Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 124 sonuç

Konu: Kış Mevsimine Çizme Yakışır (Baba Hamdi & King_Theoden)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Treviso karşısında kupa maçında müthiş bir oyun oynadık aynı lig temsilcisine karşı fakat uzatmalara kadar acayip goller kaçırdık Mascio'nun muhteşem golüyle tamam bitti derken maç boyunca yarı sahayı geçemeyen Treviso'ya Handanoviç yardımcı oldu ve rakip forvet geri koşarken müsait pozisyonda ilerledi ilerledi topu forvete çarptırdı ,40 metreden geri gelen şut ile maç 1-1'e geldi.Bu maçı penaltılarla kurtardık

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Lig kupasından elendik rezil bir maçtı, pozisyon yoktu oyunu iyi kitlemiştik ama amc oynayan Tosi bir türlü forvete yapamadığı asisti rakibe yapınca şanssız bir gol ile elendik önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Transferi kapattık işte gelenler ve gidenler :

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ligdeki ilk maçımızda sahadan beraberlikle ayrıldık. Maç çok kısır geçti pozisyon azdı Soncin girdiği 2 net pozisyonu kaleciye nişanlayınca eşitlik bozulmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ligin ilk maçında Albinoleffe deplasmanından zaferle dönüyoruz.Çok güçlü bir takım fakat birazda benim oyuncuları döverek oynadılar.Defansın belkemiği Ricchetti 1 ay yok.Maçın ilk yarısı 51 ikinci yarısı 98 de bitti.Rakibin şutları bizim oyuncuların mecalinin kalmadığı anlarda geldi.Çok sert bir lig

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ligin 2. maçı bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı.Vicenza sahamıza konuk oldu bu derbi mücadelesinde.İlk 28 dakika içinde 7 uzaktan şut çekip birini tutturdular.Bizim o sırada kayda değer tek pozisyonumuz yoktu.Nasıl olur dedim neyseki zamanında aklıma geldi.Ricchetti'nin yerine görev verdiğim genç bayağı bir genç,bir de sahada özel görev verince kaldıramadı O görevi sola verdiğimden beri üst üste geldik golü bulduk ama sahalarından bir türlü çıkmayıp direndiler,28. dakikadan sonra gelen 9 pozisyon ve 9 engellenen pozisyona rağmen bir türlü 2. golü bulamadık ve beraberlikle yetindik,bu arada golleri hep 45+1 de atıyoruz

Cümleten hepinize başarılar abiler güzel kariyer oluyor.Bende ingiltere amatör liginde başladım sizin free lerden yürüttüm baya işie yaradı özellikle babanın free leri süper

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ligde 2. maçımızı kazanarak moral bulduk. Luisinin golü görülmeye değerdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kamilakar View Post
    Cümleten hepinize başarılar abiler güzel kariyer oluyor.Bende ingiltere amatör liginde başladım sizin free lerden yürüttüm baya işie yaradı özellikle babanın free leri süper
    Sağolasın abisi.Hangi takımı yönetiyorsun şimdi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Ligin 3. haftasında Modena deplasmanındaydık.Basın bize şans vermiyordu.Handanoviç'in iyileştiği haberiyle biraz olsun moral bulmuştuk ama maç sonu kafalarda soru işareti kaldı çünkü Palmiteri attı ve 9.3 reyting ile sahanın yıldızı olurken Handanoviç kalesine gelen ender şutları tutamadı birinide kendi kalesine atarak maçı nerdeyse vermemize sebep oluyordu,içimizdeki Modenalılar bu maçta Handanoviç ve Locatelli idi penaltı yaptırıp bir de ara pası vererek

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ligde 3. maçımızda da Soncin ile güldük. Takım tam istediğim gibi oynuyor kapanıp çabuk çıkıyoruz. Rakipleri pek pozisyona sokmuyoruz bizde az ama net pozisyonlar buluyoruz

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Sağolasın abisi.Hangi takımı yönetiyorsun şimdi?

vav bu saatte cevap beklemiyorudum sanki dünyada bi en sabahllıyorum sanıyorum yha neyse cambridge unided iyi bi takımmış takır takır oynutolar şimdilik

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ligin 3. haftasında Modena deplasmanındaydık.Basın bize şans vermiyordu.Handanoviç'in iyileştiği haberiyle biraz olsun moral bulmuştuk ama maç sonu kafalarda soru işareti kaldı çünkü Palmiteri attı ve 9.3 reyting ile sahanın yıldızı olurken Handanoviç kalesine gelen ender şutları tutamadı birinide kendi kalesine atarak maçı nerdeyse vermemize sebep oluyordu,içimizdeki Modenalılar bu maçta Handanoviç ve Locatelli idi penaltı yaptırıp bir de ara pası vererek

FORZA MANTOVA
    Last edited by kamilakar : 23.Aralık.2008 at 03:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sağolasın abisi.İyi geceler.

Cambridge Utd. köklü kuluplerden biridir.Artık Championship'e çıkana kadar parolan yetenekli gençleri kiralamak ve bir iki sene kullanabilieceğin tecrübeli isimleri almak olmalı.Her yukarı çıktığında bir öncekilerin çoğundan kurtulup o lige adapte olacakların etrafında yeni kadro oluşturursan beklenenden bile kısa bir sürede başarı yakalayabilirsin abisi.

Mantova olarak paramız pulumuz yok ama kendini ispatlamak isteyen oyuncuları ikinci baharını yaşayanlarla harmanlayıp bir yere gelmeye çalışıyoruz.Takımın ilk 11'indeki iki kişi benim abim sayılır

Sağolasın abisi.İyi geceler.

Cambridge Utd. köklü kuluplerden biridir.Artık Championship'e çıkana kadar parolan yetenekli gençleri kiralamak ve bir iki sene kullanabilieceğin tecrübeli isimleri almak olmalı.Her yukarı çıktığında bir öncekilerin çoğundan kurtulup o lige adapte olacakların etrafında yeni kadro oluşturursan beklenenden bile kısa bir sürede başarı yakalayabilirsin abisi.

Mantova olarak paramız pulumuz yok ama kendini ispatlamak isteyen oyuncuları ikinci baharını yaşayanlarla harmanlayıp bir yere gelmeye çalışıyoruz.Takımın ilk 11'indeki iki kişi benim abim sayılır
    Gerçekten bilgilerin için sağol yarında kariyeri açacağım zaten yardım edersin artık
    Mantovo tam takım olmuş parasız başarıya aç böyle takımlar hep başarılı olur inş seria A dasın seneye iyi geceler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

tabiki yardımcı oluruz.

Bu arada bomba gibiyiz,takımın moraller en üst seviyede fakat benim sahayı seçerken elimin kayması içsahada bize problem yaratacak gibi,olmadı ona göre bir durumla çıkarım dert değil

başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Pisa'yı yenerek kupada yolumuza devam ediyoruz.Anlamadığım bir şekilde takım çok iyi gidiyor

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Geç oldu ama nacak gördüm Kariyerinizde başarılar. Veteranlar vitrine çıkmaya kaarar vermişler. Favorim Baba lakaplı abimiz. Forsa Mantovaa.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bari maçında kabusu gördük.Bazı maçlar vardır her şeyi yaparsın ama hiç bir şey yolunda gitmez aynen öyle oldu.Hakem 5 dakika içinde 2 sarı çıkardı aynı oyuncuya kırmızı oldu Sonra yinede daha baskılı oynarken Handanovic sahneye çıktı 4.8 ile oynayıp 3 dakika içinde rakibe 2 ikram yaptı.Sağlık olsun diyoruz ,atamayana atarlar oldu biraz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    Geç oldu ama nacak gördüm Kariyerinizde başarılar. Veteranlar vitrine çıkmaya kaarar vermişler. Favorim Baba lakaplı abimiz. Forsa Mantovaa.
    Sağolasın Umutcum.Arada kazaya uğradık ama olur böyle şeyler
    Last edited by Melekovic : 24.Aralık.2008 at 02:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Yine kötü ve sıkıcı bir maç ve yine kazandık

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Zorlu Empoli deplasmanında 3-1 kazandık. Soncin sakatlandı bu bizim için büyük kayıp ama oyuncularım maçı bırakmadı ve kazanmasını bildik gene kısır bir maçtı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rahat bir galibiyetle bir hafta önceki şanssızlığın izlerini sildik.Bakalım hedefe doğru ne kadar ilerleyeceğiz?

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ligde 6. maçımızda zayıf rakibimize karşı zorlandık ama kazanmasını bildi oyuncularım Rini sahalara gol ile döndü. Soncinin olmayışı oyun planımızda mecburi değişikliğe itti bizi.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Rimini deplasmanında ilk kez çok iyi oynadık pozisyonlara girdik acıdırki ilk kez iyi oynadığımız maçta puan kaybettik

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

İlginç bir şekilde Godeassız takım durdu.Salernita maçından garip bir mağlubiyetle döndük.Güçlü Livorno'ya ise şu an için gücümüz yetmedi.Takımı Godeas olmadan oynatmanın bir yolunu bulacağım.Şu an üst sıralara hala çok yakınız toparlanırız.

Livorno malubiyeti normalde diğer malubiyet kötü olmuş be abi ama bu mücadelede yılmak yok

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ikinizde ıyı sonuclar alıyorsunuz ascolı daha onde gorunuyor ama montovanın o 3 malubıyetten lıvorno kabul edılır ama deıgerlerı olmamalıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Saolasın Mustafacım Kankamda Godeas sakatlanmadan önce 1-2 maç izledim taktiği müthiş hatta ona 3-4 sezona Serie-A yı domine edersin dedim, çünkü çok baskılı oynuyor ama Godeas Dede sakatlanınca takım durdu. Bize gelince Soncin sakatlandı sistem değiştirdim mecburen diğer forvetim hızlı değil o yüzden rakip sahada top tutup kanatlardan gol bulmayı düşündük ama çok iyi oynamamıza rağmen dağa taşa vurdular ve puan kaybettik. Normal oyun anlayışımız maç boyu kapan. 1 pozisyon buL Soncin atsın şeklinde
    Şu an lig çok renkli Livorno dışında herkes herkesi yeniyor tek durdurulamayan takım Livorno

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kamilakar View Post
    Livorno malubiyeti normalde diğer malubiyet kötü olmuş be abi ama bu mücadelede yılmak yok
    Öyle yılmayacağız.Hatta diyorum ki bu sene çıkarız %99

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    ikinizde ıyı sonuclar alıyorsunuz ascolı daha onde gorunuyor ama montovanın o 3 malubıyetten lıvorno kabul edılır ama deıgerlerı olmamalıydı.
    Bir adam var Mustafacım Godeas diye.Futbolunun son bahar ayında ama aynı Hagi dersin.Zaten normalde de çok iyi oyuncudur.O olmayınca takımın hücum gücü %60 düştü.Bu yüzden sakatlığı geçene kadar taktik değişikliğine gidip ortasaha oyuncularına gol bulduracağım ,dönünce eski usüle döneriz.Godeas'ın görevini Palmiteri ve Corona yapabilir sandım ama ikiside beceremedi.

Erken alarm oldu.Onsuz oynayacağım 4 maçta yapacağım taktikle iyi sonuçlar alırsam geldiğinde zaten galibiyet serisi gelir.

Not: geçiş dönemini benim çok sevdiğim Hollanda 74-78 oyun sistemimle aşacağız.
    Last edited by Melekovic : 24.Aralık.2008 at 13:34

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Saolasın Mustafacım Kankamda Godeas sakatlanmadan önce 1-2 maç izledim taktiği müthiş hatta ona 3-4 sezona Serie-A yı domine edersin dedim, çünkü çok baskılı oynuyor ama Godeas Dede sakatlanınca takım durdu. Bize gelince Soncin sakatlandı sistem değiştirdim mecburen diğer forvetim hızlı değil o yüzden rakip sahada top tutup kanatlardan gol bulmayı düşündük ama çok iyi oynamamıza rağmen dağa taşa vurdular ve puan kaybettik. Normal oyun anlayışımız maç boyu kapan. 1 pozisyon buL Soncin atsın şeklinde
    Şu an lig çok renkli Livorno dışında herkes herkesi yeniyor tek durdurulamayan takım Livorno
    yıenmı daglara taşlara atıyolar ya çözülmedımı bu problem.Livorno oraya fazla seri a'ya az onu ordan alsınlar ya

Bir adam var Mustafacım Godeas diye.Futbolunun son bahar ayında ama aynı Hagi dersin.Zaten normalde de çok iyi oyuncudur.O olmayınca takımın hücum gücü %60 düştü.Bu yüzden sakatlığı geçene kadar taktik değişikliğine gidip ortasaha oyuncularına gol bulduracağım ,dönünce eski usüle döneriz.Godeas'ın görevini Palmiteri ve Corona yapabilir sandım ama ikiside beceremedi.

Erken alarm oldu.Onsuz oynayacağım 4 maçta yapacağım taktikle iyi sonuçlar alırsam geldiğinde zaten galibiyet serisi gelir.
    Abi butun takımı bı adam üstüne kurmasaydın keske sezon basında onun bu sakatlanma ıhtımalıne karsı yedekte bir b planın olsaydı ya sıkıntı yaşamazdın ozmn ama olsun 4 maçta 7 puan cok ıyı olur senın ıcın

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri