1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: Timsah'la Yola Devam!!!

Hybrid View

Stadyumunu büyültmeyi denedin mi hiç ? 17.000 lerle sürekli...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sayinriza View Post
    Walla güzel gidiyosun devamı da böyle olur inş.
    İnşallah hocam.. İnşallah artık bu sene şampiyon olalım bari..

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Stadyumunu büyültmeyi denedin mi hiç ? 17.000 lerle sürekli...

Bu arada Senin hatırlatman ile takımdan Sercan ve eren Albayrak ile 5'er senelik sözleşmeler imzalandı.. Diğer oyuncular satılabileceği için, ellenmedi..

BURSASPOR İLK YARIYI BİTİRDİ!

Türkiye Kupası Grup maçı

Lig

UEFA KUPASI GRUP MAÇLARI

Lig

UEFA KUPASI GRUP MAÇLARI

UEFA'DA SON MAÇLAR SONRASI SON DURUM

UEFA DEĞERLENDİRMESİ:
    Açıkçası Kuralar çekildikten sonra ben herhalde çıkamma diye düşünüyordum. Man. City ve Az çıkar demiştim ama Az ile oynanan karşılaşmalarda onları abarttığımın farkına vardım. İçerde yendim dışarda berabere kaldım onlarla.. Zaten grubun son maçında Man. City bize karşı yedek kadro ile çıktı. Çıkmasa gruplardan geçemezdik. Bakalım rakibimiz kim..

Galatasaray'da şans eseri çıktı gruptan. 6 puan bence hiç bir şey.. Onun dışında resimde gözükmüyor ama Beşiktaş'ta 13 puan toplayıp çıktı yine 2. olarak. Tüm Türk Takımları Avrupa'da devam ediyor.. Bakalım kupayı Türklerden biri kaldırabilecek mi ?

Lig - Ertelenen Maç

17 Maç Sonunda Oluşan Durum
    Resmi çekmeyi unutmuşum. Ve biraz ilerlediğim için geri dönemiyorum.. Ama 17. haftada neler olduğunu anlatabilirim.

Beşiktaş liderliğini sürdürüyor. Bursaspor onu takip ediyor. Aramızda 1 puan var. Daha sonra Konyaspor geliyor ki bu takım bu sezon çok üyük bir çıkış yaptı. Hatta bir ara liderlik koltuğuna bile oturdular.. Konyaspordan sonra Galatasaray ve Trabzonspor geliyor.. Fenerbahçe ise hala Aragones yönetiminde kötü sonuçlar alıyor ve 7. bitirdi ligin ilk yarısını.

Kalecimiz Villar geçen seneden çok daha az gol yedi. 10 Gol yedi takımımız ligin ilk yarısında..

TRANSFER HABERLERİ

BURSASPORDA TRANSFER BİTMİYOR!
    Tecrübeli Teknik adam Uefa Kupasında kalıcı bir sonuç için Takıma devre arasında bir çok kaliteli isim alınacağını açıkladı.Fanatik gazetesinin haberine göre Takımdan gidenler de olucakmış....

Takıma 2 Forvet, 3 orta saha ve 1 de kaleci transferi yapacağını belirten Yavuz Sultan, yaptığı bu trasnferlerin bu güne kadar yapılan tüm Transferlerden çok daha iyi olduğunu belirtti.

Çok kaliteli isimleri çok ucuza Bursaspor'da oynatmaya ikna eden ve bonservis bedellerinin 1 M Euro'yu aşmadığı transferler, takıma eskisiden çok daha katkı sağlayacaktır.

Bilindiği üzere Yavuz Sultan Türk Milli takımında oynayan Mehmet Topuz'u da Yeşil-Beyazlı renklere bağlamıştı..
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri