1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Kış Mevsimine Çizme Yakışır (Baba Hamdi & King_Theoden)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kamilakar View Post
    Cümleten hepinize başarılar abiler güzel kariyer oluyor.Bende ingiltere amatör liginde başladım sizin free lerden yürüttüm baya işie yaradı özellikle babanın free leri süper
    Sağolasın abisi.Hangi takımı yönetiyorsun şimdi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Ligin 3. haftasında Modena deplasmanındaydık.Basın bize şans vermiyordu.Handanoviç'in iyileştiği haberiyle biraz olsun moral bulmuştuk ama maç sonu kafalarda soru işareti kaldı çünkü Palmiteri attı ve 9.3 reyting ile sahanın yıldızı olurken Handanoviç kalesine gelen ender şutları tutamadı birinide kendi kalesine atarak maçı nerdeyse vermemize sebep oluyordu,içimizdeki Modenalılar bu maçta Handanoviç ve Locatelli idi penaltı yaptırıp bir de ara pası vererek

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ligde 3. maçımızda da Soncin ile güldük. Takım tam istediğim gibi oynuyor kapanıp çabuk çıkıyoruz. Rakipleri pek pozisyona sokmuyoruz bizde az ama net pozisyonlar buluyoruz

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Sağolasın abisi.Hangi takımı yönetiyorsun şimdi?

vav bu saatte cevap beklemiyorudum sanki dünyada bi en sabahllıyorum sanıyorum yha neyse cambridge unided iyi bi takımmış takır takır oynutolar şimdilik

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Ligin 3. haftasında Modena deplasmanındaydık.Basın bize şans vermiyordu.Handanoviç'in iyileştiği haberiyle biraz olsun moral bulmuştuk ama maç sonu kafalarda soru işareti kaldı çünkü Palmiteri attı ve 9.3 reyting ile sahanın yıldızı olurken Handanoviç kalesine gelen ender şutları tutamadı birinide kendi kalesine atarak maçı nerdeyse vermemize sebep oluyordu,içimizdeki Modenalılar bu maçta Handanoviç ve Locatelli idi penaltı yaptırıp bir de ara pası vererek

FORZA MANTOVA
    Last edited by kamilakar : 23.Aralık.2008 at 03:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri