1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Kış Mevsimine Çizme Yakışır (Baba Hamdi & King_Theoden)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Saolasın Mustafacım Kankamda Godeas sakatlanmadan önce 1-2 maç izledim taktiği müthiş hatta ona 3-4 sezona Serie-A yı domine edersin dedim, çünkü çok baskılı oynuyor ama Godeas Dede sakatlanınca takım durdu. Bize gelince Soncin sakatlandı sistem değiştirdim mecburen diğer forvetim hızlı değil o yüzden rakip sahada top tutup kanatlardan gol bulmayı düşündük ama çok iyi oynamamıza rağmen dağa taşa vurdular ve puan kaybettik. Normal oyun anlayışımız maç boyu kapan. 1 pozisyon buL Soncin atsın şeklinde
    Şu an lig çok renkli Livorno dışında herkes herkesi yeniyor tek durdurulamayan takım Livorno

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kamilakar View Post
    Livorno malubiyeti normalde diğer malubiyet kötü olmuş be abi ama bu mücadelede yılmak yok
    Öyle yılmayacağız.Hatta diyorum ki bu sene çıkarız %99

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    ikinizde ıyı sonuclar alıyorsunuz ascolı daha onde gorunuyor ama montovanın o 3 malubıyetten lıvorno kabul edılır ama deıgerlerı olmamalıydı.
    Bir adam var Mustafacım Godeas diye.Futbolunun son bahar ayında ama aynı Hagi dersin.Zaten normalde de çok iyi oyuncudur.O olmayınca takımın hücum gücü %60 düştü.Bu yüzden sakatlığı geçene kadar taktik değişikliğine gidip ortasaha oyuncularına gol bulduracağım ,dönünce eski usüle döneriz.Godeas'ın görevini Palmiteri ve Corona yapabilir sandım ama ikiside beceremedi.

Erken alarm oldu.Onsuz oynayacağım 4 maçta yapacağım taktikle iyi sonuçlar alırsam geldiğinde zaten galibiyet serisi gelir.

Not: geçiş dönemini benim çok sevdiğim Hollanda 74-78 oyun sistemimle aşacağız.
    Last edited by Melekovic : 24.Aralık.2008 at 13:34

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Saolasın Mustafacım Kankamda Godeas sakatlanmadan önce 1-2 maç izledim taktiği müthiş hatta ona 3-4 sezona Serie-A yı domine edersin dedim, çünkü çok baskılı oynuyor ama Godeas Dede sakatlanınca takım durdu. Bize gelince Soncin sakatlandı sistem değiştirdim mecburen diğer forvetim hızlı değil o yüzden rakip sahada top tutup kanatlardan gol bulmayı düşündük ama çok iyi oynamamıza rağmen dağa taşa vurdular ve puan kaybettik. Normal oyun anlayışımız maç boyu kapan. 1 pozisyon buL Soncin atsın şeklinde
    Şu an lig çok renkli Livorno dışında herkes herkesi yeniyor tek durdurulamayan takım Livorno
    yıenmı daglara taşlara atıyolar ya çözülmedımı bu problem.Livorno oraya fazla seri a'ya az onu ordan alsınlar ya

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Bir adam var Mustafacım Godeas diye.Futbolunun son bahar ayında ama aynı Hagi dersin.Zaten normalde de çok iyi oyuncudur.O olmayınca takımın hücum gücü %60 düştü.Bu yüzden sakatlığı geçene kadar taktik değişikliğine gidip ortasaha oyuncularına gol bulduracağım ,dönünce eski usüle döneriz.Godeas'ın görevini Palmiteri ve Corona yapabilir sandım ama ikiside beceremedi.

Erken alarm oldu.Onsuz oynayacağım 4 maçta yapacağım taktikle iyi sonuçlar alırsam geldiğinde zaten galibiyet serisi gelir.
    Abi butun takımı bı adam üstüne kurmasaydın keske sezon basında onun bu sakatlanma ıhtımalıne karsı yedekte bir b planın olsaydı ya sıkıntı yaşamazdın ozmn ama olsun 4 maçta 7 puan cok ıyı olur senın ıcın

Mesaj Yetkileri