Çok pozisyona girmemize rağmen, kaleciyi sadece bir kere geçebildik. Ama istatistiklerde ezici bir üstünlük sağladık.

Bu maçı adını ilk defa duyduğum bir takıma karşı yaptık. Yine 20 şut çekip yedi tanesini kaleye gönderebildik. Fakat bu sefer, emeğimizin karşılığını beş golle aldık. Ayrıca topla oynamada da ezici biçimde üstündük...

Yine rakibi ilk kez bu maçla tanıdım. Tanınacak bir takım değilmiş gerçi. Görüldüğü gibi kendi sahalarında şut bile çekemediler. Maça gelirsek, topla oynama oranlarında ne görüyorsanız aynen öyle oldu. Maçı hakem değil, biz yönettik.

Pilot takımımızla yaptığımız maç, takımın artık gerçek maçlara hazır olduğunu görmemiz açısından iyi oldu. Rakibin ikinci yarı 10 kişi oynaması da buna etkendir tabi ki... Fakat çektiğimiz şut ve kaleyi bulan şut sayımız, taraftarları mest etmeye yetti.

Şampiyonlar Ligi takımımız için çok önemliydi ve bunun ilk adımını, süper taktiğin sayesinde attık. Ayrıca şut sayılarımız, hazırlık maçlarındaki sayıların yanıltıcı olmadığını sezon içinde de aynı şekilde devam edeceğinini sinyallerini verdi.

Şampiyonlar Ligi ikinci maçına 13 gün daha olması, bu arada büyük bir takımla hazırlık maçı yapmama vesile oldu. Barcelona' yı seçtim büyük olarak. Biraz iddialı bir seçim, evet kabul ediyorum. Maç 1-3 bitti maalesef. Resime maçın adamını eklemesem ayıp olurdu. Maçta Montolivo ve Vargas dışında hiçbir ilk 11 oyuncumu oynatamadım, milli maçlar yüzünden. Yine de Barça'yı perişan ettik. Maçı izleseniz emin olun çıldırırdınız. Koskoca Barça' ya doğru düzgün pas yaptırmadık. Adamlar 3 tane şansa gol attı, biz onca pozisyonu heba ettik. Çok iyi bir maç oldu yine de yenilmemize rağmen. Taktik küçük takım, büyük takım dinlemiyor; takır takır işliyor. Çok teşekkür ediyorum dostum bizimle böyle bir taktiği paylaştığın için. Sezonum bittiğinde, resimleri buraya eklemeye devam edeceğim. Herkes kullanmalı bu taktiği, bunda azıcık da olsa bir katkım olsun.

Genel İstatistikler

Çekilen Şut Sayısı : 121
Maç Başına Çekilen Şut Sayısı : 20,1
Kaleyi Bulan Şut Sayısı: 51
Maç Başına Kaleyi Bulan Şut Sayısı : 8,5
Atılan Gol : 17
Yenilen Gol : 3
Maç Başına Atılan Gol : 2,8
Maç Başına Yenilen Gol : 0,5
Topla Oynama Oranı : % 60,1
Pas Tamamlama Oranı : 80,3

Not : Taktik 920 versiyonuyla denenmiş olup, herhangi bir transfer yapılmadan oynanmıştır.