
Originally Posted by
Onurap
Emre, "Adam gibi oyna a..a k...n çocuğu" şeklinde küfretti.
MAÇ 2-0 olduktan sonra İstanbul Bld’li Tjikuzu’nun yaptığı artistik bir pas başta Emre olmak üzere bütün F.Bahçeli futbolcuları çileden çıkardı.
GÖKHAN TEKME ATTI
Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Emre, maçın ortasında Tjikuzu’ya parmağını sallayarak “Dünya Kupası finalinde mi oynuyorsun p.ç? Adam gibi oyna a...a k......n çocuğu” şeklinde küfretti.. Hakemin duyabileceği mesafedeki bu küfür arada kaynadı ama Gökhan, bir pozisyon sonra Tjikuzu’ya tekmeyi atıp hesabı kesti!
Bu pozisyonun biraz sonrasında Gökhan, Tjikuzu’ya attığı tekme ile kırmızı kart görürken araya giren Emre rakibinin boynunan sarılmayı ihmal etmedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu bir oyuncu arkadaşını Emre'yi çekip, pozisyondan kopartarak kurtarabildi.
Kaynak : Ensonhaber
Tjikuzu Gökhan'a attı, Gökhan Tjikuzu'a değil..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı