1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Oyle seyler soylenmiski gozlerime inanamiyorum! sanki biz futbol izlemiyoruz sanki biz su ana kadar yaptigimiz tum isleri fanatikligimizle yapmisiz gibi laflar var ama kimse su golu sundan atamadi yada su yuzden atti demiyor.

Herkes tartismak degilde kavga etmek istiyor sanki. Bu kadarida ayiptir! Guiza'yi savunmusum hayir efendim savunmayla ne alakasi var fikrimi soyluyorum dun ki o pozisyonda ve buna benzer bir cok pozisyonda tek ayagini kullanmanin dezavantajini yasadigi soyluyorum. Ama sizler bana savunma yaptigimi soyluyorsunuz.

Fenerbahce arastirmasindan Cengiz ile ben sorumluyum ama kararlari sadece biz ikimizin verdigini mi saniyorsunuz? Burda yapmaniz gereken medeni bir sekilde fikrinizi savunmak ve biz datayi yapanlara yardim etmek olmaliyken sizler bunun yakinindan bile gecmiyorsunuz.

Ya abi bende fenerliyim ama savunmadım orada bence taktike uyum saglamamasından olablir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Oldu o zaman her futbolcuya deger veirken arkada oynadıgı takım arkadasını da düşünüp deger verelim. Baros gol atar; derler arkada arda lincoln var tabi atar. Eee sonra baska konuda galatasarayın kanatları da fenerden iyi dedigimizde Aboo ile bunu tartışmıştık. Kendisi ısrarla fenerin daha iyi kanatlara sahip oldugunu söylüyordu. Bunu söyleyen fb arastırmacısı. Madem Fb nin kanatları iyi Güiza nın da arkasında alex ve Türkiyenin en iyi kanatları var O'na göre. O halde kimse cıkıp Güiza nın arkası fason, ondan gol atamıyor demesin. Fenerbahce ile ne zaman mac etsem her mac güiza dan gol yiyorum. En son turnuvada 2 macta 3 gol yedim kendisinden.

Arkada oynayan oyuncu bahanesi, Sol ayak bahanesi, Composure bahanesi. Herseye bir bahane. Ama güiza müthiş topcu. Biz farklı oyuncular izliyoruz anlasılan...

Selametle...

Ya yanLıs anLamıssın ama oLe arkadaki ooyuncaya baglı değil tabikide sol ayakkığını kullanamaması onun sorunu ama uyum sorunu var iste bu anlatmak istedigim millet ozelliklerini dusurelim derken ama diğer ozelliklerini dusunmuorlar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Açıkcası bende bu durumdan şikayetçitim Fm de hep gerçekciligi ararız ama Guiza her oyun açtıgımda 25'golü aşıyor ve inanılmaz bir performans sergiliyor.Biz biraz daha gerçekçi olmasını istiyoruz.

Bence guzel iste gercekdeki gibi değil uyum sorunu uyum sorunu baska bisi demiyorum
    Last edited by HooijDonk07 : 19.Ocak.2009 at 20:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri