Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • İ.B.B

13 48.15%
  • Fenerbahçe

12 44.44%
  • Berabere

2 7.41%
1 ile 30 arası toplam 294 sonuç

Konu: Büyükşehir BLd. - Fenerbahçe [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    ne kıvıracam önce düzgün konuş .. sonra gel msne sabaha kadar değil bu yılı son 40 yılı tartışalım .. bugün hakemle kaybettin yarın hakemle kazanırsan ne diceksin ..

Merak etme ben nasıl konuşmam gerektiğini ve sınırlarını çok iyi biliyorum. 100 kere mesaj editliyorum ben post yollarken.

Benim hakemler bizim maçlara etki ettiğinde hiçte sevinmediğimi herkes billir arkadaşım. Öyle kazanılacaksa hiç kazanılmasın daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Merak etme ben nasıl konuşmam gerektiğini ve sınırlarını çok iyi biliyorum. 100 kere mesaj editliyorum ben post yollarken.

Benim hakemler bizim maçlara etki ettiğinde hiçte sevinmediğimi herkes billir arkadaşım. Öyle kazanılacaksa hiç kazanılmasın daha iyi.
    aynı ortak payda da buluşuyoruz ..Ne güzel..Bende etki etsin istemiyorum hatta her maçtan önce inşallah şunlar yüzünden puan kazanıp puan kaybetmeyelim de derim..ama malesef öyle değil herkesin canı yandıgında sesi çıkıyor bu ülkede ..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Allah aşkına bırakın hakem hatalarını bi yana şu Fb ve Bjk bu sene şampiyon olmayı hakediyor mu ..?inanarak cevabını verin..
    Last edited by Fietra 10 : 08.Şubat.2009 at 22:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aynı ortak payda da buluşuyoruz ..Ne güzel..Bende etki etsin istemiyorum hatta her maçtan önce inşallah şunlar yüzünden puan kazanıp puan kaybetmeyelim de derim..ama malesef öyle değil herkesin canı yandıgında sesi çıkıyor bu ülkede ..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Allah aşkına bırakın hakem hatalarını bi yana şu Fb ve Bjk bu sene şampiyon olmayı hakediyor mu ..?inanarak cevabını verin..
    Haketmiyor ikisi de. Bir Galatasaray'lı olarak söylemeyeceğim, bir futbolsever olarak söylüyorum, bu sene 3 büyükler içinde şampiyonluğa en yakın olan Galatasaray. Aksini söyleyen varsa futbolu biraz daha dikkatli izlemesini öneririm.Ha Galatasaray çok mu iyi oynuyor, hayır. Sadece bu 3 takımı kıyaslarsanız, Galatasaray bir adım önde..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Haketmiyor ikisi de. Bir Galatasaray'lı olarak söylemeyeceğim, bir futbolsever olarak söylüyorum, bu sene 3 büyükler içinde şampiyonluğa en yakın olan Galatasaray. Aksini söyleyen varsa futbolu biraz daha dikkatli izlemesini öneririm..
    3ünün de haketmediğini düşünüyorum, Trabzonspor da 6-7 hafta daha çok iyi gideceğini, sonrasının olası deneyimden-yeni kadro durumundan ötürü ne kadar gidebileceğini kestiremiyorum.

Sivas'a büyüyen sempati, hızlı futbolları, devre arası transfer yaparak artık alternatifli olmaları başarı için en büyük etken, iki senedir deneyimsizlik sebebi ile kopmadılar, aslında yaş ortalamaları da yüksek, kopacaklarını da sanmıyorum.Fizik olarak çoğu takımdan üstünler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    3ünün de haketmediğini düşünüyorum, Trabzonspor da 6-7 hafta daha çok iyi gideceğini, sonrasının olası deneyimden-yeni kadro durumundan ötürü ne kadar gidebileceğini kestiremiyorum.

Sivas'a büyüyen sempati, hızlı futbolları, devre arası transfer yaparak artık alternatifli olmaları başarı için en büyük etken, iki senedir deneyimsizlik sebebi ile kopmadılar, aslında yaş ortalamaları da yüksek, kopacaklarını da sanmıyorum.Fizik olarak çoğu takımdan üstünler.
    Ya sen beni anlamadın, ya da ben kendimi anlatamadım. Ben orda Galatasaray şampiyon olacak demedim, 3 büyükler içinde şampiyonluğa en yakın olan takım Galatasaray dedim. Bir iletişim kopukluğu oldu heralde...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

O zaman bana demeyeceksin hakemlerle puan kazandığınızda şöyle böyle diye. Ben Nobre bizdeyken elle 2 golmu ne atmıştı o zaman hiç sevinmedim. Hatta üzüldüm. Çünkü biz o sene şampiyon olduk ve o 2 gol hep o şampiyonluğu kazandıran gol olarak gösterildi.

2 senedir Türkiye Kupasından eleniyoruz. birinde cüneyt çakır diğerinde selçuk dereli görev yaptı. Birisi bugün maçı yönetip 2 ofsayttan golu veren saçma sapan sarı kartlar çıkarıp sertliğe müsade eden. Diğeride dün Lincolne çıkardığı kartlarla Beşiktaşa karşı yönettiği maçlarla gündemden düşmeyen hakem.

Ama sen Trabzon'un hakkı yenmiştir. Bizede kıyım oluyo dersen bu hiç doğru olmaz. +6 puan hesapları falan yapıyolar. Son dklarda kazanılan saçma sapan faul atışları, Karşı takımlara verilmeyen penaltılar falanda atlanıyo malesef. Bu sözm sana değil ama bana karşı birşeyleri söylerken benim fanatizm duygularıyla yazmadığımı bilin.

Çok objektif yaklaşmışsın weled

Mesaj Yetkileri