Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 329 sonuç

Konu: Oyun İçi Bilgi Alış-Verişleriniz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by kontlazoglu53 View Post
    arkadaşlar bu oyun nasıl oynanıyor
    Quote Originally Posted by kontlazoglu53 View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar Bu Oyun Nasil Oynanir

abovvv ,hayatımda gördüğüm en zor sorulardan biri valla kardeş bu soru için sana bir kitap yazmak lazım... yani FM oynamayı öğrenmeye çalışma,direk oyunu kur...yavaş yavaş 2-3 senede biraz öğrenirsin şahsen ben 1997'den beri oynuyorum ama her sene yeni birşeyler öğreniyorum yani
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Valla ben 78'den beri bu oyunu oynuyorum böyle soru görmedim. =)

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nannar View Post

abovvv ,hayatımda gördüğüm en zor sorulardan biri valla kardeş bu soru için sana bir kitap yazmak lazım... yani FM oynamayı öğrenmeye çalışma,direk oyunu kur...yavaş yavaş 2-3 senede biraz öğrenirsin şahsen ben 1997'den beri oynuyorum ama her sene yeni birşeyler öğreniyorum yani
    Aynen valla Hasan. Tabii tek farkı ben 1998'den beri oynuyorum.

arkadaşlar,emin degilim ama kasım ayından beri 2009 için turlcelestirilmeye baslandı ama subat a geldik ve henuz sonuc yok...aranızda turkce 2009 yamasinın ne zaman cıkacagını bilen varmı
    TESEKKURLER.......

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aramızda bilen yok.. Çıkınca kullanırız.. Türkçeleştirmek kolay mı sanıyorsun ?

Emeğe saygı.. Zor iş..
    Sentugo.

yok biz kullanmıcaz cıkınca....çok da zor olmadıgını biliyorum arkadasım...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya kardeşim o zamna sende yardım ette, çabuk bitsin..
    Sentugo.

fm 9 da sound pack indirdim ama şifre varrr

Nesil
    2008
    Yer
    aydın

Arrow bişi sorjammmm

arkadaşlar ben fm08de tsl de 7den fazla yabancı transferi yapıodum ve daha sonra kirayılabiliordum.ama şimdi takımda yabancı sayısı 7 oldugu için yeni yabancı alamıorum.bunu nası halletces..warmı bi billginiz?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by downhill View Post
    yok biz kullanmıcaz cıkınca....çok da zor olmadıgını biliyorum arkadasım...
    Aslında çok kolay işte biz yan gelip yatıyoruz ondan çıkmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by touceysf View Post
    arkadaşlar ben fm08de tsl de 7den fazla yabancı transferi yapıodum ve daha sonra kirayılabiliordum.ama şimdi takımda yabancı sayısı 7 oldugu için yeni yabancı alamıorum.bunu nası halletces..warmı bi billginiz?
    Yabancı alırsında kadro numarası veremezsin dolayısıyla takıma koyamazsın yeni yabancı aldığında beğenmediğin birnin kadro numarasını iptal et yerine yani aldığın adama numara ver sorun çözülür.

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Yabancı alırsında kadro numarası veremezsin dolayısıyla takıma koyamazsın yeni yabancı aldığında beğenmediğin birnin kadro numarasını iptal et yerine yani aldığın adama numara ver sorun çözülür.
    Evet dediği gibi ama oynatmadığın yabancılar husursuzluk çıkartacak yani Squad Harmony düşmeye başlayacak. Sana tavsiyem onları ya sat ya da kirala...

Arkaşdaşlar board request deki relay the pitch ne işe yarıyor ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sezon başı falan yap.. Ya da Hava şartlarının kötü olduğu zamanlarda...

Sahanın yüzeyini temizle/yenile falan demek o..
    Sentugo.

Shalke ile oynuyorum 1-2 transferle şampiyonluğa gidiyorum ancak kupalarda 2.Lig takımları beni eziyor adeta as kadroyla çıkmama rağmen bu ciddiyetsizliği nasıl çözebilirim cezada veremiyorum ?

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by MortingeN View Post
    Shalke ile oynuyorum 1-2 transferle şampiyonluğa gidiyorum ancak kupalarda 2.Lig takımları beni eziyor adeta as kadroyla çıkmama rağmen bu ciddiyetsizliği nasıl çözebilirim cezada veremiyorum ?
    Kontrollü bir oyun anlayışın varsa; Bundesliga takımları senin ayarında yada senden güçlü olduğu için geniş alan bulup hücüm edebilirsin ama 2. Lig takımları tamamen kapandığı için boş alan bulmakta zorlanırsın bunun sonucunda topla oynama yüzden fazladır ama rakip senden daha çok pozisyona girer ki bu durumu çözmek için daha ofansif ve defans çizginin önde olacağı bir taktik yapman çözüm olabilir.
    Çok yoğun maç trafiğinde sürekli aynı adamlarla oynarsan bu tür maçlarda yorgun olduklarından konsantrasyon sorunu yaşamaları doğal.Rotasyona giderek bunu çözebilirsin. Birde zayıf takımlara karşı mutlaka bir pivot santrafor ve kanat organizasyonlarına ihtiyaç duyarsın.
    Sezon başı prim belirlerken kupa primini düşük olarak ayarlamış olabilirmisin?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Kontrollü bir oyun anlayışın varsa; Bundesliga takımları senin ayarında yada senden güçlü olduğu için geniş alan bulup hücüm edebilirsin ama 2. Lig takımları tamamen kapandığı için boş alan bulmakta zorlanırsın bunun sonucunda topla oynama yüzden fazladır ama rakip senden daha çok pozisyona girer ki bu durumu çözmek için daha ofansif ve defans çizginin önde olacağı bir taktik yapman çözüm olabilir.
    Buna ek bir yöntemde takımını geriye yaslayarak rakibin üzerine gelmesini ve açık vermesini bekleyebilirsin..

Nesil
    2005
    Yer
    Karşıyaka

arkadaşlar konuyu böldüm ama buradan başka bir yerde de sorulduğunu göremedim.
    bende ortalama bir bilgisayar var ve artık oyundan zevk alamıyorum bu yüzden de diyorum ki oyuna işsiz başlayarak gerçek anlamda bir kariyer yapayım. bunun için tüm liglerin açık olduğu bir oyun açmak istiyorum.

bilgisayarmın özellikleri :
    p4 3.00 ghz
    512 ram
    256 ekran kartı

ne dersiniz.. aslında kassa bile razıyım.. günde bir maç bile yapabilecek olsam tam anlamıyla menajerlik oynamak istiyorum..

öneriniz varmıdır bu konuda..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence çok sıkılırsın, bilgisayarı kırmak istersin ileride.. Hele heyacanı kaçsın.. İşte o zaman yanarsın..

Tüm liglere ne gerek var. EN fazla al 8 tanesini oynat. Onda da kasıcak zaten.
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O bilgisayarla 5 lig bile zor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    Karşıyaka

yok 5 tanede problem yaşamıyorum. fakat sentgo haklı galiba birz önce denedim oyunu yüklemek 1 saat sürdü
    7 yada 8 tanesi yeterli..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yok baba ilk senede zaten pek zorluk çekmezsin ama gittikçe artan yük sebebiyle 2. veya 3. sezonda başlar 4. sezonda çekilmez olur 5. sezonu oynamazsın zaten
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bu oyunu seviyorsan oynarsın. bak bana 1.4 ghz işlemci, ram 512 ,ekran kartı 512 . Kasıyo ama bırakamıyorum. Hatta kastığı zamanlar okumak için önüme kitap açıyorum onu okuyorum. Süper oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence sakın kalkışma. 1 sezon bitene kadar 70 saatten fazla süre geçer.

avrupadaki kaliteli coachları transfer komple staff kadrosunu yeniledim
    ve calısmaları uzman oldukları alanlara yönelndirdim hepsini secmedim.oyunda normalde hepsi secili cunku.
    inanılmaz farkediyor.oyuncular ve genclerin özellikleri adeta fırlıyor.arada oyunculara özellikle su konumda kendini gelistir seceneklerini ve "öldürücü top dene" gibi komutlara calıstırıyorum harikalar cıkıo benden tavsiye

Francis Cagigao adlı scoutu tanıyorsanız bilgi almak istiyorum.Bildiğiniz iyi scoutları paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar merhabalar,ben bu oyuncu aratmada özellikle bazı arkadaşların çok kaliteli regenleri bulduklarını gördüm,ben de buluyorum ama ümit milli takımları incelerken oluyor genelde ve biliyorsunuz 10 sene onyaması gerekiyor Türk vatandaşlığı için,ama arkadaşlar milli olmayan çok kaliteli regenleri de bulabiliyor,nasıl buldukları konusunda beni aydınlatabilirler mi acaba??Çok teşekkürler şimdiden=))

bişey sorcaktım arkadaslar yabancı oyuncuların turk statusunde oynaması için bişey yapılması gerekiomu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

ya arkadaşlar bu 24 temmuz tarihinde bi sorunmu var ikidir aynı gün oyun çöküyor...

tam da regginayı ilk sezonda 5. yapmışım takıma nasıl olduğunu bende anlamadım ama g.rossi yi almışım, bir sürüde genç yetenek oyun çöktü ..kıl oldum walla..ben fifa manager a geçiyorum

Oyuncuların geçmişinde sadece lig maçlarında oynadığı maç sayısı ve gol yazıyo buna şamp ligi veya diğer kupalardaki maçları eklenmiyo bunun bi ayarı fln var mı...

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri