İ.B.B
Fenerbahçe
Berabere
Üç büyüklerin hegomonyası bu ülkede bitmez.Ligin kalitesi ortada 3 takımımızdan başka hangi takıma kaliteli isimler geliyor?Sivasspor 2sene gider 3sene gider,sonra Trabzonspor gibi eski günlerini arayan bir takım oluverir.Sivas bu sene Şl'ye gitse ne olacak acaba ordaki en kötü takım bile Sivas'ı yenebilecek kapasitede.Ben sana söyleyeyim,ülke puanını puanını düşürür geri gelir Türkiye'ye olacağı bu.tabi bu benim düşüncem,başkası nasıl düşünür beni ilgilendirmiyor açıkçası.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Fenerbahçe zaten hiç düşürmüyor. 5 tane yemiyor.
Beşiktaş 8 tane yemiyor.
Galatasaray 5 tane yemiyor.
Sadece Sivasspor değil mi?
Sene başında Guiza'yı al diğeri devre arası Ernst'i getirsin. Öbürü Meira'yı getirir. Lige 4de 4 ile başlar teknik direktör kovulur. Birisi Avrupa Şampiyonu'nun teknik direktörünü getirdim diye hava atar.
E dostum sonuç? Toplamda iki üç oyuncu milli takıma alınan takımlar ilk iki sırayı aslanlar gibi paylaşır. Bırak hak ettikleri için gitsinler ŞL'ye.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hangi ülke menfaatleri?
Lütfen diyorsun bir de bakar mısın yazdıklarına? Hak edene, yenene vermeyelim hak ettiğini bu mudur mantık yahu?
Bu kadar aciz bir ülkede mi yaşıyoruz?
Last edited by JunkChorn : 09.Şubat.2009 at 22:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)