Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
1 ile 30 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence pozisyonda pennaltı yoktu sarı kart doğru karar..2. sarısında kural ne diyor blmiyorum ama sarıysa oda doğru karar..Lincoln çok basit kartlar görüyor ts maçındada aynısını yaptı aklını başına alması gerekir bence..

Ama antipatik bi hakem selçuk dereli.. ilginç kararlarıda var (her iki takımada)

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bence pozisyonda pennaltı yoktu sarı kart doğru karar..2. sarısında kural ne diyor blmiyorum ama sarıysa oda doğru karar..Lincoln çok basit kartlar görüyor ts maçındada aynısını yaptı aklını başına alması gerekir bence..

Ama antipatik bi hakem selçuk dereli.. ilginç kararlarıda var (her iki takımada)
    Valla sadece bize yaptı ilk yarıda yapacağını. Ben Kayseri aleyhine birşey göremedim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İki takımın da iyi futbol oynadığı söylenemez. Özellikle Galatasaray 10 kişi kalmasına rağmen Kayserispor'un doğru düzgün atağı yok. Puanla dönmeleri zor görünüyor.

Lincoln'ün pozisyonuna arkadan bakıldığında penaltı gibi gözükse de yandan Lincoln'ün kendini attığı belli oluyor. Maç sonunda Ligtv sitesinde görüntüler verilir tekrar izleme şansına sahip oluruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri