-
Tebrikler sana Remziydi sanırım adın. Sağlam taktik olmuş. Evertonla oyun açtım. ilk maçımda Milwall 3-0 yendm Sol FC Yakubu 3 gol, 2. maç Metz'le oynadım 1-0 gol yine Sol FC yakubu. 3. maç tavan yaptım Lyonla oynadım ilk yarıda sağ FC Lewandowski attı 1-0 öne geçtm bütün takımı değiştirince attı Lyon 2-1 oldu ama Sercan ve Vaughanla 3-2 yaptım.
İyi yerleştirdiğinizde oyuncuları galibiyet almanız muhtemel. Şu Sol FC - Sağ FC oyunculara özellikle dikkat edin. Sol FC oyuncu mutlaka Finishing özelliği iyi olan biri olmalı araya çok iyi kaçıyo çünkü. Sağ FC için Lewandowski vardı ama Sahayı sattığım için Hoarau aldım, Vaughan biraz tutuk kalıyo orda. Swap Player olayı zaten en bombası orayı söylememişsin. forvet oyuncuları sürekli yer değiştiriyo. Hem defansın dengesi bozuluyo hemde araya top atıldığında defans hareketlenemiyo Man Marking yemiyosn kolay kolay.
Defansif anlamdada iyi taktik. Defans geride olduğu için araya yemiyo. Kontra yeme olasılığı az taktikle. Ama DL - DR oyuncuların arkasına çok top kaçırıyolar. Seninde dediğin gibi defans özellikleri iyi olursa güzel ama diğer türlü sıkıntı yaşatıyo. Tebrikler tekrar.
Mesaj Yetkileri