Geçen yüzyılda kaldım ben kankacım![]()
![]()
Bu arada Marin yan gelip yatıyor 19 yaş bu yükü kaldıramadı,iş ciddiye binince önemli pozisyonlarda kaçak oynamaya başladı ama olsun bu kadar katkısı bile yeter.
Geçen yüzyılda kaldım ben kankacım![]()
![]()
Bu arada Marin yan gelip yatıyor 19 yaş bu yükü kaldıramadı,iş ciddiye binince önemli pozisyonlarda kaçak oynamaya başladı ama olsun bu kadar katkısı bile yeter.
Varlıgı yeter abı ne olacakrakıpler korkar ondan hada patlama yapacak dıye
![]()
Süper Gidiyorsun Takip Edeceğim...
üstad gelmedi daha siteye senin taktik. sabırsızlıkla bekliyoruz söyleyiver yöneticilere de ilgileniversinler zaten haftada bir gün iznimiz var onu da bekleyerek geçirmeyelim alalım su taktıgı basarıdan basarıya kosalım![]()
Mükemmelsin abi..![]()
Abi nereye gitsen umutları tükenmis olan,hayattan bezmis olan sehir ya da takım canlanıyor
bi de bize uğrasan be abi![]()
nerde bunun devamı?
Oynanan maçlar ,maç öncesi ve maç sonrası röportajları bu gece burada tabi eğer bizim özürlü yönetici apartmana yeni bir şey ekleyeyim derken apartmanın elektrik sistemini gene göçertmezse![]()
![]()
![]()
adama özürlü deme abı ya o sızın ıcın calısıyor![]()
Evet abisi,otomatikleri halletti diye kısa devre yapmasından dolayı kablolu kutusunu kapadık. Sonra da madem otomatik yok diye apartmanın kapısı tüm gece açık kaldı neyse misafirperver bir hırsız uğramadı gece gece![]()
![]()
Onu da geçtim bir ara dış kapıya uzaktan dış kapıyı açabilme sistemi yerleştirdi.Yakında apartman içinde kızılötesi ışınların arasından atlayıp geçmekten korkuyorum doğrusu
![]()
![]()
![]()
baya yaratıcı bı yonetıcıymısilginç yani
Ligin bitimine 3 maç kaldı.Bende ne olacağını çok merak ediyorum.Liderlik sürekli el değiştiriyor şu anda.Kısaca maçların öyküsü:
Karlsruhe deplasmanı zorlu bir deplasmandı.İyi başladık.Golü bulduk.Üzerine penaltı kaçırınca son dakikalara doğru maçı rölantiye almaya çalışırken bir kaç oyuncumun sakatlanıp formu iyice düşünce direnemedik ve beraberlikle döndük.Şanssız bir maçtı bizim açımızdan.
İkinci maç arka arkaya yine bir deplasman maçıydı.İlk golü biz bulduk.Sonra şanssız bir gol yedik.İyi oynamaya devam ettik gol bir türlü gelmedi rakip 10 kişi kaldı.Artık son 15 dakikada tüm riskleri alınca rakip de pozisyon buldu arada , başka gol olmadı ve 1 puanla döndük.
Biefeld maçına fırtına gibi başladık.Hedef 3 puandı.Fakat tüm planları Lima'nın gereksiz yere çift dalması bozdu.Acaba her şey kötüye doğru mu gidiyor derken 5 dakika bulduğumuz penaltı golüyle sahadan galip ayrılmasını bildik.
Karlsruhe ile kupa finalinde karşılaştık.Maça iki takımda hızlı başladı.Köşe vuruşundan gelen topa oyuncumuzun ters kafası bizi yenik duruma düşürdü.İkinci yarıya hızlı başladık ve beraberliği bulduk.Sonra rakibin üzerine yüklendiğimiz anlarda gole giden Marin'i düşüren Sebastian kırmızı gördü.Bu andan çok kısa bir süre sonra yeniden Marin ile golü bularak Alman Kupası'nda finale adımızı yazdırdık.
Werder Bremen mücadelesinde Bremen toparlanmış kadrosu ile karşımıza çıktı şansımıza.Maç öncesi tahminler 1.8 Werder Bremen 4.00 Gladbach şeklindeydi. Deplasmanda elimizden geleni yaptık 1 puanı son dakikada kurtardık,1 dakika sonra boş kaleye kaçırdık ve maçın son saniyesinde önemli bir akını kesen Ndjeng kırmızı kart gördü.
Alman Kupası finalinde rakibimiz Hertha Berlin'di.Kontrollü bir oyun tercih ettik ve rakibi isabetsiz şutlara yönlendirdik daha iyi pozisyonlar bulduk ve son 5 dakikada sahalara geri dönen Friend'in şık golüyle Alman Kupası'nı müzemize götürdük.
Ön kutlamalar için her şey hazırdı ama sonra yapılan eğlenceler ve gecenin ileriki saatlerinde olanları basına kapalı gerçekleştirdik ve görüntü veremiyoruz üzgünüz.Partide Monica ve Adriana'nın da olduğu söyleniyor
Zafer şarhoşluğundan 3 gün sonra ezeli rakibimiz Köln ile karşılaştık.Daum'u çok üzmedik.3. golden sonra kutlama yorgunluğu üzerimize çöktü ve maçı serdik ama kullanamadılar çünkü savunmamız rakibe düzgün bir pozisyon göstermedi.Friend önce attırdığı gol sonra da yaptırdığı penaltı ile 2 maçtır çok formda olduğunu gösterdi.Daum maç sonunda oyuncularına bağırdı ve bu olay manşetleri süsledi
Dün maç yapamadım kendimi film izlemeye verdim.Bugün bu ligi tamamlayıp 2. sezon hazırlıklarına başlayacağım.
Şu anki durum Bayern 71 Gladbach 70. Gladbach Dortmund,Bayern Hoffenheim deplasmanında ve Hoffenheim 3. sırada.
Süpersin abi işte budru kuopa geldı artık ligi istiyoruz.ama bır kac mac berabere kalmıssın onlar olmasaydı rahatlardın baya
Huyum kurusun bir taktikle yerimde duramıyorum abisi 2. taktiği yapıp geliştireyim derken biraz sancısını çektik ama giderek gelişmeye başladı patlama yapabiliriz ama işte insan biraz sabreder lig bitsin hazırlık maçlarıyla başlarsın diye ama ne olsun can sıkıntısı işte![]()
![]()
![]()
abı yenılık aramak guzeldır ya sorun olmaz elınde malzeme kalıte olsun yeter dıcem oda kalıtelı degıl bılıyorum baştakı kalıtelı olunca bunlar oluyor ıste
Kankacım süper gidiyordsun birde kendi kendine çalım atma huyundan vazgeçsen. Monica nın senin partince işi ne Fransada benimle kaldı oAldığım duyumlara göre şu an Adrian ile benim için kariyer yapıolarmış.
Sakın şampion olmadan gelme oralardan![]()
adriana lima Acunlaymıs ben oyle duydum onuda programına getıryomus :d Serkan abi
Sağolasın abisi.Bakalım 2. seneye para peşin diyeceğim yine 0 ile karşıma çıkmasınlar da
Özel günlerde yanıma uğruyolar kankacım, ne derdi Kemal Sunal " Vahşi cazibeme dayanamıyorlar" ben ne yapayım yani
Acun dedi abi senin yanındayken benim programa da bir uğrasa diye.Ben de tamam ayarlarız Acuncum stres yapma dedim![]()
Abi marin ' i Son maclarda Goremedim goL mu atamadi yoksa sattin mi![]()
Pazar Gunu Bundesliga takimlari Ufak Sahada 5 er Kisilik takimlarla oynadilar bi nevi halisaha gibi. Marin en iyi oyuncu secildi tek basina finale tasidi valla.. acaip oyuncu insallah satmamisindir![]()
Yok abisi hiç satar mıyım gol paslarında aracı oldu.
Bu gece birinin densizliği iyice soğuttu beni.Kariyerimi noktalıyorum.Onun bulunduğu bölgede de bir kariyer açmayı zaten düşünemem.
Artık Vefa sadece bozacı ismi olarak kalmışken saygı da ciklet gibi çiğnenir olmuş.Şu ana kadar kariyerimi takip eden tüm kardeşlerime ve arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Yavaş yavaş forumdaki alanımı daraltıp bir iki sezon lig maçlarıyla arkadaşlarımla eğlendikten sonra tamamen ayrılmayı düşünüyorum.Çünkü oraya bir söz üzerine başladım yarıda bırakmam sonuna kadar giderim ama benim için ötesi bitti.