1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bence Güiza 9.0.2'de oyuna cok iyi yansitilmis.. kolay pozisyonlari cok kolay harcayan bir futbolcu zor pozisyonlarda ise daha kolay atabilen bir futbolcu bende 10 pozisyona giriyorsa 1 yada 2 gol atiyor.

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Bence Güiza 9.0.2'de oyuna cok iyi yansitilmis.. kolay pozisyonlari cok kolay harcayan bir futbolcu zor pozisyonlarda ise daha kolay atabilen bir futbolcu bende 10 pozisyona giriyorsa 1 yada 2 gol atiyor.
    Çok iyimi yansıtılmış

Yukarıdaki istatistiklere bir bak istersen onlarca SS var elimde bu şekilde hatta save game bile koyabilirim isteyenler için.Hala iyi yansıtılmış diyorsunuz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Eğer sen Fenerbahçeyi kullanıyorsan yararlanamıyorsun ama yapay zeka çok iyi yararlanıyor Engin abi olması lazım buraya gelmiş yazmış haklı da yani gerçekten Fenerbahçe'yi oldugundan çok çok daha iyi gösteriyorsunuz şu an bu datadaki en iyi arastıma Galatasaray araştırması sonrasında da bence Trabzon ve Antep gelir...
    Ben Trabzonspor'um ve gerçekten Trabzonspor mükemmel yapılmış eksiklikleri gerekli konuya yazdım zaten geçenlerde.

Fenerbahçe içinse aklıma geldikçe yazıyorum.Fenerbahçe'yi ben yönetsemde sezon başı 30 gol altına düşmüyor sezonda 60 maç yapılsa Guiza'nın 2 maçta 1 golü oluyor,ortalama 7.20 nin altına düşmüyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post

Fenerbahce arastirmasindan Cengiz ile ben sorumluyum ama kararlari sadece biz ikimizin verdigini mi saniyorsunuz? Burda yapmaniz gereken medeni bir sekilde fikrinizi savunmak ve biz datayi yapanlara yardim etmek olmaliyken sizler bunun yakinindan bile gecmiyorsunuz.
    Yazılanları kabullenmeyip,üzerine böyle şeyler söylerseniz kimse sizi eleştirmez,çünkü eleştirilmesine izin vermiyorsunuz,herşeyi çok iyi bildiğinizi sanıyorsunuz ama eksiklikleriniz gösterilince saldırı mekanizmanız harekete geçiyor,yapmayın,kimse sol ayak yada composure konusunda sizin serzenişte bulunacağınız kadar ağır birşey yazmamış,abartan sizsiniz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Oldu o zaman her futbolcuya deger veirken arkada oynadıgı takım arkadasını da düşünüp deger verelim. Baros gol atar; derler arkada arda lincoln var tabi atar. Eee sonra baska konuda galatasarayın kanatları da fenerden iyi dedigimizde Aboo ile bunu tartışmıştık. Kendisi ısrarla fenerin daha iyi kanatlara sahip oldugunu söylüyordu. Bunu söyleyen fb arastırmacısı. Madem Fb nin kanatları iyi Güiza nın da arkasında alex ve Türkiyenin en iyi kanatları var O'na göre. O halde kimse cıkıp Güiza nın arkası fason, ondan gol atamıyor demesin. Fenerbahce ile ne zaman mac etsem her mac güiza dan gol yiyorum. En son turnuvada 2 macta 3 gol yedim kendisinden.

Arkada oynayan oyuncu bahanesi, Sol ayak bahanesi, Composure bahanesi. Herseye bir bahane. Ama güiza müthiş topcu. Biz farklı oyuncular izliyoruz anlasılan...

Selametle...
    Bu sözlerede sonuna kadar katılıyorum.
    Last edited by makalele81 : 19.Ocak.2009 at 17:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri