Beşiktaşlı arkadaşlarım trabzon beraberliğine kızmış sonuçtan tatmin olmamış olabiir ama benim fikrim şu ki beşiktaş her maçını böyle oynasın şampiyon olur...hiç tartışmasız şampiyon olur...

maç başladığı andan beri baskı baskı yüksek tempo ..açıkcası bu sezon ilk defa bir maçın temposu premier lig seviyesindeydi...

bence fabian ernst dört dörtlük trasfer olmuş...nobre nin eşinin fener maçını izlemesi falan bence para koparmak için menejer salvoları fenerin nobreyi alacağını hiç sanmam...

ayrıca forumda uzun uzun Cem Sultan- Batuhan tartışmaları gördüm ve açıkcası anlam veremedim....sebebi ise paf takımında oynayan bir oyuncu ile süper ligde kialık gittiği bir takımda bile (çünkü kiralık olmak zordur alşıması var istanbuldan ayrılması var) hemen kendini fark ettiren süper lig oyuncusunun gereksiz ve manasız kıyası..

şu aşamda paf ligi maçlarını izleyip izleyip.. Cem sultanı Batuhanla kıyaslamak gerçekten çok yanlış
ben aykut erçetini de santic ile karşılaştırdığımda bana bu kıyaslamayı yapmak ayıp diye çıkışanlar..paf ligi oyuncusunu milli takım forveti ile kıyaslamaktan geri durmamalarıda bir çelişki..

ancak şu söylenebilir...cem sultan batuhanın seviyesine gelir kendisini galatasarayda milli takımın A kadrosunda görürüz o zaman kıyaslarız...