Quote Originally Posted by ahmetgurlek View Post
mc lere sabredeceğim. özellikle nuri müthiş bi gelişim gösterdi. özellikleri çok arttı, herkese tavsiye ederim. alternatiflerin olmaması benim de canımı sıkıyor ama yönetim iki sezondur sadece 8m euro transfer bütçesi veriyor. o parayla da en fazla 2 tane kaliteli futbolcu alınabiliyor. sizler nasıl bi sezonda 4-5 tane oyuncuyu 5-10m euro ya alıyorsunuz anlamadım. ben bu sene kadroya en fazla 3 takviye yapabileceğim. diğer yandan ali bilgin, burak ve ilhan gibi para edebilecek futbolcuları da satılığa koydum. satılırlarsa 1 oyuncu daha alabilirim. başka türlü transfer bütçemi artırma şansım var mı?
kadro yapisi ve farkli pozisyonlarda oynayabilen oyuncular bulmak isini kolaylastirabilir. mesela ben gs ile oynarken domogoj vida'yi aldim ( 600k ) hem DMC hem RB oynayabiliyor . boylece ugur iyilesince ve topal'in performansi artinca sabri ve linderoth'u guzel fiyatlara satip nuri ve axel witsel'i aldim. witsel hem kanatlarda hem de ortada oynayabildigi icin kewell'i satip breziyali bir FC aldim. o da hem forvet hem orta saha oynayabildigi icin nonda ve baros'u satip sercan'i aldim vs.

Kisacasi boylece her ne kadar daha cok oyuncu satmis olmama ragmen her pozisyona yedegi olan derin kadromu korumus oldum. Kullanacagin taktigi onceden belirlersen ve ona gore cok yonlu, ucuz ve kaliteli joker oyuncular bulursan 2 kisiyi satip bir kisiyi alsan bile eksikligini hissedecegini sanmiyorum.

Ayrica satin alirken taksitle odersen finansal acidan daha rahat olur.