1 ile 30 arası toplam 147 sonuç

Konu: Taktik yapmadan önce burayı bir inceleyin. (Tactical Theorems and Frameworks ‘09)

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Saçma.

Ne demek HuLL city iLe atak oynayamazsın. CLosing Down mentaLitesini doğru yaparsan baL gibi de oynarsın. Ben Dinamo iLe nerede ise ALL Atack seviyeye yakın seviyede atak yaparak oynuyorum. BunLar sabit, birisi tarafından kaLıpLastırıLmıs fikirLer. Hepsi doğru oLacak diye birşey yok. TAmam bazı yerLerine katıLınabiLinir ama herşeyi de doğru değiL tabi ki de.

Nerde nasıL yapacağını biLen bir CLosing Down iLe her takımda atak oynarsın. Başarının sırrı orada yatıyor zaten.

Emeğine bir saygısızLığm yok. YaLnış ta anLaşıLmasın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Saçma.

Ne demek HuLL city iLe atak oynayamazsın. CLosing Down mentaLitesini doğru yaparsan baL gibi de oynarsın. Ben Dinamo iLe nerede ise ALL Atack seviyeye yakın seviyede atak yaparak oynuyorum. BunLar sabit, birisi tarafından kaLıpLastırıLmıs fikirLer. Hepsi doğru oLacak diye birşey yok. TAmam bazı yerLerine katıLınabiLinir ama herşeyi de doğru değiL tabi ki de.

Nerde nasıL yapacağını biLen bir CLosing Down iLe her takımda atak oynarsın. Başarının sırrı orada yatıyor zaten.

Emeğine bir saygısızLığm yok. YaLnış ta anLaşıLmasın.
    simdi herseyden once sacma demen bence yanlis ama bi problem yok yani sen boyle dusunuyor olabilirsin , gercektede zaten hull city tarzi takimlar atak oynuyorlar haklisin defansdan once atagi dusunuyorlar sen dinamodan bahsediyorsun surekli bu dinamo kiev olsa gerek sayet oyleyse ukraynanin iyi takimlarindan birisi bu takim atak oynatman gayet dogal , ayrica anlayamadigin birsey var bu cevirdigim rehber sadece cercevelerdir tabiki kendi oyun tarzini kendin yaraticaksin buna suphe yok umarim anlatabilmisimdir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Turnuvadada sıkıntı çektiğim konu defansın deep oLmamasıydı.RakipLerim iyi biLirLer goLLerin çoğunLuğunu bu şekiLde yedim.Bahsettiğiniz defans çizgisi en geridemi oLmaLı yoksa ortaLardamı?

Ayrıca çok güzeL bir rehber oLmuş, eLLerinize sağLık.
    ne tarz bir defans kurucagin tamamen oyuncu larina ve oynaticagin mantaliteye bagli bana sorarsan ben defansi onde kurmayi seviyorum , ve pace(hizi) 15 ve uzeri oyuncular kullanmayi seviyorum ve ofsayt taktigi uyguluyorum tabiki burda oyuncunun mental ozelliklerinin de iyi olmasi onemli , onde baski kurdugum icin genelde defansida onde kurunca pek proglem yasamiyorum
    Last edited by izmer96 : 05.Şubat.2009 at 16:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri