1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Ya arkadaşlar bırakında Guiza gol atamasın. Onun yerinde ben olsam bırakın iyi futbol oynamayı veya gol atmayı maça bile çıkmazdım.

Adam karısından ayrılmış

Annesi çucuğu hakkında Guizadan olmadığını söylemiş

Karısı İspanyaya kaçmış.

Adamın yerine kendinizi koyun. Yabancı bir ülkedesiniz. Tek destekçiniz karınız oda kaçıyor ispanyaya. Çoçuğunuz sizdenmi değilmi belli değil. Kendinizi alkole sigaraya vermissiniz. Bırakında biraz performans düşüşü olsun.

Aynı durum Denizde'de olmuştu karısı vefat ettikten sonra oda kendini toparlayamamıştı. Ancak kimsenin gözüne batmadı bu.

Tamam guizanin özellikler düşürülsün ancak yarın öbürgün bu adam kendine geldiğinde ne olacak. tekrar mı yükseltilecek? tamam bu bir oyun ama oyunlada bu kadar oynanmazki..

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Ya arkadaşlar bırakında Guiza gol atamasın. Onun yerinde ben olsam bırakın iyi futbol oynamayı veya gol atmayı maça bile çıkmazdım.

Adam karısından ayrılmış

Karısı İspanyaya kaçmış.

Adamın yerine kendinizi koyun. Yabancı bir ülkedesiniz. Tek destekçiniz karınız oda kaçıyor ispanyaya. Çoçuğunuz sizdenmi değilmi belli değil. Kendinizi alkole sigaraya vermissiniz. Bırakında biraz performans düşüşü olsun.

Aynı durum Denizde'de olmuştu karısı vefat ettikten sonra oda kendini toparlayamamıştı. Ancak kimsenin gözüne batmadı bu.

Tamam guizanin özellikler düşürülsün ancak yarın öbürgün bu adam kendine geldiğinde ne olacak. tekrar mı yükseltilecek? tamam bu bir oyun ama oyunlada bu kadar oynanmazki..
    Durum aynende böyle. Güiza özel hayatında yaşadığı sorunlardan etkileniyor bencede.

Quote Originally Posted by medievil View Post

Adam karısından ayrılmış

Karısı İspanyaya kaçmış.

Lampard'ında annesi ölmüştü,1 hafta sonra maça çıktı,üstelik golde attı.Hani profesyonellik? Böyle garip bahanelerle savunmayın lütfen 30 maçta 7 gol atabilen bir adamı.

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Lampard'ında annesi ölmüştü,1 hafta sonra maça çıktı,üstelik golde attı.Hani profesyonellik? Böyle garip bahanelerle savunmayın lütfen 30 maçta 7 gol atabilen bir adamı.
    Herkesin psikolojisi bir degildir.Bu bir bahane degil gerçek mutsuz oyuncu iyi oynamaz.

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Herkesin psikolojisi bir degildir.Bu bir bahane degil gerçek mutsuz oyuncu iyi oynamaz.
    Herkesin psikolojisi bir değildir yalnız profesyonel futbol psikolojisi birdir.Guiza'da değişim yapılmayabilir bu kadar görüşe rağmen ama böyle garip bahanelerle savunulması saçma.

Ne olursa olsun Fenerbahçe gibi bir takımın formasını giyiyorsan,senelik 4 milyon euro alıyorsan o formanın hakkını vereceksin,psikoloji falan kimseyi ilgilendirmez.

Aynısını geçen sene Lincoln yaptı aynı şeyler onun içinde söylendi,profesyonelsen,yıldızsan çıkıp gerekeni yapacaksın bu kadar basit.

Reel futbolda da var FM de de oyuncunun morali düşükse istenilen verim alınamıyor.Şu anda kötü oynuyor olabilir.Bu ileride iyi performans gösteremeyecek anlamına gelmez.Hem sistemin de bu futbolda etkisi mutlaka vardır.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Herkesin psikolojisi bir değildir yalnız profesyonel futbol psikolojisi birdir.Guiza'da değişim yapılmayabilir bu kadar görüşe rağmen ama böyle garip bahanelerle savunulması saçma.

Ne olursa olsun Fenerbahçe gibi bir takımın formasını giyiyorsan,senelik 4 milyon euro alıyorsan o formanın hakkını vereceksin,psikoloji falan kimseyi ilgilendirmez.

Aynısını geçen sene Lincoln yaptı aynı şeyler onun içinde söylendi,profesyonelsen,yıldızsan çıkıp gerekeni yapacaksın bu kadar basit.
    Lincoln geçen sene çok kötü oynamadı mı ama?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Lincoln geçen sene çok kötü oynamadı mı ama?
    Lincoln geçen sene top oynamadı ki zaten,rezil ve ötesiydi açıkçası.Ben Guiza rezil bir adam demiyorum,seneye coşamaz gol atamazda demiyorum hatta ben hala Guiza'nın ligde minimum 12 golü bulacağını tahmin ediyorum ama bu Guiza'nın oyundaki profiline karşılık gelmiyor maalesef,anlatmak istediğim bu.

Lincoln bu sene daha iyi oynuyor belki ama istikrar yok sezon başında yoktu sonra coştu şimdi yine koptu,Lincoln'un sorunu istikrarsızlık ve oyundan çabuk bezmesiyse.Guiza'nın psikolojik değil direkt yeteneklerle alakalıdır.

Psikoloji konusuna hiç girmiyorum,benim yaptığımdan başka bir açıklaması yok çünkü.

Mesaj Yetkileri