1 ile 30 arası toplam 147 sonuç

Konu: Taktik yapmadan önce burayı bir inceleyin. (Tactical Theorems and Frameworks ‘09)

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AsLında oLdukça yararLı bir yazı. Ama benim bazı katıLmadığım noktaLarda yok değiL tabi. Tabi bunLar kişiden kişiye değişen şeyLer. ÖzeLLikLe CLosing down konusunda verdiği değerLere ben katıLmıyorum. TabLo da veriLen değerLerde takım yeterince iyi CLosing Down uyguLayacağına da inanmıyorum. Bence bir defansif orta saha ve soL, sağ bek oyuncuLarı yeri geLdiğinde 6 ve üzeri en az top kapmaLarı gerek. Bu sistemde bu oyuncuLar bu dengeyi sağLayamazLar. Gereğinden biraz daha fazLa bire birde rakip oyuncuLara geçiLecekLerdir.

Tabi yine söyLüyorum bu tamamen benim görüşüm. Onun dışında güzeL bir yazı oLmuş. Bazı noktaLarını kuLLanabiLiriz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    AsLında oLdukça yararLı bir yazı. Ama benim bazı katıLmadığım noktaLarda yok değiL tabi. Tabi bunLar kişiden kişiye değişen şeyLer. ÖzeLLikLe CLosing down konusunda verdiği değerLere ben katıLmıyorum. TabLo da veriLen değerLerde takım yeterince iyi CLosing Down uyguLayacağına da inanmıyorum. Bence bir defansif orta saha ve soL, sağ bek oyuncuLarı yeri geLdiğinde 6 ve üzeri en az top kapmaLarı gerek. Bu sistemde bu oyuncuLar bu dengeyi sağLayamazLar. Gereğinden biraz daha fazLa bire birde rakip oyuncuLara geçiLecekLerdir.

Tabi yine söyLüyorum bu tamamen benim görüşüm. Onun dışında güzeL bir yazı oLmuş. Bazı noktaLarını kuLLanabiLiriz.
    simdi closing down konusunda soyle diyebilirim ordaki veriler genelde atak mantaliteli taktikler icin ,dikkat ettiysen forvetten defansa dogru geldikce pres azaliyor bunun amaci ileri 4 lu yada 5 lideki oyuncularin cok agresif sert bir sekilde top kapmaya calisicak geri dortlunde ilerde kurarak defansi rakibin uzun top atmasi halinde ofsayt taktigi uyguluycak ben bu sekilde kurdugum taktikle man city ile lig sonunda sampiyon oldum ve ligin en az gol yiyen takimiydim umarim yardimci olabildim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by kalarda View Post
    harikasin ya.benim olu takimim bile ustun oynadi.sadece 1 mac farkla bu oldu.cok tesekkurler.iyi kullanan arkadaslar sonucunu goreceksiniz
    sevindim isine yaradigina
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Ellerine sağlık, güzel ve çok faydalı bir çalışma kimine olayı kavratmada kimimizinde ufkunu açma konusunda çok faydalı olacaktır eminim, belli noktalarda benim düşündüklerimle ters onları deneyip bende doğrusuna kara vereceğim doğrusu.
    acikcasi bu yaziyi yazip yazmamakda kararsizdim insanlarin isine yararmi yaramazmi diye ama aldigim tepkilere gore iiki yazmisim umarim herkese faydali olur
    Last edited by izmer96 : 05.Şubat.2009 at 12:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri