İ.B.B
Fenerbahçe
Berabere
aynı ortak payda da buluşuyoruz ..Ne güzel..Bende etki etsin istemiyorum hatta her maçtan önce inşallah şunlar yüzünden puan kazanıp puan kaybetmeyelim de derim..ama malesef öyle değil herkesin canı yandıgında sesi çıkıyor bu ülkede ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Allah aşkına bırakın hakem hatalarını bi yana şu Fb ve Bjk bu sene şampiyon olmayı hakediyor mu ..?inanarak cevabını verin..
Last edited by Fietra 10 : 08.Şubat.2009 at 22:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Haketmiyor ikisi de. Bir Galatasaray'lı olarak söylemeyeceğim, bir futbolsever olarak söylüyorum, bu sene 3 büyükler içinde şampiyonluğa en yakın olan Galatasaray. Aksini söyleyen varsa futbolu biraz daha dikkatli izlemesini öneririm.Ha Galatasaray çok mu iyi oynuyor, hayır. Sadece bu 3 takımı kıyaslarsanız, Galatasaray bir adım önde..
3ünün de haketmediğini düşünüyorum, Trabzonspor da 6-7 hafta daha çok iyi gideceğini, sonrasının olası deneyimden-yeni kadro durumundan ötürü ne kadar gidebileceğini kestiremiyorum.
Sivas'a büyüyen sempati, hızlı futbolları, devre arası transfer yaparak artık alternatifli olmaları başarı için en büyük etken, iki senedir deneyimsizlik sebebi ile kopmadılar, aslında yaş ortalamaları da yüksek, kopacaklarını da sanmıyorum.Fizik olarak çoğu takımdan üstünler.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
O zaman bana demeyeceksin hakemlerle puan kazandığınızda şöyle böyle diye. Ben Nobre bizdeyken elle 2 golmu ne atmıştı o zaman hiç sevinmedim. Hatta üzüldüm. Çünkü biz o sene şampiyon olduk ve o 2 gol hep o şampiyonluğu kazandıran gol olarak gösterildi.
2 senedir Türkiye Kupasından eleniyoruz. birinde cüneyt çakır diğerinde selçuk dereli görev yaptı. Birisi bugün maçı yönetip 2 ofsayttan golu veren saçma sapan sarı kartlar çıkarıp sertliğe müsade eden. Diğeride dün Lincolne çıkardığı kartlarla Beşiktaşa karşı yönettiği maçlarla gündemden düşmeyen hakem.
Ama sen Trabzon'un hakkı yenmiştir. Bizede kıyım oluyo dersen bu hiç doğru olmaz. +6 puan hesapları falan yapıyolar. Son dklarda kazanılan saçma sapan faul atışları, Karşı takımlara verilmeyen penaltılar falanda atlanıyo malesef. Bu sözm sana değil ama bana karşı birşeyleri söylerken benim fanatizm duygularıyla yazmadığımı bilin.
Çok objektif yaklaşmışsın weled![]()