Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • İ.B.B

    13 48.15%
  • Fenerbahçe

    12 44.44%
  • Berabere

    2 7.41%
1 ile 30 arası toplam 294 sonuç

Konu: Büyükşehir BLd. - Fenerbahçe [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren
    Yaş
    40
    Mesajlar
    2,624

    Default

    Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Oynanan futbolun kepaze olduğunu söylemiştim ama seni kesmemiş herhalde o laf. Maç 2-0 olan gollerin ikiside ofsayt yani haksız! Fenerbahçe o bahsettiğin 35 dakikada çok muhteşem oynayıp gol atamasaydı ne olacaktı? Futboldur vardır ya hani bir laf "yenemiyorsan yenilmeyeceksin" diye. Belkide o 2 gol olmasa en azından 1 puan alacaktık! Ne dersin Yaydın?
    Oho. Ben senle tartışmam arkadaşım. Avrupa maçlarında yenemiyorsan yenilmeyeceksin felsefesini anlarım da karşındaki rakip ibb. 35 dakikan var tertemiz. çift santrafora geçecek cesareti yoksa teknik direktörün hakem topu alıp gol atsa da müstehak yani.

    neyse sen emesene gel maçımız var senle.

  2. #2
    Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep
    Yaş
    31
    Mesajlar
    1,256

    Default

    @Jay CutLer

    Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Avrupa maçlarında yenemiyorsan yenilmeyeceksin felsefesini anlarım da karşındaki rakip ibb. 35 dakikan var tertemiz. çift santrafora geçecek cesareti yoksa teknik direktörün hakem topu alıp gol atsa da müstehak yani.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •