Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
1 ile 30 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

amma kuralmış yahu..

bir biz şunu anlayamadık, beh beh.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    amma kuralmış yahu..

bir biz şunu anlayamadık, beh beh.
    Evet bi siz anlayamadınız hakikatten..

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Bir de 9.15'e açılması gerekmiyorsa ve oyun devam edecekse neden baraj kurmak bu kadar önemli. Fenerbahçeli 2 oyuncu Bursa maçında 9.15'e açılmadığı için sarı kart görmedi mi?

Ama baraj kurulmuştu
    Galatasarayın barajı yoktu oyuncuda başlatırsa lincolnün yaptığı nizanmi olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by P0RT View Post
    Vallahi Kural yazıyor neden baraj kurmak önemli bilemiyorum.Sonuçta kural böyle.Ayrıca bunu Türkiye'nin en mertebeli ve objektif hakemi söylüyorsa ben inanırım
    Ahmet Çakar'ın her dediğine inanıyor musunuz yahu? Genel konuşuyorum Galatasaray aleyhine bir şey dediğinde çoğunluk tepki gösteriyor ona.(Sen böylesin demiyorum ha )

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Evet bi siz anlayamadınız hakikatten..

Ama baraj kurulmuştu
    Galatasarayın barajı yoktu oyuncuda başlatırsa lincolnün yaptığı nizanmi olur..
    İyi de oradaki çabuk ne anlama geliyor ben onu merak ediyorum. Neyse 1 önceki mesajda yazmıştım, bu konuda fikrim de değişmeyecek, uzatmayalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İyi de oradaki çabuk ne anlama geliyor ben onu merak ediyorum. Neyse 1 önceki mesajda yazmıştım, bu konuda fikrim de değişmeyecek, uzatmayalım.
    Çabukluktan kasıt süre olarak değil rakib baraj kurmasını beklemeden atışa kalkarsan bu çabukluktur süre şart değil..Ordada Galatasaray barajı kurulmamıştı adamda kullanmaya kalkınca lincolnde doğal olarak ayak koydu..

Lincolkn anca nasıl sarı görürdü orda adamın önünü kapatır topu vermez vs..

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    20 bin Galatasaraylınını içinde kalan zalim hakeme neden her yükü atıyorsun peki?

onun yapabileceği işi ben futbol bilgime göre her yerde havada karada ayda en doğru kararı verdiğine kanaat getiririm. ki bu böyledir, en ufak bir el hareketinde sarı kart ise,

bu belkide gol pozisyonunu oluşturacak topu kesiyor hemde, göz göre göre yani hani çarpsa görmese EyvALLAH ama biraz bırak üstündeki böbürlenmeyide iyice harbiden bir Kayseri taraftarı olarakdan bak bakalım olaya, sen o takımlı olsaydın ne düşünürdün?

ya da anlıcağın şekilde diyim, o olayın aynısı Galatasaray hızlı başlarken pozisyon kesilseydi hatalı kart verdi demeye yüreğin el verecek miydi?

he şunuda belirteyim ; Hakemler hiç bir zaman hiç bir takıma art niyet beslemez besleyemez sonuçta onlarında aileleri var onlarda oradan para kazanıyorlar..
    Niye anlayamıyorsun veya anlamak istemiyorsun gerçekten bilmiyorum aynı şey Kayseriyede olsa doğruyu söylerdim zaten kuralı öğrenmeden önce yorumum şuydu ''Kurali bilmiyorum ancak sarı gerektiriyosa doğru karardır''
    Ama maçtan sonra kuralı öğrendim ve haksız olduğunu gördüm..

Ahmet Çakar'ın her dediğine inanıyor musunuz yahu? Genel konuşuyorum Galatasaray aleyhine bir şey dediğinde çoğunluk tepki gösteriyor ona.(Sen böylesin demiyorum ha )
    Aksine ben Ahmet Çakar'ı çok severim.Favori adamımdır .GS hakkında kötü eleştiriler yapsada çoğunu doğru buluyorum.Her takıma aynı mesafede yaklaşıyo.Konuşma tarzı yorumları hoşuma gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Aslında bu maç için konuşmak çok yersiz, 2 haftadır yönetimimiz hakemlere veryansın ediyor, ilk yarı 2 şer 3 er atan takım nereye gitti bir de onu açıklasınlar bence bize, biz 80. dk ya 2-0 yada 3-0 girmiş olsaydık şimdi bunları konuşuyor olmayacaktık, bence Türkiyede Fenerbahçe ve biz Galatasaraylıların hakem hakkında konuşma lüksü yok demezlermi adama siz 3-5 sene önce nerdeydiniz diye, önce bir çuvaldızı batıralım kendimize sonra iğneyi alalım elimize.
    Hakem kötü kara vermiş olabilir ama sende rakibinin en az 5 misli değeri olan bir takımsın kardeşim neden çıkıp ilk yarıda koparmıyorsun maçı?

Birde benim esas rahatsız olduğum konu, kadro kalitesi arttı yıldız transferler yapıldı ama korkarım ki o meşhur Galatasaraylılık ruhu git gide ölüyor, ben geçen seneki canla başla oynayan takımımı geri istiyorum, yıldızları değil

Mesaj Yetkileri