Originally Posted by
makalele81
Bazen Türkçe konuşmuyormuyum diye soruyorum kendime. Kariyerine laf eden benim çünkü bana göre yeterli bir kariyeri yok.Bunun aksine inşallah dediğiniz gibi olur,yükselir,coşar,patlama yaparda,Fenerbahçe 14 milyon euro'ya aldığı bu garip adamı elinden makul bir fiyata çıkarma imkanı bulur. Şunun neden kabullenilmediğini anlamıyorum.Guiza Fenerbahçe için yanlış bir seçimdir.Semih gibi bir bitirici varken,yerden topla hızlı bir forvet yerine Adebayor tarzında fizikli ve havadan daha çok etkili bir santrafora ihtiyacı avrken Guiza sırf her sene bir yıldız politikasının devamı olarak alınmıştır ama Guiza bir yıldız değildir.Carlos 35 ine gelsede adı avrdır Carlos'tur oynadığı futbolu eleştirirsin ama kariyerine dil uzatamazsın. Fakat Guiza aynı şey değil.Guiza'nın kariyeri bellidir,bu adam Fenerbahçe için yeterli bir santrafor değildir.Oyundada şu gördüğümüz inanılmaz profili haketmiyordur.Eleştiri yaparken tek bir noktadan bakmıyorum ben dikkatinize.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu hata genel sanırım,benim oyunlarımdada bu şekilde çıkıyor Guiza'nın bonservis bedeli.