Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
Sayfa 13 / 16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Çabuk başlatmaktan kasıt süre değildir zaten faulu kullanan oyuncu rakibin baraj kurmasını beklemeden kullanmışsa bu hızlı başlatmaktır..Bu kadar basit kaldıki lincolnün ilk sarı kartlık pozisyonuna penaltı bile verilir hadi penaltıyı geçtim sarı ne alaka yahu?

Kayserispor'lu futbolcu topu hemen başlatmıyor Selçuk Dereli'nin talimatı sonucunda başlatıyor. Fakat pozisyonda Selçuk Dereli'nin de hatası yok değil. Lincoln'ü uyarabilirdi 9.15'e açılması konusunda. Uyarmadı bu da bir hatadır. Ama Lincoln eminimdir ki 9.15'e açılması gerektiğini biliyordur. İlk pozisyona sözüm yok gayet açık. Faul vermiyorsa en azından devam ettirmeliydi...
    I'm back...

Yabancı liglerdede bu kadar hakem konuşuluyormu acaba?Hiç sanmıyorum.Sadece bizim ligimizde bu kadar çok hakem tartışılıyor.Bunun nedenide çifte standard uygulayan kalitesiz hakemlerden kaynaklanıyor.Fenerbahçe'nin maçında Alex adeta yan hakeme alev püskürürken Alex'e kart vermeyen sakin ol Alex dur diyen,sonrasında gelişen bir pozisyonda Alex'den daha az bir tepkiyle hakeme bağıran İ.B.B'li oyuncuya direk sarı kart veren hakemden ne beklersinki?Asıl sorun neden Türk kaliteli hakem yetişmiyor?Ahmet Çakar'dan başka Avrupa'da üst düzey maç yöneten neden bir Türk hakemi yok?Bu soruların üstüne gidilirse Türk hakemliği belki gelişebilir ve bizde daha az hatta hiç hakem tartışmayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Avrupa'da Ahmet Çakar'ın dışında üst düzey maç yöneten Türk hakemi var arkadaşım. Biraz araştırırsan öğrenebilirsin.

Diğer dediklerinde sonuna kadar haklısın.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dün İtalyada Milan Reggina maçındada lincolnun ikinci sarı kartına benzer bir pozisyon olumş hatta daha hafifi ordada topu kesen oyuncu sarı kart görmüş lig tvde gösterdi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

o pozisyonda Beckham geriliyor ve vuruyor zaten Corradi de önünde bilerek duruyor , o pozisyon ile bu pozisyon arasında dağlar kadar fark var.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Kusurabakma Junkchorn bilmiyordum üst düzey maç yöneten hangi hakemimiz acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by P0RT View Post
    Kusurabakma Junkchorn bilmiyordum üst düzey maç yöneten hangi hakemimiz acaba
    Hiç birisi Ahmet Çakar'ın eriştiği seviyeye gelemese de Avrupa'da adı bilinen hakemlerimiz vardır. Ben niye kusura bakayım?

Hakemler - Bağlantıda belirtilen isimleri biraz araştırırsan zamanın önemli maçlarında görev aldıklarını görebilirsin.

Ahmet Çakar en mertebelide olsa tek mertebeli değildir. Bunu söylemek istedim fakat çattığımı düşündün.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    - Birde takım atışı kullanır ve rakip oyuncu araya girerek topu keser. Tek suçu atışın olduğu alana yakın olması ve hakemlikten çok çok uzakta olan bir kişinin bunu engelleme olarak saymasıdır.

Lincoln atıldı ve maçın seyri bir anda değişti. İşte bütün mesele bu.
    ALLAH aşkına madem şöyle bir olay olsun, Kayserispor defansda 3 kişi Galatasaray hücümda 6 kişi, faul oldu ve aynı olay gerçekleşti harbiden sen yine böyle mi düşünecektin ?

bunu bütün Gs'lilere soruyorum ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2. sarı kart aslında yerinde arkadaşlar. Bunu kabul edelim. Yalnız ben ilk sarı kartı anlamış değilim. Defansın topla alakası yok, topa dokunmuyor bile, Lincoln'ün önüne bacağını uzatıyor. Öyle şey mi olur? O zaman ben adamın önüne uzanıyım. Adama vurmadığım sürece faul değil. Hatta üstüne sarı kart bile yedirebilirsin. Bence böyle bir rezalet olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Dün İtalyada Milan Reggina maçındada lincolnun ikinci sarı kartına benzer bir pozisyon olumş hatta daha hafifi ordada topu kesen oyuncu sarı kart görmüş lig tvde gösterdi
    o pozison ile bu pozisyon çok farklı mesela oradaki sarı kart tartışılmaz ama buradaki kart tartışılabilir bir karar.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    o pozison ile bu pozisyon çok farklı mesela oradaki sarı kart tartışılmaz ama buradaki kart tartışılabilir bir karar.
    Ben bir fark göremedim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

farkı şu ki orada regginalı önce topu durduruyor sonrada topun önünde duruyor. ama burada biraz daha farklı durum lincoln gidiyor gibi gözüküyor fakat bence ikiside sarı kart.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Siz kuralları yazmadıgınıza göre ;

Kuralla ne diyorsa o , oyun devam edicekti.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Siz kuralları yazmadıgınıza göre ;

Kuralla ne diyorsa o , oyun devam edicekti.
    Alican aynı kuralda ihtar gerektirir de diyor. Ve bu tür çok pozisyonda hakemler sarı kart gösteriyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

kural ceza sahasında elle oynarsanda penaltı diyor ama her zaman verilmiyor değil mi?

Lincoln'ün 2.sarı kartı kesinlikle yanlış.İşte Futbol kuralları kitabında 122.sayfada yer alan bölüm
    Eğer bir oyuncu serbest vuruşu çabuk kullanmaya karar verir ve
    topa 9.15 m mesafeden daha yakında bulunan bir rakip oyuncu
    topu keserse, hakem oyunu devam ettirmelidir.

Eğer bir oyuncu serbest vuruşu çabuk kullanmaya karar verirse
    ve topa yakın olan bir rakip oyuncu kasti olarak vuruşu yapmasını
    engellerse, hakem oyuncuya oyunun tekrar başlamasını
    geciktirdiği için ihtar vermelidir

Sarı kartlar çok kolay çıkıyor bu ülkede.
    Not: Bu yazdıklarım dün telegol programında yorum yapan Ahmet Çakar'dan alıntıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de çabuk kullanmak demek hakem faulü çaldığında tekrar oyunu başlatmak için hakemden bir işaret vermeden oyuna başlaması demek. Bu şekilde kullanımları da görüyoruz.

Ama burada olay farklı. Çabuk kullanılmıyor. Ve yine kurala bakarsak o zaman Emre bu pozisyonda sarı kart görmeliydi. ne diyorsunuz?
    "YÜCE ATATÜRK"

Evet Emre sarı kart görmeli ama Lincoln'ün sarı kart görmesi yanlış.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sonuçta kural çok açık değil, orada çabuk denerek ne ima ediliyor, net değil. Bir nevi yorumu hakeme bırakılmış diyebiliriz ve ben bu şekilde çok sarı kart çıkarıldığını da gördüm.

Ligimizde çok basit kartlar çıktığına katılıyorum. Bu nedenle de farklı pozisyonlara farklı kararlar verilebiliyor.

Ben yazmayacaktım ama kural açık ve net dendiği için yazdım, kuralda 2 tarafa da çekilecek durum var. Ve bu durumlarda yorum hakeme bırakılır.

Diğer taraftan da hakemin çok kötü yönetim gösterdiğini de kabul ediyorum. Bir de Selçuk Dereli Fenerbahçe'den sonra Galatasaray'ı da kişisel haklarına ihlal yaptığı gerekçesiyle mahkemeye gidecekmiş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincoln'ün 2.sarı kartı kesinlikle yanlış.İşte Futbol kuralları kitabında 122.sayfada yer alan bölüm
    Eğer bir oyuncu serbest vuruşu çabuk kullanmaya karar verir ve
    topa 9.15 m mesafeden daha yakında bulunan bir rakip oyuncu
    topu keserse, hakem oyunu devam ettirmelidir.

Eğer bir oyuncu serbest vuruşu çabuk kullanmaya karar verirse
    ve topa yakın olan bir rakip oyuncu kasti olarak vuruşu yapmasını
    engellerse,
    hakem oyuncuya oyunun tekrar başlamasını
    geciktirdiği için ihtar vermelidir

Sarı kartlar çok kolay çıkıyor bu ülkede.
    Not: Bu yazdıklarım dün telegol programında yorum yapan Ahmet Çakar'dan alıntıdır.
    Bakın 2 maddeki olay ne biliyomusunuz hani adam adam topu eline alıp rakibin hızlı kullanmasını engeller topu dışarı atar vs böyle bir engel ihtar gerektirir..Kaldıki Lincolnün ilk sarısıda haksız..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

amma kuralmış yahu..

bir biz şunu anlayamadık, beh beh.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet Emre sarı kart görmeli ama Lincoln'ün sarı kart görmesi yanlış.
    İşte bunda anlaşamayacağız. O kural bu duruma tam uymuyor ve ben bu nedenle ikna olmam. Siz de ikna olmazsınız. Bundan sonra maçlara daha dikkatli bakarız, bu tür pozsyonlarda nasıl uygulamalar oluyor diye. Ben geçmişi düşünüyorum ve kart gösterildiğini anımsıyorum, gelecekte ne olur, eğer olursa böyle pozisyonlar bakarız.

Bir de 9.15'e açılması gerekmiyorsa ve oyun devam edecekse neden baraj kurmak bu kadar önemli. Fenerbahçeli 2 oyuncu Bursa maçında 9.15'e açılmadığı için sarı kart görmedi mi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Bence Selçuk Dereli hakemliği bıraksın.Mahkemeye vermediği futbol adamı kalmadı zaten Türkiye'de.Niye bu kadar çok eleştiri alıyor acaba sorunu kendisinde aramalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bakın 2 maddeki olay ne biliyomusunuz hani adam adam topu eline alıp rakibin hızlı kullanmasını engeller topu dışarı atar vs böyle bir engel ihtar gerektirir..Kaldıki Lincolnün ilk sarısıda haksız..
    İşte 1. madddeye de uymuyor ki bu olay. Çabuk kullanmak yok ortada. Aradan zaman geçiyor, Emre atışı engelliyor. Bu şekilde 1. maddeyi de yorumlarsan sevinirim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte bunda anlaşamayacağız. O kural bu duruma tam uymuyor ve ben bu nedenle ikna olmam. Siz de ikna olmazsınız. Bundan sonra maçlara daha dikkatli bakarız, bu tür pozsyonlarda nasıl uygulamalar oluyor diye. Ben geçmişi düşünüyorum ve kart gösterildiğini anımsıyorum, gelecekte ne olur, eğer olursa böyle pozisyonlar bakarız.

Bir de 9.15'e açılması gerekmiyorsa ve oyun devam edecekse neden baraj kurmak bu kadar önemli. Fenerbahçeli 2 oyuncu Bursa maçında 9.15'e açılmadığı için sarı kart görmedi mi?
    Vallahi Kural yazıyor neden baraj kurmak önemli bilemiyorum.Sonuçta kural böyle.Ayrıca bunu Türkiye'nin en mertebeli ve objektif hakemi söylüyorsa ben inanırım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    amma kuralmış yahu..

bir biz şunu anlayamadık, beh beh.
    Evet bi siz anlayamadınız hakikatten..

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Ama baraj kurulmuştu
    Galatasarayın barajı yoktu oyuncuda başlatırsa lincolnün yaptığı nizanmi olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Neyse arkadaşlar ben bir daha tartışmanın içinde yer almak ya da tartışma başlatmak istemiyorum. Ha fikrimi gerekirse sabaha kadar savunurum da elime bir şey geçmez, birbirimizi kırarız. O nedenle ben kendi adıma söyleyeyim uzatmayacağım.

Bence Selçuk Dereli hakemliği bıraksın.Mahkemeye vermediği futbol adamı kalmadı zaten Türkiye'de.Niye bu kadar çok eleştiri alıyor acaba sorunu kendisinde aramalı.
    Avrupada en iyi hakemimiz ya kendileri. Biz Selçuk Dereli'yi beğenmezken, bu bahaneyi söylüyorlardı. Zaten yıllardır anlayamadım hiç nasıl olur diye ama diğer hakemlerimize de bakınca hepsi birbirinden beter...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

abisi sen benim konuma cevab yazma, tamam mı..

neden hiç suçu futbolcunuzda bulmuyorsunuz, neden 11 oyuncu arasından o adam çıkıpda o topu engelliyor?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    abisi sen benim konuma cevab yazma, tamam mı..

neden hiç suçu futbolcunuzda bulmuyorsunuz, neden 11 oyuncu arasından o adam çıkıpda o topu engelliyor?
    Oldu başka isteğin?
    Haksız yere 10 kişi kalan sinirleri bozulan bir takımdan nasıl iyi bir futbol bekleyeyim?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Vallahi Kural yazıyor neden baraj kurmak önemli bilemiyorum.Sonuçta kural böyle.Ayrıca bunu Türkiye'nin en mertebeli ve objektif hakemi söylüyorsa ben inanırım
    Ahmet Çakar'ın her dediğine inanıyor musunuz yahu? Genel konuşuyorum Galatasaray aleyhine bir şey dediğinde çoğunluk tepki gösteriyor ona.(Sen böylesin demiyorum ha )

Evet bi siz anlayamadınız hakikatten..

Ama baraj kurulmuştu
    Galatasarayın barajı yoktu oyuncuda başlatırsa lincolnün yaptığı nizanmi olur..
    İyi de oradaki çabuk ne anlama geliyor ben onu merak ediyorum. Neyse 1 önceki mesajda yazmıştım, bu konuda fikrim de değişmeyecek, uzatmayalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 13 / 16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri