dün galatasaray mükemmel oynadı vallahi ayrıca ferdiyi ne diye takımdan gönderiyorlar anlamadan gayet iyi bir oyuncu ...
ayhan maşallah en iyi dönemini geçiriyor ayhanın özelliği ayhan tipinde oyuncunun türkiyede çok fazla olmaması...
örneğin ayhandan çok daha yetenekli alex lincoln delgado var teknik olarak ayhandan daha iyi top çalabilen orta sahada basabilen DMC ler var.. ama hem teknik olup hem iyi pas trafiğini yönetecek ama bir yandanda orta sahada basacak yani iki meziyeti birden aynı barındıran çok az adam var...
bu yüzden ayhan şuan için türkiyede eşi az bulunur bir oyuncu keşke kayıp giden yıllar içerisinde bugünkü seviyesine gelebilseydi ....
bir diğer çok formda adam sabri....gökhan gönülün fiziği ile sabrinin tekniği aynı anda birleşse milan da oynayan bir oyuncumuz olurdu ama malesef ancak süratiyle kapatmaya çalışıyor fizik eksikliğini ...
son paslarda ve ortalara biraz daha çalışsa mükemmel olur...
ben sabriyi 16 yaşındayken izleme şansın olmuştu o kadar etkilenmiştimki her yanda sabri sabri diyordum...
ama malesef yaşı ilerlemesine rağmen o topu ayağına alıncaki heyecanlı tarzını bir türlü düzeltemedi decisions karar verme yeteneği güngeçtikçe geliştikçe sabri aranan oyuncu olacak...
Galatasaraylı kardeşlerin katılırmı bilmem ama ben hala kale için aykutta aklım de santic aykuttan kaç be kat iyi bir kaleci değil...
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali