Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Sivassspor kazanır

10 40.00%
  • Berabere biter

3 12.00%
  • Galatasaray kazanır

12 48.00%
1 ile 30 arası toplam 181 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [ TSL 17. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ümit karan buzda kayıyor. Sinirlenip buzlara tekme atıyor. Hakem "küfür etti" diyor . Ümit karanda "Çok ayıp" diyor iftira atma manasında. Sonra orta hakem gelip bu yalana inanıyor ve kırmızı kartı gösteriyor. Ayrıca ilk golde ofsayt . Ofsaytı vermeyen gene aynı hakem.

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Yalnız ümit "hayatımda hiçbir hakeme küfretmedim" diyerek büyük bir yalana imza attı. Hakem niye boşu boşuna atsın ki oyundan? Kezman sırpça birşeyler söylüyor, bizim tam ingilizce bile bilmeyen hakemimiz onu oyundan atıyor. Kazım kahretsin tarzında birşey söylüyor hakem bunu küfür sanıp yarım ingilizcesiyle onu oyundan atıyor... Normal karşılıyorum artık hakemlerin böyle tavırlarını.
    Yalan olduğunu nerden biliyorsun ? Sanki hakemlerimiz hiç hata yapmıyor . Ki buna hata denmez kasıtlı kırmızı kart denir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ümit karan buzda kayıyor. Sinirlenip buzlara tekme atıyor. Hakem "küfür etti" diyor . Ümit karanda "Çok ayıp" diyor iftira atma manasında. Sonra orta hakem gelip bu yalana inanıyor ve kırmızı kartı gösteriyor. Ayrıca ilk golde ofsayt . Ofsaytı vermeyen gene aynı hakem.

Yalan olduğunu nerden biliyorsun ? Sanki hakemlerimiz hiç hata yapmıyor . Ki buna hata denmez kasıtlı kırmızı kart denir.
    Bas baya yalan. Kaç yüz kere görmedik mi hakemin yüzüne küfrettiğini?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Görmedim. Varsa Gösterirsen Sevinirim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Görmedim. Varsa Gösterirsen Sevinirim
    Ah pardon kardeşim. Ümit Karan evden işe işten eve giden, anasının kuzusu, süt ve ak kaşık arasında yan yana koysan ayırt etmenin zerre mümkün olmadığı ağzından bugüne kadar tek bir argo sözcük bile çıkmamış temiz mi temiz bir abimiz..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ah pardon kardeşim. Ümit Karan evden işe işten eve giden, anasının kuzusu, süt ve ak kaşık arasında yan yana koysan ayırt etmenin zerre mümkün olmadığı ağzından bugüne kadar tek bir argo sözcük bile çıkmamış temiz mi temiz bir abimiz..
    Böyle bir lafı biz bi Fenerbahçeli oyuncu için söyleyince hiç çekinmeden ceza veriyorsunuz. Çok güzel, ama burada Türkiye'nin en prestijli, en başarılı takımının bir oyuncusu hakkında bu şekilde konuşamazsınız, çeşitli iftiralarla zan altında bırakamazsınız. Saha dışında özel yaşamının ne olduğu kimseyi ilgilendirmez, sadece yöneticiler ve teknik heyeti ilgilendirir, o da aşırı kaçan durumlarda. Bizim kulübümüzde gereken ceza her zaman verilir, sizin kulübünüzü bilemem...

Maça gelince, bir kere daha hakemlerin katliamına uğradık. Ümit TAMAMEN haksız yere atıldı, hakem egosunu tatmin etmiş oldu böylelikle. Artık o formayı da ütüler asar dolabına. Ümit atıldıktan sonra direncimizi kaybettik, ki sakatlar listesindeki adam bolluğundan artık Linderoth, Uğur ve Serkan Çalık'ın sayılmadığı bir kadroda bir de mücadeleci forvet Ümit Karan tamamen aptalca egolar uğruna atılınca bu çok normal birşey. Canla başla çalışan takımımızı tebrik ediyorum, herşeye rağmen mücadeleleri takdire şayandı. Skibbe'ye bir kez daha şaşkınlıkla bakıyorum, zira takım dizilişi ve oyuncu değişikliklerini ve hatta bu değişikliklerin yapıldığı dakikaları kesinlikle anlayamadım.
    Sivasspor'u da tebrik ediyorum, ikinci yarıda 3 ayaklı masayı devirmeyi başardılar...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Böyle bir lafı biz bi Fenerbahçeli oyuncu için söyleyince hiç çekinmeden ceza veriyorsunuz. Çok güzel, ama burada Türkiye'nin en prestijli, en başarılı takımının bir oyuncusu hakkında bu şekilde konuşamazsınız, çeşitli iftiralarla zan altında bırakamazsınız. Saha dışında özel yaşamının ne olduğu kimseyi ilgilendirmez, sadece yöneticiler ve teknik heyeti ilgilendirir, o da aşırı kaçan durumlarda. Bizim kulübümüzde gereken ceza her zaman verilir, sizin kulübünüzü bilemem...
    iftira mı?
    yok artık...
    Sana ne oluyor sorması ayıp benden alıntı yapıyorsun sırf laf söylemek için? ben cihana istinaden yazdım, ondan alıntı yaparak. Şimdi sen geldin, alican kıskanacak oda gelecek ulan ben yokken erene sallamaya başlamışlar diye. Ümit bugüne kadar herhangibi hakeme küfür etmemiş midir sence dürüst ol?
    Yardımcı hakemde etti demiş, atılmış. Bizim tartışmamız kararı değiştirecekse amenna..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

iftira mı?
    yok artık...
    Sana ne oluyor sorması ayıp benden alıntı yapıyorsun sırf laf söylemek için? ben cihana istinaden yazdım, ondan alıntı yaparak. Şimdi sen geldin, alican kıskanacak oda gelecek ulan ben yokken erene sallamaya başlamışlar diye. Ümit bugüne kadar herhangibi hakeme küfür etmemiş midir sence dürüst ol?
    Yardımcı hakemde etti demiş, atılmış. Bizim tartışmamız kararı değiştirecekse amenna..
    Hiçbir konuda tartışma kararı değiştiremez zaten, o vakit bu forumun anlamı kalmaz. Burada fikirlerimizi belirtiyoruz ilerideki hakemler yapmasın böyle.
    Sana neden sallama uğraşında olayım ki, sana sallayacak olsam gayet aleni bir şekilde yaparım bunu, eğer sallayacak kadar kızmışsam forumdan atılmak umrumda bile olmaz zaten.
    Ben gayet dürüstüm, ki ben Ümit Karan'ın küfür ettiğine inanmıyorum, daha öncesi veya daha sonrası umrumda bile değil. Yardımcı hakem göz göre göre yalan söylüyor. "Çok ayıp"ı "ha s....." anlayan dostlarımı da tebrik ediyorum.
    Bana ne oluyor konusuna gelince, takımımın oyuncusuna atılan "bana göre" çok büyük bir iftiraya tepkisiz kalamam. Ki aynısını ben yapsam, senin takımından bir oyuncuya sallasam en başta sen koşarsın "sen ne biçim konuşuyorsun" diye.

Haa ayrıca, umarım Haldun Üstünel'le Adnan Sezgin Adnan Polat'ın emriyle çıkıp hakemlere sallarlar. Başka türlü düzeleceği yok bu işin...

Mesaj Yetkileri