol atmaktan beter etcez. Ben Bursayi kendimize asla rakip gormuyorum. Kesinlikle 3 puan alinmasi gereken bi mac.

Simdiden konusulmasi gereksiz bi konu ama.

1 ay tatil var, bu hakemlerimizi bi kampa alip duzene sokmalilar. Seminerler yapiliyor sezon basinda acaba burda ne ogretiyolar bunlarada boyle maclar cikartiolar
    Hakemlerimizin En Büyük Sorunu Baskı Değil mi? Bence Seminerden Çok Şu Hakeme Baskı Yapanlara Karşı Bir Seminer Düzenlemeliyiz Bir Hakem Anadolu Takımlarının Maçlarında İyi Bir Yönetim Gösterip 4 Büyüklerin Maçında Çok Kötü Bir Yönetim Gösteriyorsa Bu Baskıdandır
    Ayrıca 4 Büyüklerin Lehine Yapılan Hatalar Konuşulmuyor Aleyhine Yapılan Hatalar Konuşuluyorsa Buradan Hakemlerin Özelliklede 4 Büyüklerin Maçını Yöneten Hakemden Sağlıklı Bir Maç Yönetilmesi Beklenilmez Ayrıca Bursasporu Neden Rakip Olarak Görmediğini Alabilirmiyim Bende Bursaspor-Galatasaray Maçına Kadar Rakip Olarak Görmüyordum Ama Fikrimi Bayağı Değiştirdiler Bu Maçta

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

O o mactaydi kardesim. Ona bakarsan Galatasaray Es Es e de yenildi. Dun bize karsi hic varlik gosteremeyen bi takima.

Bursaspor bu zamana kadar puan aldiysa sadece oyuncu kalitesinden. Teknik direktor o takimin basinda niye duruyor anlamadim. Elinde cok guzel malzeme var ama o bunun hepsini kullanamiyor.

Italyada bile hakemler mac yonetebilior, hemde dunyanin en iyi hakemi oluyolar. Collina.

Inanki Italyadaki baski burdan daha coktur, taraftarlar soyunma odasina iniyolar. Ordan nasil uluslar arasi mac yoneten hakem cikiyorsa bizdende cikmasi lazim. Bi yerde sorun oldugu belli.

Ben bi hakemimizi Brezilya - Arjantin macini yonetirken gorsem bundan bile gurur duyarim. Ama boyle bu duzenle asla olmicak

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

O bir hata yüzünden şu an ilk yarıyı averajla 2.olarak kapadık.

Bu şekil bir hata Eskişehir'e yapılmadı ne yazık ki. Ne Gökhan Ünal 2 metrelik ofsayttan gol attı ne de yine smaç atarak takımını 2-1 öne geçirdi. Ama siz yine kalkın tabi ayağa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç bir şeye değil... Fırat Aydınus gibi inandığım bir adamı kaybetmeye üzülüyorum bu maçta.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Hiç bir şeye değil... Fırat Aydınus gibi inandığım bir adamı kaybetmeye üzülüyorum bu maçta.
    Bende Fırat Aydınus'a çok güvenirdim.Fakat bu sezonki bizim maçımızdan önceki Fenerbahçe maçında Lugano'ya sarı kart istediği için sarı kart vermediğinde güvenimi kaybetmiştim.Ne yazıkki bir tane bile hakem yokki güvenebileceğim.Umarım devre arasında toparlanırlar ve ilerisi için artık bu konuda somut önlemler alma çabasında bulunur Federasyon..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bende Fırat Aydınus'a çok güvenirdim.Fakat bu sezonki bizim maçımızdan önceki Fenerbahçe maçında Lugano'ya sarı kart istediği için sarı kart vermediğinde güvenimi kaybetmiştim.Ne yazıkki bir tane bile hakem yokki güvenebileceğim.Umarım devre arasında toparlanırlar ve ilerisi için artık bu konuda somut önlemler alma çabasında bulunur Federasyon..
    Şemsi orada kart istemiyor ki Lugano, diğer köşede bulunan hakeme neden ofsayt kaldırmadığını, pozisyonun ofsayt olduğunu söylüyor. Bunu da oradan bağırarak yapamaz herhalde mutlaka elini kolunu kullanacak.

Emrah sürekli attığımız gollere bakın diyorsun, bir türlü hakemin hatalarını görmüyorsun. Sen geçen hafta deseydin ki hakem hatası yüzünden kaybettik, bunu haketmedik, net ofsaytı vermedi ve 1 puanımız gitti, o zaman bu hafta bu yorumlarına da katılırdım.

Ama sen geçen hafta hakemler bilerek yolumuzu kesiyordan başladın ve türlü şeyler söyledin. Sonra başkan bir açıklama yaptı ve bu maç. Diyorsun ki atılan gollere bakın, tamam bakıyorum ama ortada yapılan hatalar yok mu? Yapılan hataları kabul ediyor musun?

Trabzonspor haksız kazandı demiyorum, senin geçen hafta yaptığın yorumlara ve başkanın açıklamasına göre hakem maçı Trabzonspor'a vermek için elinden geleni yaptı. Penaltıyı atamadık diyorsun, ama hakem acayip bir kararla penaltıyı vermiş yani Trabzonspor'u kayırmış yani hakem geçen haftakiler gibi kötü niyetli. Sonra atılması gereken oyuncuları atmıyor, rakibin oyuncusunu nasıl attığı ortada, peki şimdi diyebiliyor musun ki 10 kişi olmak ya da 11 kişi olmak maçın sonucuna etki etmez? Ve sürekli attığımız goller temiz diyorsun.

Eskişehir kazanmak için hiç birşey yapmamış olabilir ama hakem de Trabzon lehine çok hata yapmıştır. Şimdi bunu hakemin yetersizliğinden kaynaklanan hatalar olarak mı değerlendirelim yoksa yapılan açıklamalardan etkilenmiş ve eyyam yapıyor mu diyelim? Bunun cevabını alırsam da sevinirim.

Geçen hafta hatta bu sezon yapılan hatalardan sonra hep hakemlerin yetersiz olduğu için hata yaptıklarını yazdım, geçen hafta sen art niyetli yapıyorlar dedin. Ben bu haftaki kararlar için de hakemin yetersiz olduğunu yazacaktım ama Sadri başkanın açıklamalarından sonra ilk maçta böyle hatalar oluyorsa hakemin yetersizliğine bağlayamam bunu.

Senin sürekli attığımız goller temizdi demen ve kart görmesi gerekn oyuncuların kart görmemesi ve gelecek haftalarda oynanacak maçlara etki edecek olması, oynanan maçta sayısal olarak üstün olmanın avantajını Eskişehir yaşayacakken Trabzonspor'un yaşaması oyunu hiç mi etkilemez, sadece gollere mi bakarız, hakemin hatasının oyunu etkileyip etkilemediğini anlamak için?

Dayanamadım artık 2 haftadır yazılan mesajlara ve içimi döktüm. Gollerde bir sorun olmasa da, Eskişehir kötü de olsa, penaltı kaçmış da olsa hakem bu hataları yapmış mı yapmış, olay bitmiştir.

Dün gece yazmıştım, şunu da atlamayayım, Trabzonspor'u kazanmaya yönelik çabasıyla, isteğiyle ve aldığı galibiyet nedeniyle tebrik ediyorum. Şüphesiz şampiyonluk yarışında olmaları ayrı bir heyecan ve keyif katacaktır ligimize...
    Last edited by Sekopej : 22.Aralık.2008 at 12:54
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

o derın baglantılar neden sivas macında bursa macında nıye yardım etmedı bızede puanlar gıttı.Herşeyı bılıyosun zaten hata hakemde var ama yalandan yere derın baglantı deme buralarda

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yalan falan değil..Belli ki sizin başkanda bunu biliyor ve çok iyi kullanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İkisine de ceza var maalef. Bu nedenle atılan mesajlara dikkat edelim, mesajlar silinip uyarılar verilmiştir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Yalan falan değil..Belli ki sizin başkanda bunu biliyor ve çok iyi kullanıyor.
    bak kardesım penaltı penaltı degıldı zaten gol olmadı allagha sukur hatalı golle almadık macı 2 golumuzde nızamı.Colman yumruk attı kırmızı vermsı lazımdı ama onu gormesı zor çünkü izlediysen UZAKTAYDI.Cale arkadan daldı atması lazım aynen eseslı oyuncuya yaptıgı gıbı ben ınkar etmıyorum ama yalandan yer burda gelıp ıste derin bağlantıyla alılar maç.ı deme bız burda hakemler yuzunden cok puan kaybettık.orda o baglantılar nerdeydı ozmn hadı onu cevapla
    .
    .
    .
    Last edited by Sekopej : 22.Aralık.2008 at 14:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mustafacım sen muhatap alma.sitede diğer yerlere bak.Kışkırtmaya götürüyolar işi .Alet olma.

Fietra ve Bursa.Öncelikle siz bireysiziniz.Öncelikle bir kendi yaşamınıza bakın birbirinizi kırmamakla uğraşın,dostluklar edinin,mutluluklar yaşayın,sonra vakit kalırsa körü körüne savunursunuz takımlarınızı,bu uğurda birbirinizi rencide etmeyi bile göze alarak.Ama siz hayata tersten bakıyorsunuz gibi.Önce takım.Ne olursa olsun.Bravo doğrusu.Kutlarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar arada kopukluk oluyor işte, o yapılanlarda siz bize oyunlar oynanıyor diyordunuz, burada hakemdir hata yapar diyenlere karşı çıkıyordunuz, bizim lider olmamızı istemiyorlar diyordunuz şimdi de hakemdir hata yapar diyorsunuz. Ben 2 olayda da aynı duruşu göstermenizi beklerdim.

Tabi ben hakeme bu maçı Trabzon alması için elinden geleni yap dediler demiyorum ama hakeme mutlaka aman bu maçta hata yapma, aman senin hatanla Trabzon kaybetmesin gibi laflar maç gününe kadar söylenmişti. Bu da hakemin bilinçaltındayer edinmiştir.

Hala diyorsunuz ki hatallı golle almadık maçı, tamam almadınız ama 1 kişi eksilmek oyunu büyük oranda etkilemez mi? Hem burada hakemin niyeti önemli değil mi, hakem o yanlış kararı vererek penaltı çaldığında ne bilsin Trabzon'un kaçıracağını, önemli olan hakemin bilerek ya da bilmeyerek yapmış olduğu hatalar.

Ben eğer hafta içi yapılan açıklama olmasa bu maçı da hakemin yetersizliğine bağlardım ama bu açıklamadan sonra yapılan hatalar miğde bulandırıyor işte. Sizlerden de evet hakem maçın sonucuna etki edecek hatalar yaptı, bu ne bize karşı ne de bizim lehimize yapılsın, biz hiç birini istemiyoruz deseydiniz - atılan 2 gol temizdi diyeceğinize sürekli- bu konu bu kadar tartışılmaz, uzamazdı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bir uyarı daha almak istemiyorum. Trabzonspor'a başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Bir uyarı daha almak istemiyorum. Trabzonspor'a başarılar..
    Maalesef ki uyarıyı aldın, üstelik 2 dakika önce bunu tekrarlaman gerektiğini de yazmıştım. Şerefden yoksunsun gibi bir ifadeyi bu sitede kullanamazsın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri