Quote Originally Posted by fifacan View Post
başarılar kardeş süper gidiyosun vala robert lewandowski ye bi bak alabilirsin kaliteli oyun forvet
Kardeşim şu anda oyunumda 4. sezonun 3. haftasındayım.. Yani Transfer dönemi bitti... Ama aldım. 4. sezonun devre arasında aldım.. Geliyor.. Takip et göreceksin.. Adam bu sene çok gol atamamış ama geçen senelerde 20 ye falan ulaşmış.. Sanırım bu sene bir sakatlık geçirmiş.. Boş adam değil hemde çok ucuz..

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
Wijnaldum derim başka bir şey demem. 2-3 seneye bir kulüp satın alabileceğin kadar para veriyorlar o adama

bu arada o yönetimi tekme tokat dövmek lazım. Adam şampiyonluğa gidiyor hala küçücük stat.
Aslına bakarsan bu konuda Yönetiminde yapacak bir şeyi yok. Çünkü Lack of Space.. Yeni alan yetersizliği.. Adamlar benim için yeni bir stad yapabilirler en fazla ki böyle bir şeyi kendi kariyerlerimde hiç görmedim (Çünkü geelde olan stadı büyütüyorlardı) GEnede her sezon sonu, yaptığımız başarıların ardından yönetime bunu ileticez.. Şansımızı zorlucaz...

Wijnaldum diyorum bende Çok şansa geldi. Tam 1 ay öncesinde para ile almak için bir ücret önerdim kendilerine ama kabul etmediler.. Bende 1 ay sonra baktım. KOntratı bitmiş Hemen kaptım. Acımam.. Şu anki performansından memnun değilim açıkçası.. Ancak biliyorum ki 15 M a falan satıcam Daha 20-21 yaşında çünkü...

Bİz devam edelim gece gece.. Yorum gelmicek ama olsun..

UEFA KUPASI YARı FİNAL'E GİRME MÜCADELESİ!

Galatasaray'a geçmiş olsun dileklerimizle... Helal olsun yinede

Lig

UEFA KUPASI YARı FİNAL'E GİRME MÜCADELESİ!

VEE BURSASPOR UEFA'DA YARI FİNALDE! Tarihinde bir ilk olan bu olay için Yavuz Sultan bir çok tebrik aldı.

Lig

Kupa

Lig

Kezman Şov..

UEFA KUPASI YaRI FİNAL!!!

VEE BURSASPOR'DA BİR SÜREDİR ULAŞMAK İSTEDİĞİM ANTRENMAN HOCALARI, GÖZLEMCİLER, DOKTORLAR,ASİSTANLAR.. FULL kadro 7 yıldızlı bir ekip. Çok iyi oldu.

31. Hafta Lig Tablosu.

Acaba Bursaspor bu sene Kupayı alacak mı ????

Bu sene müthiş bir for sergiliyoruz.. İnşallah devamı gelir.. SOn 3 maça bakmaz inşallah.