Trabzonspor ne alaka ? Kim yada kimler uğraşıyor Anadolu'dan şampiyon çıksın diye ? Böyle bir uğraş olsaydı kesinlikle Trabzonspor'dan sonra Anadolu'dan bir şampiyon çıkardı.
İstanbul takımları varken , ortada ciddi reklam gelirleri varken , taraftar potansiyeli varken , hangi saf Anadoludan şampiyon çıksın planını yapar da bunu uygulamaya koyar ?
Biz bursa maçında 90+3 de 1.5 metreden ofsayttan gol yedik bunu dile getirdim diye diğer takım taraftarları abartma dediler. E şimdi şu maçta ne olmuş hala anlıyamıyorum. Lincoln'ün kırmızı kartı var. 100 Kişiye sorsan 100'ü de evet penaltıydı demez. Kaldı ki her yere bakıyorum penaltı değildi diyen bir sürü spor yorumcusu ve eski hakemler var. Ayrıca Kayseri'nin 2 penaltısı verilmemiş bu da var.
Teknik adamın artık ne düşünerek yaptıysa sol beke ortasaha oyuncusunu koysun , ilginç bir taktik çıkarsın ortaya , %100 olmayan bir kırmızı sonucu 10 kişi kalın kaleyi bulan şut sayısı 3 olsun sonra da çıkın ortaya plan var , balans ayarı devam ediyor diyerek saçmalayın durun.
Sivas şöyle sivas böyle dersiniz , balon dersiniz hem kupada elenirsiniz hem de ligde yenilirsiniz sonra bıdı bıdı .. Trabzonspor inişi geçecek dersiniz , klasik Ersun Yanal takımı dersiniz 19 hafta olmuş Trabzonspor hala zirvede.Yahu bir kerede gerçekleri görün bi sorgulayın bakalım takımımız nasıl top oynuyor bu puan kayıplarında asıl etken nedir diye.
Ben cuma günü A.gücü karşısında takımımı beğenmememe rağmen , F.Bahçe ve Ankara deplasmanların %10 u kadar oynuyamadığımız bir maçta 5-6 net gol pozisyonu bulduk.
Beşiktaşlılar alınmasın sadece bir örnek vericem. Alın Konya deplasmanın dan 1 puanla döndüler ve 3 puan alabilecek bir futbol oynamadılar. Benim takımımda geçen sene rezil ötesi bir futbol oynuyordu kalitesiz bir kadro vardı ama ben gerçekleri görebiliyordum. Bu takım niye böle diye kendi kendime sorduğumda sorunu başka yerlerde aramıyordum.