1 ile 30 arası toplam 147 sonuç

Konu: Taktik yapmadan önce burayı bir inceleyin. (Tactical Theorems and Frameworks ‘09)

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Senin dediğin oLayı City iLe uyguLayabiLirsin. Ofanstan başLayarak defansa kadar kademeLi oLarak bir CLosing down oLayını izLersin ama bunu geLip orta sıra bir takım iLe yapamazsın. Bunu demek istiyorum. MentaL yönden yetersiz kaLırLar zaten.

Orta ve zayıf takımLarda başarıLı bir CLosing Down oLayı eLde etmek istiyorsanız aynı anda her aLanda eşit CLosing Down yapmanız gerek. BöyLece daha başarıLı OLursunuz.

Ben bu sayede Dinamo ya ŞL de iLk sezonda Çeyrek finaL, Üçüncü yıLımda Uefa kupası gibi başarıLar kazandırdım.

Umarım anLatabiLmişimdir.

Ve unutmadan ekLeyeyim. CLosing down oLayı sadece takım komutLarında verdiğiniz özeLLikLer iLe bitmez. Maçtan önce rakip takım komutLarı kısmında da bu ayarLarı yapmanız gerekiyor. O zaman daha başarıLı bir CLosing Down eLde edersiniz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Senin dediğin oLayı City iLe uyguLayabiLirsin. Ofanstan başLayarak defansa kadar kademeLi oLarak bir CLosing down oLayını izLersin ama bunu geLip orta sıra bir takım iLe yapamazsın. Bunu demek istiyorum. MentaL yönden yetersiz kaLırLar zaten.

Orta ve zayıf takımLarda başarıLı bir CLosing Down oLayı eLde etmek istiyorsanız aynı anda her aLanda eşit CLosing Down yapmanız gerek. BöyLece daha başarıLı OLursunuz.

Ben bu sayede Dinamo ya ŞL de iLk sezonda Çeyrek finaL, Üçüncü yıLımda Uefa kupası gibi başarıLar kazandırdım.

Umarım anLatabiLmişimdir.

Ve unutmadan ekLeyeyim. CLosing down oLayı sadece takım komutLarında verdiğiniz özeLLikLer iLe bitmez. Maçtan önce rakip takım komutLarı kısmında da bu ayarLarı yapmanız gerekiyor. O zaman daha başarıLı bir CLosing Down eLde edersiniz.

anlsamadigimiz bir konu var yalniz , simdi ben bu closing down yontemini atak mantaliteli bir taktik te uygulandigini soyluyorum zaten bu atak mantaliteli taktigi gidip orta sira bir takimla yapamazsin , ust seviye oyunculari olan bir takimda uygulayabilirsin yani gidip simdi hull city ile atak bir taktikle oynarsan cogu maci kaybeder cok gol yersin benim anlatmak istedigim bu mantaliteyi ust duzey takimlarda uygulanmasi

Mesaj Yetkileri