İ.B.B
Fenerbahçe
Berabere
Eyyam ne demek bir sözlükten bakarmısın anlamına? Ofsayttan gol,haksız kırmızı kart,Gökhan Gönül'e gereksiz bir sarı kart vs.. Bu kadar basiretsiz maç yöneten adam eyyamcılık yapıyordur maç bitecek yaptığı rezilliklerin üzerine hala dengeleyemedi oyunu.Hakem triosu muhteşem rezilliklerini sergiliyor bu hafta. Oktay Derelioğlu'da futbolla tamamen kessin ilişksini,bu kadar saçma maç yorumlayan bir adam dinlemedim,görmedim ben.
İbarahim akını aldı kimi cıkardı goremedim
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
EYYAMCILIK! Eyyamcılık sahtekârlığın bir türüdür. Hak edilmeyen bir makamda kalabilmek ve daha yüksek bir makama gelebilmek için yapılan riyakârlıkların bütünüdür. Eyyamcı haklı bile olsa her ahvalde alttan almayı tercih eder. Üstlerine devamlı iltifat etmek adetidir. Gelişmeye katkıda bulunabilecek zekâya sahip olmadığını bilmez. Sadece işlerin statüko kapsamında yürümesine bakar.
İbrahim Çok güzel vurdu Azkalsın 2oluyodu
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Ben Fenerbahçe'ye ithafen kullanmadım bu sözü.Dünkü Galatasaray maçındada 94. dakikada Kayseri'nin pozisyonu vardı verilmeyen,maçın içinde Lincoln'e verilen ilk sarı kart vardı.Dengeyi öyle bir boztu ki Selçuk Dereli maç bitene kadar düzeltemedi bir daha. Bu maçtada olanlar ortada ne yapacağını şaşırdı hakem,bir Fenerbahçe'ye bir İBB'ye garip,enterasan kararlar verip duruyor.Maçın bitmesine 15 dakika avr hala denge yok maçta,eli sürekli cebinde herşeye kart.Dünkü hakem ne akdar kötüyse bugünkü hakemde o akdar kötü bugünkü hakemin bir farkı yardımcılarınında rezil durumda olması.Zaten futbol oynanmayacak kadar kötü bir hava var top Tsubasa çizgi filmlerindeki gibi gidiyor vurduğun zaman üstüne birde hakemin abest kararları insan çileden çıkıyor. Eyyamcılık lafını genel olarak kullandım yani.
İBB şov Razundara Tijikuzuuuuuuu Yonetim İstifa diyorar ve Guiza Kulubeyi terketmiş taşlar yerinden oynayacak galiba