Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
Sayfa 14 / 16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon
391 ile 420 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

20 bin Galatasaraylınını içinde kalan zalim hakeme neden her yükü atıyorsun peki?

onun yapabileceği işi ben futbol bilgime göre her yerde havada karada ayda en doğru kararı verdiğine kanaat getiririm. ki bu böyledir, en ufak bir el hareketinde sarı kart ise,

bu belkide gol pozisyonunu oluşturacak topu kesiyor hemde, göz göre göre yani hani çarpsa görmese EyvALLAH ama biraz bırak üstündeki böbürlenmeyide iyice harbiden bir Kayseri taraftarı olarakdan bak bakalım olaya, sen o takımlı olsaydın ne düşünürdün?

ya da anlıcağın şekilde diyim, o olayın aynısı Galatasaray hızlı başlarken pozisyon kesilseydi hatalı kart verdi demeye yüreğin el verecek miydi?

he şunuda belirteyim ; Hakemler hiç bir zaman hiç bir takıma art niyet beslemez besleyemez sonuçta onlarında aileleri var onlarda oradan para kazanıyorlar..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İyi de oradaki çabuk ne anlama geliyor ben onu merak ediyorum. Neyse 1 önceki mesajda yazmıştım, bu konuda fikrim de değişmeyecek, uzatmayalım.
    Çabukluktan kasıt süre olarak değil rakib baraj kurmasını beklemeden atışa kalkarsan bu çabukluktur süre şart değil..Ordada Galatasaray barajı kurulmamıştı adamda kullanmaya kalkınca lincolnde doğal olarak ayak koydu..

Lincolkn anca nasıl sarı görürdü orda adamın önünü kapatır topu vermez vs..

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    20 bin Galatasaraylınını içinde kalan zalim hakeme neden her yükü atıyorsun peki?

onun yapabileceği işi ben futbol bilgime göre her yerde havada karada ayda en doğru kararı verdiğine kanaat getiririm. ki bu böyledir, en ufak bir el hareketinde sarı kart ise,

bu belkide gol pozisyonunu oluşturacak topu kesiyor hemde, göz göre göre yani hani çarpsa görmese EyvALLAH ama biraz bırak üstündeki böbürlenmeyide iyice harbiden bir Kayseri taraftarı olarakdan bak bakalım olaya, sen o takımlı olsaydın ne düşünürdün?

ya da anlıcağın şekilde diyim, o olayın aynısı Galatasaray hızlı başlarken pozisyon kesilseydi hatalı kart verdi demeye yüreğin el verecek miydi?

he şunuda belirteyim ; Hakemler hiç bir zaman hiç bir takıma art niyet beslemez besleyemez sonuçta onlarında aileleri var onlarda oradan para kazanıyorlar..
    Niye anlayamıyorsun veya anlamak istemiyorsun gerçekten bilmiyorum aynı şey Kayseriyede olsa doğruyu söylerdim zaten kuralı öğrenmeden önce yorumum şuydu ''Kurali bilmiyorum ancak sarı gerektiriyosa doğru karardır''
    Ama maçtan sonra kuralı öğrendim ve haksız olduğunu gördüm..

Ahmet Çakar'ın her dediğine inanıyor musunuz yahu? Genel konuşuyorum Galatasaray aleyhine bir şey dediğinde çoğunluk tepki gösteriyor ona.(Sen böylesin demiyorum ha )
    Aksine ben Ahmet Çakar'ı çok severim.Favori adamımdır .GS hakkında kötü eleştiriler yapsada çoğunu doğru buluyorum.Her takıma aynı mesafede yaklaşıyo.Konuşma tarzı yorumları hoşuma gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Anlamayla alakası yok sizin anlamak istediğiniz tek bir konu vardır;

Galatasaray 1-1 Kayserispor bu maçı hakem yedi bitirdi..
    neyse Serkan abinin dediği gibi tartışmaya girilse aslında medenice bunu her yerde senle tartışırım ama ne varki futbolu herkes kuralına göre oynuyor ya her dakikası kural ile geçtiği için hakem bu maçda kural eksikliği yaptı vede hakem maçı yedi bitirdi..

neyse geçmiş olsun iki takımada umarım kaybedilen puanları

Galatasaray Avrupa yolunda Türkiye ye kazandırır..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Selcuk gol gol gol tezahüratı yapılabilir anca.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Aslında bu maç için konuşmak çok yersiz, 2 haftadır yönetimimiz hakemlere veryansın ediyor, ilk yarı 2 şer 3 er atan takım nereye gitti bir de onu açıklasınlar bence bize, biz 80. dk ya 2-0 yada 3-0 girmiş olsaydık şimdi bunları konuşuyor olmayacaktık, bence Türkiyede Fenerbahçe ve biz Galatasaraylıların hakem hakkında konuşma lüksü yok demezlermi adama siz 3-5 sene önce nerdeydiniz diye, önce bir çuvaldızı batıralım kendimize sonra iğneyi alalım elimize.
    Hakem kötü kara vermiş olabilir ama sende rakibinin en az 5 misli değeri olan bir takımsın kardeşim neden çıkıp ilk yarıda koparmıyorsun maçı?

Birde benim esas rahatsız olduğum konu, kadro kalitesi arttı yıldız transferler yapıldı ama korkarım ki o meşhur Galatasaraylılık ruhu git gide ölüyor, ben geçen seneki canla başla oynayan takımımı geri istiyorum, yıldızları değil

(TFF Merkez Hakem Kurulu 2007 Klasman Sınavından)

Üstelik şıklarda Sarı kart* bile yok iken çıkıpta Lincoln'un kırmızı kartı dogru diyen Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Oğuz Sarvan'a (ve Onun gibi düşünenlere ) kendi kurulunun 2007 yılı sınavını kapı gibi! gösterir ve başka bir şey söylemek istemiyorum (bakalım bundan sonra neler diyebileceksiniz ?)
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

hocam olayı 10 defa anlattınız..

bu 2007'den kalan bir soruyu buraya eklemenin bir anlamı yoktur ki, insanlık hali bir hata olmuş her defasında baştan sarıp ortamı buz kesmenin anlamı yoktur, zaten bu eklemş olduğun resim daha önce eklendi, bunları bizlere öğretmen için eklediysen ilkinde öğrendik ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sTickdusT View Post

Üstelik şıklarda Sarı kart* bile yok iken çıkıpta Lincoln'un kırmızı kartı dogru diyen Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Oğuz Sarvan'a (ve Onun gibi düşünenlere ) kendi kurulunun 2007 yılı sınavını kapı gibi! gösterir ve başka bir şey söylemek istemiyorum (bakalım bundan sonra neler diyebileceksiniz ?)
    ...
    Kardeş kusura bakma da kendi kendini çürüttün Sorudaki ile senin altını çizdiğin olay farklı şeyler. Lincoln topu kasti olarak engelliyor. Ve bunun cezası da İHTAR. Yani; SARI KART.

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Kardeş kusura bakma da kendi kendini çürüttün Sorudaki ile senin altını çizdiğin olay farklı şeyler. Lincoln topu kasti olarak engelliyor. Ve bunun cezası da İHTAR. Yani; SARI KART.

ihtar'ın ne anlama geldiğini bilmediğin çok açık.TDK'nın sözlüğünden...

ihtar

is. (ihta:rı) 1. Uyarma, dikkat çekme, uyarı. 2. Bir şeyi birine hatırlatma.
    Güncel Türkçe Sözlük

bkz. http://tdkterim.gov.tr/bts/?kategori...limesec=164595

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

sarı kartta bir tür uyarıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ihtar'ın ne anlama geldiğini bilmediğin çok açık.TDK'nın sözlüğünden...

ihtar

is. (ihta:rı) 1. Uyarma, dikkat çekme, uyarı. 2. Bir şeyi birine hatırlatma.
    Güncel Türkçe Sözlük

bkz. http://tdkterim.gov.tr/bts/?kategori...limesec=164595
    ikaz uyarı, ihtar sarı kart, ihraç kırmızı karttır. Saygılar sevgiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İhtar size göre çift kırmızı kart herhalde

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    ikaz uyarı, ihtar sarı kart, ihraç kırmızı karttır. Saygılar sevgiler.

ikaz ile ihtar aynı şeylerdir üste çıkmak için neden demagoji yapıyorsun ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ikaz ile ihtar aynı şeylerdir üste çıkmak için neden demegoji yapıyorsun ..
    Futbol oyun kurallarında ihtar yazan yerler sarı kart, ihraç yazan yerler kırmızı karttır. Bunun demagoji yapmakla alakası yok, bu tür futbol terimlerinin anlamını da TDK'dan bakmak bir fayda getirmez, varsa futbol sözlüğünden bakabilirsin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İhraç Verilecek Haller
    Eğer, bir oyuncu aşağıdaki 7 ihlalden birini yaparsa ihraç edilip kırmızı kart gösterilir:

1.ciddi faullü oyundan suçlu ise,
    2.şiddetli hareketten suçlu ise,
    3.rakibe veya bir başkasına tükürürse,
    4.topa bilerek elle oynayıp rakip takımın bariz golünü veya gol atma şansını önlerse (kendi ceza alanındaki kaleci hariç)
    5.kaleye doğru ilerleyen rakibin bariz gol atma şansını serbest vuruş veya penaltı vuruşu gerektiren bir ihlal ile önlerse,
    6.saldırgan, hakaret edici veya küfürlü bir şekilde konuşursa ve/veya jest ve el kol hareketleri yaparsa,
    7.aynı maçta ikinci bir ihtar alırsa.

Gördüğün gibi.
    http://www.elk.itu.edu.tr/~derya/oyu...i/kural_12.htm
    bu linkteki ihtar kelimelerini aratabilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Boşverin yahuolan oldu bu hafta Bordo maçı yok mu kapatın bu konuyu açın Bordo konusunu

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

GS maçın tekrarını istiyormuş bu maçta kural hatası yok birşey yok ya saçma bir istek hakem kart gösterdi diye maç tekrraımı olur

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hakemin gösterdigi (saçma)Kart'a bakalım

Takımın maestrosu Ligin asist kralı tam bir 10 numara gol yollarında 10'suz yapamadıgız bir adamı 30.dk de saçma bir kararla atıyor ve kalıyor 60 dakika yani 1 saat , Takımın maestrosuz , takım gol yollarında etksiz , takım eksik ve ardından bir gol yiyoruz 1-1

Halbuki L10 devam etseydi oyuna , Kayseri'yi evine 2-3 farkla gönderbilirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Vay be Galatasaray Türkiye'dir denilen takım bi Lincoln'den ibaret demek ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Vay be Galatasaray Türkiye'dir denilen takım bi Lincoln'den ibaret demek ki.
    Ligin en iyi 10'u ee tabi herşeyimiz olucak

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

O zaman Galatasaray Lincoln'dür diye bildiri yayınlasaydınız

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    O zaman Galatasaray Lincoln'dür diye bildiri yayınlasaydınız
    -Tamam....

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Eğer gerçekten futbol terimlerini TDK'da arayacak kadar bilinçlendiysek söyleyecek bi'şey bulamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ligin en iyi 10'u ee tabi herşeyimiz olucak
    Böyle yorumlar serbest olmuş anlaşılan.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Böyle yorumlar serbest olmuş anlaşılan.
    Öyle bir soru gelmişti böyle bir cevap geldi .
    Ayrıca bana göre ligin en iyi 10'u.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ligin En İyi 10u Alexdir Ölüsü Bile Yeter Oğuz Sarvan Bugün Güzel Açıkladı Kart Doğrudur Dedi Çünkü O Anda Alanı Terketme Olasılığı Yüksek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ligin en iyisi kimdir, benimki seninkini döver tartışmasına bu konuda hiç girmeyin, konunun kapanmasına vesile olmayın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Ligin en iyisi kimdir, benimki seninkini döver tartışmasına bu konuda hiç girmeyin, konunun kapanmasına vesile olmayın.

Abi zaten macin üzerinden 3 gün gecmis, bu haftanin maclari acilsin diye tartisma cikiyordur belki Konu kapansin,yeni maclarin konusu acilsin hesabi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    GS maçın tekrarını istiyormuş bu maçta kural hatası yok birşey yok ya saçma bir istek hakem kart gösterdi diye maç tekrraımı olur
    Maç tekrarı zaten olamaz. Galatasaray'ı takdir ettim tepkisinden dolayı ama saçmalamaya başlarlarsa haklı durumdan haksız duruma düşecekler gibi.

Sayfa 14 / 16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon

Mesaj Yetkileri