40.maç

totenham'dan gelen kalecimizin kalesinde devleştiği bir maçtı takımımız şampiyon olacaklarına artık inanıyorladı on kişi kaldığımız maçta biz daha üstündük yalnız bir gol daha kaydedemedik:'(
40.hafta puan durumu

Menager of the month/mart)

player of the month(mart)

johnstone's paint trophy finall

Ve işte o an geldi veletlere verdiğim sözü devre arasında hatırlattım ve garanti top oynamaya başladılar kısa paslar vs.. maçın son on dakikasında kulübedeki yaramazlar takımı iyice havaya sokmak için başladılar "kumkapııı kumkapııı" diye bağırmaya maç bitti soyunma odasına geçtik ve bütün oyunculara;
-bu kazandığımız daha ilk kupa şampiyonluğa çok yakınız şampiyonluk kupasınıda kaldırın hem kumkapıya ardından aksaraya geçeceğiz!!!"dedim ve mekanın inceliklerini takım kaptanı robinson'a anlattım oda diğer oyunculara artık ulaşılması kolay olan tek hedefimiz kaldı haydi hayırlısı

Jhonstone's Paint Trophy Gol Krallığı

41.maç

takım kupa maçınında gazıyla trenmere takımına sahayı dart etti!!
42.maç

ilk sezon yapılan maçtn sonraki düşüşüne devam eden ve küme düşmeyi kesinleştiren yeovil takımına 2 puan bıraktık her ne kadar hakemler maçı almamız için 2 penaltı verselerde ve aynı anda bi kişiyede kırmızı kart gösterselerde

43.maç

en sonunda kazanmamız gerekn bir maçtı nitekim hem son haftalara giriyoruz hemde bundan önce yapılan 2 maçtada 90 dk berabere bitmişti swindon takımın kilidini açmayı becerdik en sonunda

44.maç-Şampiyonluk Turu Maçı Hemde En Dişli Rakibimiz
Millwall&Leeds United

Bu takıma can fedaa!!Leed united takımını sahay gömdü Maçın ardından Londra'da bayram oldu The Den stadyumu Karnaval alanına dödü taraftırımız önünde şampiyonluk turunu attık
Milwall Şampiyoonnnn