Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • İ.B.B

13 48.15%
  • Fenerbahçe

12 44.44%
  • Berabere

2 7.41%
1 ile 30 arası toplam 294 sonuç

Konu: Büyükşehir BLd. - Fenerbahçe [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by P0RT View Post
    Fenerbahçe bir an önce Aragones'i yollamalı tazminatıda neyse vermeli.3 Büyük takımda toparlanmalı yoksa şampiyonluk Sivas'a kalacakki 1.olan ŞL'ye direk katılıyor,Sivas Şl'ye direk katılırsa çok üzülürüm.
    Hem üç büyüklerin hegemonyası bitsin denir, hem de Sivasspor ŞL'ye direk katılırsa yazık olur vs.

Çok güzel olur! Herkesin aklı başına gelir. Bu işin futbol olduğu anlaşılır.

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Hem üç büyüklerin hegemonyası bitsin denir, hem de Sivasspor ŞL'ye direk katılırsa yazık olur vs.

Çok güzel olur! Herkesin aklı başına gelir. Bu işin futbol olduğu anlaşılır.
    Üç büyüklerin hegomonyası bu ülkede bitmez.Ligin kalitesi ortada 3 takımımızdan başka hangi takıma kaliteli isimler geliyor?Sivasspor 2sene gider 3sene gider,sonra Trabzonspor gibi eski günlerini arayan bir takım oluverir.Sivas bu sene Şl'ye gitse ne olacak acaba ordaki en kötü takım bile Sivas'ı yenebilecek kapasitede.Ben sana söyleyeyim,ülke puanını puanını düşürür geri gelir Türkiye'ye olacağı bu.tabi bu benim düşüncem,başkası nasıl düşünür beni ilgilendirmiyor açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Üç büyüklerin hegomonyası bu ülkede bitmez.Ligin kalitesi ortada 3 takımımızdan başka hangi takıma kaliteli isimler geliyor?Sivasspor 2sene gider 3sene gider,sonra Trabzonspor gibi eski günlerini arayan bir takım oluverir.Sivas bu sene Şl'ye gitse ne olacak acaba ordaki en kötü takım bile Sivas'ı yenebilecek kapasitede.Ben sana söyleyeyim,ülke puanını puanını düşürür geri gelir Türkiye'ye olacağı bu.tabi bu benim düşüncem,başkası nasıl düşünür beni ilgilendirmiyor açıkçası.
    fenerbahçe galatasaray beşiktaş her şl'ye gittiğinde kupayı alıpta geliyor gibi konuşmuşsun. sivas bir sene gider başarısız gelir daha sonra üzerinden tecrübesizliği atar ve en azından uefayı zorlayacak kadar başarılı olabilir.. neyse konu sivasspor değil.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe zaten hiç düşürmüyor. 5 tane yemiyor.
    Beşiktaş 8 tane yemiyor.
    Galatasaray 5 tane yemiyor.

Sadece Sivasspor değil mi?

Sene başında Guiza'yı al diğeri devre arası Ernst'i getirsin. Öbürü Meira'yı getirir. Lige 4de 4 ile başlar teknik direktör kovulur. Birisi Avrupa Şampiyonu'nun teknik direktörünü getirdim diye hava atar.

E dostum sonuç? Toplamda iki üç oyuncu milli takıma alınan takımlar ilk iki sırayı aslanlar gibi paylaşır. Bırak hak ettikleri için gitsinler ŞL'ye.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sivasspor şampiyonlar Ligi'ne gitse ne olur biliyor musunuz , böyle konusmayın lütfen biraz daha ülke menfaatlerini düşünelim.
    Hangi ülke menfaatleri?

Lütfen diyorsun bir de bakar mısın yazdıklarına? Hak edene, yenene vermeyelim hak ettiğini bu mudur mantık yahu?

Bu kadar aciz bir ülkede mi yaşıyoruz?
    Last edited by JunkChorn : 09.Şubat.2009 at 22:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri