Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • İ.B.B

13 48.15%
  • Fenerbahçe

12 44.44%
  • Berabere

2 7.41%
1 ile 30 arası toplam 294 sonuç

Konu: Büyükşehir BLd. - Fenerbahçe [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    EYYAMCILIK! Eyyamcılık sahtekârlığın bir türüdür. Hak edilmeyen bir makamda kalabilmek ve daha yüksek bir makama gelebilmek için yapılan riyakârlıkların bütünüdür. Eyyamcı haklı bile olsa her ahvalde alttan almayı tercih eder. Üstlerine devamlı iltifat etmek adetidir. Gelişmeye katkıda bulunabilecek zekâya sahip olmadığını bilmez. Sadece işlerin statüko kapsamında yürümesine bakar.
    TAmam anladım teşekkürler. Peki sen orda eyyamcılığı neden kullandın? Bu direk olarak Fenerbahçe'ye bir gönderme değilde neydi? Hani ben sorunca genele yaymaya çalışmışsın ama orada besbelli işte direkt olarak Fenerbahçe'yi koruduğunu ima etmişsin hakemin.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    TAmam anladım teşekkürler. Peki sen orda eyyamcılığı neden kullandın? Bu direk olarak Fenerbahçe'ye bir gönderme değilde neydi? Hani ben sorunca genele yaymaya çalışmışsın ama orada besbelli işte direkt olarak Fenerbahçe'yi koruduğunu ima etmişsin hakemin.
    Ben Fenerbahçe'ye ithafen kullanmadım bu sözü.Dünkü Galatasaray maçındada 94. dakikada Kayseri'nin pozisyonu vardı verilmeyen,maçın içinde Lincoln'e verilen ilk sarı kart vardı.Dengeyi öyle bir boztu ki Selçuk Dereli maç bitene kadar düzeltemedi bir daha. Bu maçtada olanlar ortada ne yapacağını şaşırdı hakem,bir Fenerbahçe'ye bir İBB'ye garip,enterasan kararlar verip duruyor.Maçın bitmesine 15 dakika avr hala denge yok maçta,eli sürekli cebinde herşeye kart.Dünkü hakem ne akdar kötüyse bugünkü hakemde o akdar kötü bugünkü hakemin bir farkı yardımcılarınında rezil durumda olması.Zaten futbol oynanmayacak kadar kötü bir hava var top Tsubasa çizgi filmlerindeki gibi gidiyor vurduğun zaman üstüne birde hakemin abest kararları insan çileden çıkıyor. Eyyamcılık lafını genel olarak kullandım yani.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İBB şov Razundara Tijikuzuuuuuuu Yonetim İstifa diyorar ve Guiza Kulubeyi terketmiş taşlar yerinden oynayacak galiba

Mesaj Yetkileri