Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
Sayfa 3 / 16 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence pozisyonda pennaltı yoktu sarı kart doğru karar..2. sarısında kural ne diyor blmiyorum ama sarıysa oda doğru karar..Lincoln çok basit kartlar görüyor ts maçındada aynısını yaptı aklını başına alması gerekir bence..

Ama antipatik bi hakem selçuk dereli.. ilginç kararlarıda var (her iki takımada)

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

yapmayın hocam nasıl ilk Lincoln'ün pozisyonu penaltı değil? gözünüzü seveyim, aynısı Alex'e yapılsa burada fırtınalar estiriyordunuz hakem hakkında da söylemediğinizi bırakmamıştınız.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    yapmayın hocam nasıl ilk Lincoln'ün pozisyonu penaltı değil? gözünüzü seveyim, aynısı Alex'e yapılsa burada fırtınalar estiriyordunuz hakem hakkında da söylemediğinizi bırakmamıştınız.
    Yahu Alex'le ne alaka.Hemen olayı F.Bahçe'ye bağlıyorsunuz.Pozisyon ya penaltıdır ya değildir.Yoruma göre değişir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Lincoln'un pozisyon penaltı değilse hangi pozisyon penaltı olacak anlamak mümkün değil . 2.sarı kartı da anlayamadım Lincoln 9.15ten çıkmadan adam başladı bizimki topu kapınca sarı gördü .. ilginç vallahi

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İlk sarı kartta hakem haklıydı, Lincoln düşeceğini anlayınca kendi ayağını takıyor rakibin ayağına ve sarı kartı görüyor.

2. sarı ise çok amatörceydi. Bu şekilde pozisyonlara hep sarı kart çıkmıştır. Hakem değil Lincoln düşünmeliydi bunu yaparsam atılır mıyım diye. İlk sarı kart hatalı diyorsunuz, hatalı da olsa L,ncoln bunu yapmamalıydı.

Bence Baros'un kafası değil Eren'in kaşı açıldı, kan onun kanıydı gibi geldi bana.

Galatasaray 10 kişi kalmış olsa da Kayseri puan çıkaramaz. Nedense Galatasaray maçlarında Kayseri'de bir tutukluk, bir şanssızlık oluyor, karşılarında sarı kırmızı olunca oynayamıyorlar sanırım.

Hakem doğru kararlar vermiş olsa da Selçuk Dereli'nin kötü hakem olduğu gerçeğini değiştirmez, yıllardır bunu söylüyoruz. 2. devre sol beke Volkan Yaman'ı alıp Topal'ı orta sahaya kaydırırsa daha iyi olur görüşündeyim. 1 gol daha atar 2-0 kazanır maçı Galatasaray diyorum.
    Abi nasil hakliydi hakem ya ? ilk pozisyonda oyuncunun topla alakasi yok,Lincoln'e girisiyor direk. Hadi diyelim penalti vermedi, sari kart vermesi sacma. Sonucta Lincoln orada bir darbe aliyor ve dengesi bozuluyor,düsüyor. Adam kendisini bilerek yere atmiyor ki...

Baros ile Eren hava topuna ciktilar, Baros bi darbe aliyor, kafasi kaniyor ve hakem Baros'a sari kart gösteriyor. Bunun neresi mantikli ?

Selcuk Dereli rezil bir mac yönetiyor ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serbest vuruşu engellediği için geçen hafta sarı kart görmüştü Yusuf.Yani futbol dünyasında ilk değil..Asıl hakemden sarı kartı var diye oyuncuyu hoş görmesini beklemek hatadır..
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bence pozisyonda pennaltı yoktu sarı kart doğru karar..2. sarısında kural ne diyor blmiyorum ama sarıysa oda doğru karar..Lincoln çok basit kartlar görüyor ts maçındada aynısını yaptı aklını başına alması gerekir bence..

Ama antipatik bi hakem selçuk dereli.. ilginç kararlarıda var (her iki takımada)
    Valla sadece bize yaptı ilk yarıda yapacağını. Ben Kayseri aleyhine birşey göremedim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben penaltı görmedim, Lincoln düşeceğini anlayınca sağ ayağını defans oyuncusunun ayağına takıyor ve düşüyor. Eğer ayağını takmasa bence hakem penaltıyı vermez sarıyı da vermezdi. Hakem çok yakın pozisyona ki bu nedenle sarı kartı verdi zaten.

2. pozisyonu tartışmam bile. Hücuma kalkan oyuncuya faul yapan nasıl sarı kart görüyorsa o harekette o şekilde değerlendiriliyor. Rakibin atağını kesmek bir nevi hatta baraj ihlali bile denilebilir. Bu nedenle 2. kart da doğru.

Barson'un pozisyonunda itme var, ama pozisyon dışarıda benim gördüğüm kadarıyla, faul verse penaltı olmazdı. Barso'a kartı itirazdan dolayı verdi, Baros'un itiraz ederken ne kadar sınırları zorladığını görmüştük önceki maçlarda, bu nedenle neden verdi diyemeyiz.

Ha Selçuk Dereli beğeniyor musun derseniz, tabi ki hayır, hiç beğenmedim. Belki de geçmişte yaptığı hatalardan dolayı şimdi verdiği kararlarda eyyacılıkla suçlanıyor ve samimi bulunmuyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Olembe Bilal Aziz girdi
    Abdullah Ragıp çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İki takımın da iyi futbol oynadığı söylenemez. Özellikle Galatasaray 10 kişi kalmasına rağmen Kayserispor'un doğru düzgün atağı yok. Puanla dönmeleri zor görünüyor.

Lincoln'ün pozisyonuna arkadan bakıldığında penaltı gibi gözükse de yandan Lincoln'ün kendini attığı belli oluyor. Maç sonunda Ligtv sitesinde görüntüler verilir tekrar izleme şansına sahip oluruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Abi nasil hakliydi hakem ya ? ilk pozisyonda oyuncunun topla alakasi yok,Lincoln'e girisiyor direk. Hadi diyelim penalti vermedi, sari kart vermesi sacma. Sonucta Lincoln orada bir darbe aliyor ve dengesi bozuluyor,düsüyor. Adam kendisini bilerek yere atmiyor ki...

Baros ile Eren hava topuna ciktilar, Baros bi darbe aliyor, kafasi kaniyor ve hakem Baros'a sari kart gösteriyor. Bunun neresi mantikli ?

Selcuk Dereli rezil bir mac yönetiyor ...
    Yazmıştım bence o kan Eren'den geldi. Ha Baros'un ki de kanadıysa o kadar fazla değildir. Ayrıca hakeme itirazı abartırsan sarı görürsün, itirazla kafanın kanaması arasında nasıl bir ilişki var?

İlk sarı için de yazdım, ayağını taktığını düşündüğü için verdi bence.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Serbest vuruşu engellediği için geçen hafta sarı kart görmüştü Yusuf.Yani futbol dünyasında ilk değil..Asıl hakemden sarı kartı var diye oyuncuyu hoş görmesini beklemek hatadır..
    Evet doğrudur, bu pozisyonlar hep kart ile değerlendilir. 2. kartın itiraz edilecek yanı yoktur.
    "YÜCE ATATÜRK"

De sanctis hala iyi degaj yapamıyor sanırım.
    .
    .
    .
    Kayseri iyi başladı ikinci yarıya.
    .
    .
    .

Helal olsun de sanctis be!
    Last edited by Hugo : 07.Şubat.2009 at 21:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    selçuk sapıttı. Barosu biçtiler kafası kanıyor, kart Baros'a.
    Pardon Selçuk Dereli Senin Askerlik Arkadaşınmı Abi
    Birini Sevmeyebilirsiniz Ama Ona Böyle Hitap Etmek Doğru Değildir
    Maç İçinse Lincoln Çok Basit Kartlar Görüyor Kayseri Hücum Edemiyor Bakalım Ne Olacak GS 3 Puana Yakın

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Pardon Selçuk Dereli Senin Askerlik Arkadaşınmı Abi
    Birini Sevmeyebilirsiniz Ama Ona Böyle Hitap Etmek Doğru Değildir
    Maç İçinse Lincoln Çok Basit Kartlar Görüyor Kayseri Hücum Edemiyor Bakalım Ne Olacak GS 3 Puana Yakın
    Sana ne oluyor ? Ortada hakaret varda biz mi göremiyoruz ? Lütfen saçmalamayın.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kardesim senin de babanınoğlu mu? Öyleyse eger kusura bakma

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Sana ne oluyor ? Ortada hakaret varda biz mi göremiyoruz ? Lütfen saçmalamayın.
    Bir Şey Olmuyor Sadece Uslubu Yanlış Diyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kardesim senin de babanınoğlu mu? Öyleyse eger kusura bakma
    Babamın Oğlu Değil Ama Uefa Kokartlı Bir Hakeme Böyle Hitap Etmek Doğrumu Yönetim Tarzını Beğenmemiş Olabilirsiniz Ama Birini Böyle Hitap Etmek Size Yakışmıyor
    Last edited by bugra 1905 : 07.Şubat.2009 at 21:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adı selçuk degil mi? Yanlış birsey mi dedim? Muhittin mi adı ne yani?

Tobias Linderoth girecekmiş birazdan.
    evet Mehmet Güven çıkıyor.

Linderoth oyunda.

Sonunda !

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Adı selçuk degil mi? Yanlış birsey mi dedim? Muhittin mi adı ne yani?
    Selçuk Sapıttı Demek Ne Oluyor Koskoca Hakeme Böyle Birşey Denirmi?

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Selçuk Sapıttı Demek Ne Oluyor Koskoca Hakeme Böyle Birşey Denirmi?
    Yahu senin ilginç bir tavrın var, bu hakem koruma olayı nereden esti aklına anlamıyorum ? Maç bitene kadar koruyacak mısın Selçuk'u ?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yahu sizde şimdi olayı saçma yerlere çekmeyin..Bırakın bu bey işlerini

Her Allah dediğinizde salavat getiriyormusunuz ? veya Aziz diyoruz bazen Aziz başkanmı diyecez veya Carlos diyoruz Carlos abi mi diyeceğiz (: boşverin bey falan işlerini maçı yorumlayalım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Allah bozmasın Servet bugün her zamanki gibi. Nazar değmez inşallah

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen ha. İSteyen istediğine istediğini der. Sanane..
    Sentugo.

Olembe'yi sol bek'e çekecek Kayseri sanırım.
    Barış Özbek girip birazdan Olembe'yi perişan edebilir

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ne Haliniz Varsa Görünüz Bereber Bot Bağlandınız Selçuk Dereli İle Beraber Yediniz İçtiniz Tamam Daha Karışmıyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

selçuk dereli hemen hemen her maçta yaptığı eyyamı yine yapıyor. kayserisporun bariz penaltısını vermedi bize kırmızı kart çıkarttıktan sonra.

böyle hakemlerle maç kazanmak istemiyorum.

Sheriff Misafir

Arda'nın orta yapmakta eksikleri var. Bu konuda kendini geliştirmesi lazım. Barış oyuna girdikten sonra orta sahayı hareketlendirdi biraz daha..

Cangele sarı kart..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Ayrıca beyler burası kahvehane değil. lanlı lunlu konuşmayın. yorum yapacaksanız doğru düzgün yapın.

Sayfa 3 / 16 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri