Stadyumunu büyültmeyi denedin mi hiç ? 17.000 lerle sürekli...
Stadyumunu büyültmeyi denedin mi hiç ? 17.000 lerle sürekli...
İnşallah hocam.. İnşallah artık bu sene şampiyon olalım bari..
Bu arada Senin hatırlatman ile takımdan Sercan ve eren Albayrak ile 5'er senelik sözleşmeler imzalandı.. Diğer oyuncular satılabileceği için, ellenmedi..
BURSASPOR İLK YARIYI BİTİRDİ!
Türkiye Kupası Grup maçı
Lig
UEFA KUPASI GRUP MAÇLARI
Lig
UEFA KUPASI GRUP MAÇLARI
UEFA'DA SON MAÇLAR SONRASI SON DURUM
UEFA DEĞERLENDİRMESİ:
Açıkçası Kuralar çekildikten sonra ben herhalde çıkamma diye düşünüyordum. Man. City ve Az çıkar demiştim ama Az ile oynanan karşılaşmalarda onları abarttığımın farkına vardım. İçerde yendim dışarda berabere kaldım onlarla.. Zaten grubun son maçında Man. City bize karşı yedek kadro ile çıktı. Çıkmasa gruplardan geçemezdik. Bakalım rakibimiz kim..
Galatasaray'da şans eseri çıktı gruptan. 6 puan bence hiç bir şey.. Onun dışında resimde gözükmüyor ama Beşiktaş'ta 13 puan toplayıp çıktı yine 2. olarak. Tüm Türk Takımları Avrupa'da devam ediyor.. Bakalım kupayı Türklerden biri kaldırabilecek mi ?
Lig - Ertelenen Maç
17 Maç Sonunda Oluşan Durum
Resmi çekmeyi unutmuşum. Ve biraz ilerlediğim için geri dönemiyorum.. Ama 17. haftada neler olduğunu anlatabilirim.
Beşiktaş liderliğini sürdürüyor. Bursaspor onu takip ediyor. Aramızda 1 puan var. Daha sonra Konyaspor geliyor ki bu takım bu sezon çok üyük bir çıkış yaptı. Hatta bir ara liderlik koltuğuna bile oturdular.. Konyaspordan sonra Galatasaray ve Trabzonspor geliyor.. Fenerbahçe ise hala Aragones yönetiminde kötü sonuçlar alıyor ve 7. bitirdi ligin ilk yarısını.
Kalecimiz Villar geçen seneden çok daha az gol yedi. 10 Gol yedi takımımız ligin ilk yarısında..
TRANSFER HABERLERİ
BURSASPORDA TRANSFER BİTMİYOR!
Tecrübeli Teknik adamUefa Kupasında kalıcı bir sonuç için Takıma devre arasında bir çok kaliteli isim alınacağını açıkladı.Fanatik gazetesinin haberine göre Takımdan gidenler de olucakmış....
Takıma 2 Forvet, 3 orta saha ve 1 de kaleci transferi yapacağını belirten Yavuz Sultan, yaptığı bu trasnferlerin bu güne kadar yapılan tüm Transferlerden çok daha iyi olduğunu belirtti.
Çok kaliteli isimleri çok ucuza Bursaspor'da oynatmaya ikna eden ve bonservis bedellerinin 1 M Euro'yu aşmadığı transferler, takıma eskisiden çok daha katkı sağlayacaktır.
Bilindiği üzere Yavuz Sultan Türk Milli takımında oynayan Mehmet Topuz'u da Yeşil-Beyazlı renklere bağlamıştı..
Sentugo.