Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 113 arası toplam 113 sonuç

Konu: Borussia Mönchengladbach ile Bunglesliga Mücadelesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geçen yüzyılda kaldım ben kankacım

Bu arada Marin yan gelip yatıyor 19 yaş bu yükü kaldıramadı,iş ciddiye binince önemli pozisyonlarda kaçak oynamaya başladı ama olsun bu kadar katkısı bile yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Varlıgı yeter abı ne olacak rakıpler korkar ondan hada patlama yapacak dıye

Süper Gidiyorsun Takip Edeceğim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Varlıgı yeter abı ne olacak rakıpler korkar ondan hada patlama yapacak dıye
    Son yedi maçta uyusunda büyüsün yaptırıyorum ben zaten abisi.Taraftar Marin formsuz bir şeyler yap diyor ben aferin aslanım iyisin yanındayım diyorum

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Süper Gidiyorsun Takip Edeceğim...
    Çok teşekkürler abisi

üstad gelmedi daha siteye senin taktik. sabırsızlıkla bekliyoruz söyleyiver yöneticilere de ilgileniversinler zaten haftada bir gün iznimiz var onu da bekleyerek geçirmeyelim alalım su taktıgı basarıdan basarıya kosalım

sakary Ali Misafir

Mükemmelsin abi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Mükemmelsin abi..
    Sağolasın abisi.Sezon sonunda takıma teşekkür etmek için yarısını satacağım

Quote Originally Posted by gokhan198555 View Post
    üstad gelmedi daha siteye senin taktik. sabırsızlıkla bekliyoruz söyleyiver yöneticilere de ilgileniversinler zaten haftada bir gün iznimiz var onu da bekleyerek geçirmeyelim alalım su taktıgı basarıdan basarıya kosalım
    Benim konuyu onaylayacak olan yeşilim berelim daha okuldan dönmedi.Dönünce anlatımda da ayar çekmem lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Abi nereye gitsen umutları tükenmis olan,hayattan bezmis olan sehir ya da takım canlanıyor
    bi de bize uğrasan be abi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

nerde bunun devamı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oynanan maçlar ,maç öncesi ve maç sonrası röportajları bu gece burada tabi eğer bizim özürlü yönetici apartmana yeni bir şey ekleyeyim derken apartmanın elektrik sistemini gene göçertmezse

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

adama özürlü deme abı ya o sızın ıcın calısıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet abisi,otomatikleri halletti diye kısa devre yapmasından dolayı kablolu kutusunu kapadık. Sonra da madem otomatik yok diye apartmanın kapısı tüm gece açık kaldı neyse misafirperver bir hırsız uğramadı gece gece Onu da geçtim bir ara dış kapıya uzaktan dış kapıyı açabilme sistemi yerleştirdi.Yakında apartman içinde kızılötesi ışınların arasından atlayıp geçmekten korkuyorum doğrusu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

baya yaratıcı bı yonetıcıymıs ilginç yani

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ligin bitimine 3 maç kaldı.Bende ne olacağını çok merak ediyorum.Liderlik sürekli el değiştiriyor şu anda.Kısaca maçların öyküsü:

Karlsruhe deplasmanı zorlu bir deplasmandı.İyi başladık.Golü bulduk.Üzerine penaltı kaçırınca son dakikalara doğru maçı rölantiye almaya çalışırken bir kaç oyuncumun sakatlanıp formu iyice düşünce direnemedik ve beraberlikle döndük.Şanssız bir maçtı bizim açımızdan.

İkinci maç arka arkaya yine bir deplasman maçıydı.İlk golü biz bulduk.Sonra şanssız bir gol yedik.İyi oynamaya devam ettik gol bir türlü gelmedi rakip 10 kişi kaldı.Artık son 15 dakikada tüm riskleri alınca rakip de pozisyon buldu arada , başka gol olmadı ve 1 puanla döndük.

Biefeld maçına fırtına gibi başladık.Hedef 3 puandı.Fakat tüm planları Lima'nın gereksiz yere çift dalması bozdu.Acaba her şey kötüye doğru mu gidiyor derken 5 dakika bulduğumuz penaltı golüyle sahadan galip ayrılmasını bildik.

Karlsruhe ile kupa finalinde karşılaştık.Maça iki takımda hızlı başladı.Köşe vuruşundan gelen topa oyuncumuzun ters kafası bizi yenik duruma düşürdü.İkinci yarıya hızlı başladık ve beraberliği bulduk.Sonra rakibin üzerine yüklendiğimiz anlarda gole giden Marin'i düşüren Sebastian kırmızı gördü.Bu andan çok kısa bir süre sonra yeniden Marin ile golü bularak Alman Kupası'nda finale adımızı yazdırdık.

Werder Bremen mücadelesinde Bremen toparlanmış kadrosu ile karşımıza çıktı şansımıza.Maç öncesi tahminler 1.8 Werder Bremen 4.00 Gladbach şeklindeydi. Deplasmanda elimizden geleni yaptık 1 puanı son dakikada kurtardık,1 dakika sonra boş kaleye kaçırdık ve maçın son saniyesinde önemli bir akını kesen Ndjeng kırmızı kart gördü.

Alman Kupası finalinde rakibimiz Hertha Berlin'di.Kontrollü bir oyun tercih ettik ve rakibi isabetsiz şutlara yönlendirdik daha iyi pozisyonlar bulduk ve son 5 dakikada sahalara geri dönen Friend'in şık golüyle Alman Kupası'nı müzemize götürdük.

Ön kutlamalar için her şey hazırdı ama sonra yapılan eğlenceler ve gecenin ileriki saatlerinde olanları basına kapalı gerçekleştirdik ve görüntü veremiyoruz üzgünüz.Partide Monica ve Adriana'nın da olduğu söyleniyor

Zafer şarhoşluğundan 3 gün sonra ezeli rakibimiz Köln ile karşılaştık.Daum'u çok üzmedik.3. golden sonra kutlama yorgunluğu üzerimize çöktü ve maçı serdik ama kullanamadılar çünkü savunmamız rakibe düzgün bir pozisyon göstermedi.Friend önce attırdığı gol sonra da yaptırdığı penaltı ile 2 maçtır çok formda olduğunu gösterdi.Daum maç sonunda oyuncularına bağırdı ve bu olay manşetleri süsledi

Dün maç yapamadım kendimi film izlemeye verdim.Bugün bu ligi tamamlayıp 2. sezon hazırlıklarına başlayacağım.

Şu anki durum Bayern 71 Gladbach 70. Gladbach Dortmund,Bayern Hoffenheim deplasmanında ve Hoffenheim 3. sırada.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Süpersin abi işte budru kuopa geldı artık ligi istiyoruz.ama bır kac mac berabere kalmıssın onlar olmasaydı rahatlardın baya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Huyum kurusun bir taktikle yerimde duramıyorum abisi 2. taktiği yapıp geliştireyim derken biraz sancısını çektik ama giderek gelişmeye başladı patlama yapabiliriz ama işte insan biraz sabreder lig bitsin hazırlık maçlarıyla başlarsın diye ama ne olsun can sıkıntısı işte

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

abı yenılık aramak guzeldır ya sorun olmaz elınde malzeme kalıte olsun yeter dıcem oda kalıtelı degıl bılıyorum baştakı kalıtelı olunca bunlar oluyor ıste

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kankacım süper gidiyordsun birde kendi kendine çalım atma huyundan vazgeçsen. Monica nın senin partince işi ne Fransada benimle kaldı o Aldığım duyumlara göre şu an Adrian ile benim için kariyer yapıolarmış.
    Sakın şampion olmadan gelme oralardan

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

adriana lima Acunlaymıs ben oyle duydum onuda programına getıryomus :d Serkan abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

abı yenılık aramak guzeldır ya sorun olmaz elınde malzeme kalıte olsun yeter dıcem oda kalıtelı degıl bılıyorum baştakı kalıtelı olunca bunlar oluyor ıste
    Sağolasın abisi.Bakalım 2. seneye para peşin diyeceğim yine 0 ile karşıma çıkmasınlar da

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Kankacım süper gidiyordsun birde kendi kendine çalım atma huyundan vazgeçsen. Monica nın senin partince işi ne Fransada benimle kaldı o Aldığım duyumlara göre şu an Adrian ile benim için kariyer yapıolarmış.
    Sakın şampion olmadan gelme oralardan
    Özel günlerde yanıma uğruyolar kankacım, ne derdi Kemal Sunal " Vahşi cazibeme dayanamıyorlar" ben ne yapayım yani

adriana lima Acunlaymıs ben oyle duydum onuda programına getıryomus :d Serkan abi
    Acun dedi abi senin yanındayken benim programa da bir uğrasa diye.Ben de tamam ayarlarız Acuncum stres yapma dedim

Abi marin ' i Son maclarda Goremedim goL mu atamadi yoksa sattin mi

Pazar Gunu Bundesliga takimlari Ufak Sahada 5 er Kisilik takimlarla oynadilar bi nevi halisaha gibi. Marin en iyi oyuncu secildi tek basina finale tasidi valla.. acaip oyuncu insallah satmamisindir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yok abisi hiç satar mıyım gol paslarında aracı oldu.

Bu gece birinin densizliği iyice soğuttu beni.Kariyerimi noktalıyorum.Onun bulunduğu bölgede de bir kariyer açmayı zaten düşünemem.

Artık Vefa sadece bozacı ismi olarak kalmışken saygı da ciklet gibi çiğnenir olmuş.Şu ana kadar kariyerimi takip eden tüm kardeşlerime ve arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Yavaş yavaş forumdaki alanımı daraltıp bir iki sezon lig maçlarıyla arkadaşlarımla eğlendikten sonra tamamen ayrılmayı düşünüyorum.Çünkü oraya bir söz üzerine başladım yarıda bırakmam sonuna kadar giderim ama benim için ötesi bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yinemi gitcksn Kaan abi ya. Sen olmazsan kimle geyik yapcz lafın dibine vurcz. Kariyer sonlandırda siteden yine gitme yahu. Sen olmayınca Serkan abide hiç biryere mesaj yazmıyo zevki kaçıyo işin.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri