Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • İ.B.B

13 48.15%
  • Fenerbahçe

12 44.44%
  • Berabere

2 7.41%
1 ile 30 arası toplam 294 sonuç

Konu: Büyükşehir BLd. - Fenerbahçe [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Shamur1 tahrik edici mesajlarından vazgeçmeni dilerim ki küme düşme pozisyonundaki takım size kök söktürdü , son dakikadar uydurma bir fauk ile 3 puanı aldınız.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Shamur1 tahrik edici mesajlarından vazgeçmeni dilerim ki küme düşme pozisyonundaki takım size kök söktürdü , son dakikadar uydurma bir fauk ile 3 puanı aldınız.
    Yahu sen ne tahriğinden bahsediyorsun ? Şu maçta Fenerlileri kızdırmak için maç içerisinde dakkada bir yorum yazan sensin. Yok guiza yıne kacırdı yok şöyle oldu yok böyle oldu vs.. Takıntılımısın nesin anlamadım gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ya arkadaş ben de galatasaraylıyım da, sen ne acayip bir adamsın. Sabahtan beridir Fenerbahçelileri tahrik ediyorsun (bu ilk değil, hep yapıyorsun). Birde dediğin şeye bak. Umut Bulut'a ortayı hakem mi açtı? İnsaf edin. Aynı hatalar Trabzon'un da başına geliyor. Adamlarda en azından şampiyonluk arzusu var, o ruh var. Bakıyorum maçta, 1-0 geridesin, Alex'e bakıyorum, bir adam hiç mi koşmaz ya? Fenerbahçe takım olarak hatalı olmasına birde Aragones'in taktik hataları eklenince bu tür kayıplar olası.

Mesaj Yetkileri