birde ben bikac seyi merak ettim.

acaba sivokun hizlanma ve cevikliginde yukselme olabilirmi merak ediyorum bana gore sart. serdar kurtulusun o ozelliklere sahip oldugu yerde bana gore sivok cok daha cevik bir oyuncu olmali. oyundaki kadar agir ve hantal degil bence.

bobo da artis gelicekmi acaba ? gordugumuz uzere her ilk 11 oynadigi macta ya gol atiyor ya attiriyor. ne kadar yetenekli oldugunu soylememe gerek bile yok bana gore turkiyede su an bulunan en iyi santrafor.

birde ben telloda biraz yukselme bekliyorum. paslarinda ve uzun sutunda. bu sene izlediklermden bunu cikardim . azalma olarakda tellonun hizlanmasi ve hizi biraz azaltilabilir bana gore.

son olarak holosko da da dusus beklyiorum ben . o kadar formsuz ki ben anlam veremiyorum. son maclarin hepsinde aldigi her topu ezdi. . ilk temasinda bitiriciliginde ve work rate inde dusme olabilir .cunku holosko hizi ve hizlanmasi cok iyi olabilen ama mac boyunca bunu devam ettiremeyen biri. tum mac boyunca sadece bu ozelliklerini 1-2 kez kullaniyor. buda work rate le alakali ssanirim.