Rize maçının ilk yarsını gayet dikkatle ilinci yarısını ise (misafir nedeniyle) biraz yarım yamalakta olsa izledim....

Maça 1-0 önde başladı manisa diyebiliriz...Bolu maçının çalışkan ismi rafael bu maçada fırtına gibi başladı..tac cizgisinden içieriye yaptığı topla birlikte koşu ve son vuruşu şzlemediyseniz bile özetlerden izleyin harika bir gol...

Rafaeli samsundan beri takip ediyoruz..Sezonun ilk yarısında çok da formda değildi bana kalırsa...ama 2. yarıya adeta fırtına gibi girdi vallahi hayran kaldım oynadığı oyuna...Hızlanması hızı son vuruşu passingi fiziği üst seviyede ama bakalım nereye kadr sürdürecek bu oyun grafiğini belli bir sürekliliğe taşırsa o zaman üzerinde güzel bir çalışma yapılır...

onun dışında bence Bolu maçında perk güven vermeyen GÜVEN rize maçında çok daha iyi idi..ataklara katılması ve iç kulvarda yaptığı müdahaleler ile Rize orta sahasına karşı Manisa orta sahasının üstünlüğü ele almasıa yardımcı oldu...

Sezeri zaten bolu maçıyla ilgili olan üstteki yazıdada anlatmışım farklı özel bir oyuncu set pieces değerleri zaten süper ligdeki oyuncuların bir çoğundan iyi yalnız Nizo nun şahane pasına yaptığı koşuda kaleciyle baş başa kalırken kaçırdığı gol onu tam bir yıldız olarak gören bendenizi biraz şaşkınlığa uğrattı eğer büyük takım oyuncusu olacaksa bunları atması lazım...ama ikinci yarı attığı golle o pozisyonu biraz olsun sildi kafamda ....

bu maçta yiğitide beğendim ferhatıda belli bir istikrarları var..

kalabane böyle eski yıldız afrikalılar gibi bir tipi var ama bazen yaptığı hatalar lada öne çıkabiliyor..ama bence kasımpaşadan kadro olarak üstün olan Manisa Tekrar liderliği almış oldu..