Quote Originally Posted by EreN View Post
Ah pardon kardeşim. Ümit Karan evden işe işten eve giden, anasının kuzusu, süt ve ak kaşık arasında yan yana koysan ayırt etmenin zerre mümkün olmadığı ağzından bugüne kadar tek bir argo sözcük bile çıkmamış temiz mi temiz bir abimiz..
Böyle bir lafı biz bi Fenerbahçeli oyuncu için söyleyince hiç çekinmeden ceza veriyorsunuz. Çok güzel, ama burada Türkiye'nin en prestijli, en başarılı takımının bir oyuncusu hakkında bu şekilde konuşamazsınız, çeşitli iftiralarla zan altında bırakamazsınız. Saha dışında özel yaşamının ne olduğu kimseyi ilgilendirmez, sadece yöneticiler ve teknik heyeti ilgilendirir, o da aşırı kaçan durumlarda. Bizim kulübümüzde gereken ceza her zaman verilir, sizin kulübünüzü bilemem...

Maça gelince, bir kere daha hakemlerin katliamına uğradık. Ümit TAMAMEN haksız yere atıldı, hakem egosunu tatmin etmiş oldu böylelikle. Artık o formayı da ütüler asar dolabına. Ümit atıldıktan sonra direncimizi kaybettik, ki sakatlar listesindeki adam bolluğundan artık Linderoth, Uğur ve Serkan Çalık'ın sayılmadığı bir kadroda bir de mücadeleci forvet Ümit Karan tamamen aptalca egolar uğruna atılınca bu çok normal birşey. Canla başla çalışan takımımızı tebrik ediyorum, herşeye rağmen mücadeleleri takdire şayandı. Skibbe'ye bir kez daha şaşkınlıkla bakıyorum, zira takım dizilişi ve oyuncu değişikliklerini ve hatta bu değişikliklerin yapıldığı dakikaları kesinlikle anlayamadım.
Sivasspor'u da tebrik ediyorum, ikinci yarıda 3 ayaklı masayı devirmeyi başardılar...