amma kuralmış yahu..
bir biz şunu anlayamadık, beh beh.
Galatasaray
Kayserispor
Berabere
amma kuralmış yahu..
bir biz şunu anlayamadık, beh beh.
Ahmet Çakar'ın her dediğine inanıyor musunuz yahu? Genel konuşuyorum Galatasaray aleyhine bir şey dediğinde çoğunluk tepki gösteriyor ona.(Sen böylesin demiyorum ha)
İyi de oradaki çabuk ne anlama geliyor ben onu merak ediyorum. Neyse 1 önceki mesajda yazmıştım, bu konuda fikrim de değişmeyecek, uzatmayalım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Çabukluktan kasıt süre olarak değil rakib baraj kurmasını beklemeden atışa kalkarsan bu çabukluktur süre şart değil..Ordada Galatasaray barajı kurulmamıştı adamda kullanmaya kalkınca lincolnde doğal olarak ayak koydu..
Lincolkn anca nasıl sarı görürdü orda adamın önünü kapatır topu vermez vs..
Niye anlayamıyorsun veya anlamak istemiyorsun gerçekten bilmiyorum aynı şey Kayseriyede olsa doğruyu söylerdim zaten kuralı öğrenmeden önce yorumum şuydu ''Kurali bilmiyorum ancak sarı gerektiriyosa doğru karardır''
Ama maçtan sonra kuralı öğrendim ve haksız olduğunu gördüm..
Aslında bu maç için konuşmak çok yersiz, 2 haftadır yönetimimiz hakemlere veryansın ediyor, ilk yarı 2 şer 3 er atan takım nereye gitti bir de onu açıklasınlar bence bize, biz 80. dk ya 2-0 yada 3-0 girmiş olsaydık şimdi bunları konuşuyor olmayacaktık, bence Türkiyede Fenerbahçe ve biz Galatasaraylıların hakem hakkında konuşma lüksü yok demezlermi adama siz 3-5 sene önce nerdeydiniz diye, önce bir çuvaldızı batıralım kendimize sonra iğneyi alalım elimize.
Hakem kötü kara vermiş olabilir ama sende rakibinin en az 5 misli değeri olan bir takımsın kardeşim neden çıkıp ilk yarıda koparmıyorsun maçı?
Birde benim esas rahatsız olduğum konu, kadro kalitesi arttı yıldız transferler yapıldı ama korkarım ki o meşhur Galatasaraylılık ruhu git gide ölüyor, ben geçen seneki canla başla oynayan takımımı geri istiyorum, yıldızları değil