-
ben galatasaraylıyım ama cengiz abiye bütün samimiyetimle inanıyorum fanatik bir fenerbahçeli gerçekte doğru ama bu onu oyunla birbirine karıştırmayacak olgunlukta biri.
daha yapıcı eleştiriler beklerdeim ben şahsen.9.0.3 de dahada gerçekçi bir güiza olacaktır.
geçen yıla kadar sitedekilerin çoğu alexin özellikleri ne öyle r10 gibi olmuş vs. bende diyordum hatta.zamanla daha iyimser gözle baktım ve çok gerçekçi olduğunu gözlemledim.
güizada yapım aşamasında fenerbahçede mental ve fiziki olarak çok uyum sağladığını kimse söyleyemez.ilk defa sanırım yurt dışında oynuyor bu adam ve milli takıma sürekli çağrılan birisi birden bire bitiricliği kafa vuruşlarının 5şer 6 şar 7 şer puan düşmesini beklemiyorum bekleyen varsa bence daha çok bekler.yine pozitif bakmaya çalışıyorum 903 te beklediğimden bile daha gerçekçi güiza olacaktır.
eğer illede tarafsız biri olmadığınıu düşünüyorsanız size özelden bir site vereyim ordan tartışın alexe oskar ödülü veren vs.fm türkiye çalışmlarını öldürmek için her türlü çirkinliği yapan.siteden ana bacı küfür ederek üyeleri banlayan bir site.
Mesaj Yetkileri